Hlavní obsah

Můj manžel je husa

Foto: Shutterstock

Manžel nebyl vždy husou...Foto: Shutterstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutěžní příspěvek Hledá se žena č.2! Je to zvláštní. Dřív jsem si toho nikdy nevšimla, ale můj manžel Max je husa. Nebyl husou odjakživa a není husou pořád. Husa se z něho stává jenom v autě. A jenom na místě spolujezdce. Dokud řídí sám, je všechno v pohodě. Když si ovšem sednu za volant já, natáhne tak divně krk dopředu, vypne hruď a začne syčet. Syčí při řazení, syčí při brzdění, syčí při parkování. Občas přidá svoje vrcholné číslo, zasyčí ,obrátí oči v sloup a chytí se za srdce. Fakt mě to někdy vyvádí z míry. Nevím, jestli mám řídit anebo poskytovat první pomoc.

Článek

Když řídí Max, tak se naše tři děti svorně perou, hádají a ječí. Když řídím já, jsou jako pěny a s vykulenýma očima sledují herecké výkony svého otce.Nedivím se jejich zaujetí, doma ho tak neznají.

Včera jsme jeli k rodičům. Musela jsem zastavit na křižovatce, která je v kopci. A ten trouba za mnou se mi nalepil až na nárazník. Nezbylo mi nic jiného než šlápnout na plyn a vyrazit, abych do něho nenacouvala. Pneumatiky zaskřípěly, auto vystartovalo kosmickou rychlostí, vzadu se otevřely dveře kufru, z něho se vykutálel míč a kličkoval mezi auty z kopce dolů. Nikdo jiný se nerozjel. Max dostal konečně infarkt. A já si teď můžu jezdit jak chci a kam chci bez husy.

P.S. Max to přežil a koupil mi nové auto

Související témata:

Načítám