Hlavní obsah

Návod od vizážistky: Jak proměnit denní líčení ve večerní?

 

Reklama

V ideálním světě byste měly před každým večírkem minimálně hodinu času na přípravu. Jak si ale poradit ve chvíli, kdy máte sotva deset minut? Vsaďte na pár chytrých tahů a proměňte svoje líčení z rána!

Článek

Nejlepší by samozřejmě bylo pleť pečlivě odlíčit a začít pěkně od základu. Pokud nicméně vyrážíte na večírek po práci nebo jste v časové tísni, kompletní přemalování je mimo vaše možnosti. I během chvíle ale můžete líčení vdechnout nový život. Stačí, když ráno zvolíte strategicky vhodný look a přibalíte si s sebou pár pomocníků. S podrobným postupem už vám pomůže lektorka školy vizážistů Barbora Nevická.

Z denního líčení na večerní? Jde to i během chvilky!

Foto: archiv firem

1. originální houbička na make-up Beautyblender, 2. podkladová báze pod make-up Superprimer Universal Face Primer, Clinique, 3. paletka očních stínů Salvation Palette – Hard Day, Makeup Revolution, 4. tvářenka Blushing Hearts, Makeup Revolution, odstín Candy Queen of Hearts, 5. krémový přípravek na tvář a rty s jojobovým olejem Boho Balm, odstín Pink, MeMeMeFoto: archiv firem

Chcete natrénovat perfektní linky? Podívejte se na video Rychlokurz líčení: Naučte se dokonalé oční linky!. Beauty inspiraci najdete i v článku Tři nápady na jarní trendy líčení: Vyzkoušejte je samy!.

Reklama

Související témata:

Načítám