Hlavní obsah

Tři nápady na trendy jarní líčení: Vyzkoušejte je samy!

Foto: Jakub Jurdič

Nové trendy v líčení? Ukážeme vám je krok po kroku!Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Příchod nové sezony neovlivňuje jen módu – změny můžete čekat také v oblasti líčení. Chcete znát nové trendy a zároveň si je i rovnou natrénovat? Můžete! Pod odborným vedením vizážistky.

Článek

Pokud je pro vás líčení nutným zlem, nejspíš vás na nové trendy nenalákáme. Pakliže jste ale otevřené experimentům a rády sledujete, co je v kurzu, určitě si přijdete na své. Jarními looky vás provede vizážistka Martina Muroňová. Jednotlivé kroky najdete jako tradičně ve fotogalerii.

Růžová nejen na rtech

Připravte se na růžovou revoluci. Sladká barva přestane být výsadou rtů a přesune se i na oční víčka. „Tento look je založený na jemných odstínech a celkové střídmosti. Zapomeňte na silné nánosy líčidel, méně je více. Na rty použijte jen tónovací balzám a šetřete i s tvářenkou,“ radí vizážistka Martina a zdůrazňuje, že růžové by se měly vyhýbat ženy ve zralém věku.

Foto: Jakub Jurdič

Růžová se přestěhovala ze rtů na oční víčkaFoto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

1. lehký make-up Miracle Air de Teint, Lancôme, 2. oční stíny Eyeartist, odstín 620 Sweet Pink, Astor, 3. řasenka Big & Beautiful B`Fly, Astor, 4. korektor Airbrush Concealer, Clinique, 5. balzám na rty Keep Calm and Party, odstín 050 Violet Blush, RimmelFoto: archiv firem

Barevný experiment

Nebere vás růžová? Sáhněte po svém oblíbeném stínu a přetransformujte ho do linek. Právě výrazné linky totiž najdete mezi hity jara.

„Líčení bude opět lehké, s důrazem na oči. Tvar linky a její provedení si samozřejmě můžete uzpůsobit. Místo linky jsem použila hybridní stíny, které se dají použít za sucha i mokra, přičemž navlhčením štětečku docílíte intenzivnější barvy,“ vysvětluje vizážistka Martina.

Foto: Jakub Jurdič

Hybridní stíny umožňují aplikaci na sucho i na mokro. S navlhčeným štětečkem vytvoříte krásné linky. Třeba zelené!Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

1. pudr BB Radiance Perfecting Powder, NYC, 2. báze pod oční stíny Exaggerate Undercover Shadow Primer, Rimmel, 3. oční stíny Smoky Eyes Trio Eyeshadow, Bourjois, 4. lesk na rty 3D Effet Gloss Bourjois, odstín Rose Chimeric, 5. sada na obočí Brow This Way, RimmelFoto: archiv firem

V matném provedení

Do třetice vám představíme trend, založený na matném efektu. „Samotné líčení je klasické, obměna ale spočívá v moderním matném provedení. Nepřítomnost lesku a perleti navíc svědčí i zralé pleti, tento look tím pádem můžete vyzkoušet v každém věku,“ doporučuje vizážistka. Matné nejsou jen stíny v tužce, které vizážistka použila na oči, ale i rtěnka.

Foto: Jakub Jurdič

Matný efekt je v kurzu. Skvěle vypadá na očních víčkách i rtechFoto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

1. matné stíny v tužce Perfect Stay Eyeshadow Matte Finish, odstín 120 Chic Nude, Astor, 2. tvářenka Bourjois, odstín 34 Rose d'or, 3. matná rtěnka v tužce Soft Sensation Lipcolor Butter Matte, odstín 027 Elegant Nude, Astor, 4. řasenka Lash Millionaire All in 1 Mascara, Miss Sporty, 5. tekuté linky Liner Feutre Eyeliner, BourjoisFoto: archiv firem

A jak vypadá ideální jarní líčení podle vás? Napište nám!

Reklama

Načítám