Hlavní obsah

Produkty, po kterých ženy šílí!

Foto: Thinkstock

Které vychytávky miluje svět?Foto: Thinkstock

Reklama

Věříte na zázraky? Že ne? Možná je nejvyšší čas začít. Alespoň na ty kosmetické. Ne každý přípravek funguje tak, jak slibuje, ale naštěstí jsou tu i takové, které svým závazkům do puntíku dostojí. Opěvují je nejen vizážisté, ale hlavně nadšené ženy z celého světa, včetně nás. Pojďte se seznámit s těmi nejlepšími z nejlepších!

Článek

Jasně, i ten nejlepší přípravek nemusí sednout všem, tyhle malé zázraky ale zbožňuje tolik lidí, že je velká šance, že se na seznam jejich obdivovatelů zařadíte i vy. Nebo už na něm jste?

Řasenka Great Lash, Maybelline (109 Kč)

Přestože firmy přicházejí s jedním zlepšovákem za druhým, za nejlepší řasenku je stále považována stará dobrá Great Lash od Maybelline. V čem je její kouzlo? Obsahuje dvakrát více černého pigmentu než běžná řasenka a dovoluje více tahů, aniž by řasy slepovala. Chvály sklízí také řasenky 2000 Calorie od Max Factor a Diorshow od Dioru.

Roll-on proti kruhům pod očima, Garnier (219 Kč)

Roll-on 2 v 1 se na našich pultech teprve zabydluje, ve světě už má ale spoustu fanoušků. Co že je na něm tak skvělého? Tahle malá kulička zvládá nejen hydratovat, ale i skvěle kamuflovat tmavé kruhy. Podporuje navíc mikrocirkulaci krve, a tím zvyšuje účinnost péče. Prodává se ve dvou odstínech.

Máslíčka na rty, Korres (240 Kč)

Kelímkové balzámy na rty od značky Korres, která se specializuje na přírodní kosmetiku, skvěle hydratují a navíc dodávají lehkou barvičku. Vybrat si můžete mezi granátovým jablkem, jasmínem, kombinací vanilky a švestky nebo mangem. Jedinou nevýhodou je, že se musíte hlídat, abyste voňavý balzám ze rtů neslízla.

Suchý šampon, Klorane (kolem 250 Kč)

Máte mastné vlasy? Pak vám určitě nesmí chybět suchý šampon. Za jeden z nejkvalitnějších je považován ten od značky Klorane, který zvládne absorbovat přebytečný maz, takže vaše vlasy budou vypadat jako čerstvě umyté, a díky výtažkům z kopřiv také reguluje aktivitu mazových žláz. Použití je více než snadné – nastříkáte, počkáte dvě minuty a pročešete. Seženete ho v lékárně.

Čisticí voda Sensibio H2O, Bioderma (250 ml za 340 Kč)

S úžasnými micelárními roztoky, které si poradí s každou nečistotou i voděodolnými líčidly, přišla jako první značka Bioderma. Nejoblíbenější je verze Sensibio H20, která díky své šetrnosti sedne snad každému. S roztokem se pracuje stejně jako s odličovacím mlékem pomocí tamponků. Po čištění se už tvář neoplachuje.

Kartáč na rozčesávání vlasů Tangle Teezer (podle typu, kolem 500 Kč)

Jakmile se tenhle kartáč objevil na trhu, vypukla doslova Tangle-mánie. Možná byste to do něj neřekla, ale tenhle kartáč si se zacuchanými vlasy poradí tak, jako žádný jiný! Tangle Teezer je tak šetrný, že se vaše vlasy nemají šanci lámat nebo třepit. K dostání je také ve formě vtipného květináčku, do kterého se dají schovat sponky a gumičky. Seženete v kadeřnických salonech.

Tekutá tvářenka benetint, benefit (kolem 800 Kč)

Milují ji vizážisté, celebrity i „obyčejné“ ženy. Tvářenka benetint má několik výhod – má přirozenou barvu, dobře se nanáší a je tak trvanlivá, že jde stěží setřít. Její cena je sice vysoká, ale stačí vám jeden tah štětečkem, takže vydrží snad do nekonečna. Oblíbená je také gelová červeň Cheek Stain od značky Tarte, která u nás ale bohužel zatím není k dostání. Značku benefit najdete v sítích Sephora.

HD Microfinish Powder, Make Up For Ever (850 Kč)

Zkusíte ho jednou, a už se ho nikdy nevzdáte. Tenhle pudr je 100% transparentní, takže nemusíte řešit, jestli bude souznít s odstínem vaší pleti, a zanechává tvář krásně hebkou a matnou. „Must have“ všech vizážistů. Nejlépe se nanáší širším štětcem typu kabuki. Značku Make Up For Ever najdete jen v Sephoře.

Sérum Even Better Clinical Dark Spot Corrector, Clinique (2100 Kč)

Sérum na pigmentové skvrny a barevné nerovnosti pleti je nejúspěšnějším produktem značky Clinique. Přestože je u nás k dostání teprve od dubna, v zahraničí již sklízí velké úspěchy. První účinky séra zaznamenáte po čtyřech až po šesti týdnech. Používá se pod krém.

Vlasová péče Chronologiste, Kérastase (2250 Kč)

Sami odborníci značky Kérastase přiznávají, že Chronologiste je zatím tou nejdokonalejší péčí, kterou se jim podařilo vyrobit. Kombinuje totiž účinky kaviáru a ty nejlepší technologie značky – spoléhá na to, že si vlas sám vezme přesně to, co mu chybí. Po aplikaci jsou vlasy opravdu k nepoznání, pokud je máte zničené, určitě se vám tahle péče vyplatí. Navíc ve vlasech vydrží několik umytí, takže ho stačí použít jednou za tři týdny.

A jaké přípravky jste vy odhodlané používat až do smrti? Těšíme se na vaše tipy!

Reklama

Související témata:

Načítám