Hlavní obsah

Sex: Tyhle polohy muži nesnášejí!

Foto: Thinkstock

Některé polohy jsou pro muže nepohodlnéFoto: Thinkstock

Reklama

Sexuální polohy, které muži nemají příliš v lásce? Hm, takové nejsou, řeknete si. Opak je ale pravdou. Velká většina mužů nemá ráda pozice, při kterých se extrémně fyzicky nadřou, vůbec na vás nevidí nebo musí řešit, „že vyklouzává“. Všechno tohle je tak obtěžující!

Článek

Rozhodně tedy svému milenci neuděláte radost, pokud budete často (neříkáme, že nikdy) trvat na některé z níže uvedených pozic, které připomínají posilovnu, ochuzují muže o vizuální vjemy, a to se nedělá, protože oni si potřebují zkontrolovat, zda se vám to s nimi líbí, nebo ne. A taky jsou tak nepohodlné a jim nevyhovující, že se ani tomu penisu nedaří udržet se ve hře. Jestli toho svého tedy nechcete naštvat, nenechte ho v těchto následujících polohách trápit víc než několik málo minut!

1. milostný nesmysl: Kliky

Vy si lehnete na záda a kolena přitisknete na svůj hrudník. On si nad vás lehne tak, jako kdyby se připravoval cvičit kliky (ruce i nohy natažené), přičemž vy mu položíte nohy na ramena. Pohyby dělá pouze muž, což se mu prvních pár vteřin zdá fajn, neboť průnik penisu je hluboký, a navíc vám vidí do tváře. Dlouho ale odolávat nestačí. Poloha je pro něj velmi náročná, a taky může bojovat s tím, že se mu do měkké postelové matrace budou bořit našponované prsty u nohou, protože nenajdou žádnou oporu.

2. milostný nesmysl: Objížďka

Když zatoužíte po troše té exotiky a přijdete s nápadem, že v pozici ležmo na zádech natáhnete nohy tak, až si je dáte za hlavu, riskujete tím nejenom bolest za svým krkem, ale i partnerovu nelibost. Bude totiž muset vstát, obkročit vás, nasednout na nastavený klín, udržovat rovnováhu opřením svých rukou o kolena, vyvíjet veškerou fyzickou aktivitu, a ještě u toho být opatrný, aby se náhodou něco nepřihodilo. Tak to ne. Chlapík si chce při sexu užívat, ne se modlit za každou minutu, aby to už skončilo! Ani muž nemusí mít při sexu všechno! Ovšem, když on sám bude naléhat s pochybnými nápady, ani vy mu neskočte na špek aneb Tyhle polohy by po vás chít neměl!.

3. milostný nesmysl: Na stojáka

Polohy vestoje jsou fajn. Podle německých sexuologů se při nich dokonce krásně hubne, a to až pět kilo za dva týdny. (Přišli na to tak, že nařídili 500 párům milovat se každý den pouze v pozici vestoje, jiná poloha nebyla přípustná). Všechny ženy zhubly minimálně tři kila! Jo, jako hubnoucí cíl a motivace je to fajn, jenže aby partner z náhlého nadšení nedostal psotník, musíte vymyslet takovou polohu, při které nebude muset každých deset vteřin směrovat vyklouzlý penis dovnitř a vzdychat, že ho to už nebaví. A přesně tohle riskujete, když po něm budete chtít pozici, kdy k sobě stojíte zády, vy máte zvednutou jednu nohu a on vám ji přidržuje. Jestli jeho nářadí patří k těm menším, spolehněte se, že budete mít problém. Stisk vašich stehen je na takového zběha krátký!

4. milostný nesmysl: Břemeno

Milenec stojí a popadne vás na pas. Vy se ho přidržujete za ruce. Potom vás vysadí na sebe, takže mu nohy obtočíte okolo něj a zakloníte se. Partner vám pomáhá tím, že nadzvedává vaše pozadí a určuje tempo přírazů. Dost se nadře, a to skoro pro nic. Bod G drážděný není, hloubka průniku se dá kvalifikovat jako zlatý střed, a že by to bylo něco světoborného, to taky ne. To radši partnera milostně potrestejte jinak, Zločin a trest se mu bude v posteli líbit.

5. milostný nesmysl: Doga

Muži psí polohu milují, protože v nich probouzí zvířecí instinkty. Bavíme se ale o té klasické, všem dobře známé verzi, když vy klečíte na všech čtyřech a partner do vás zezadu pronikne taky vkleče. Jakmile ale bude v polodřepu (třeba kvůli análnímu sexu), nebude to pro něj ani zábavné, ani pohodlné. A při jeho snažení vyvážit se nedostane sebemenší šanci, aby se rukou pomazlil s vašimi pohupujícími se ňadry. Takže, stojí mu tohle vůbec za to? Většina mužů vám řekne, že nikoli.

A která poloha nedělá dobře vám?

Reklama

Načítám