Hlavní obsah

Sex: Tyhle polohy zvládnou jen ti nejlepší milenci!

Foto: Thinkstock

Myslíte si, že už jste v sexu zkusili všechno? Tak to se možná mýlíte, ti nejlepší dokážou víc!Foto: Thinkstock

Reklama

Nejlepší milenci? Vynikají empatií i kousky, nad kterými se tají dech! Víte, jak se milují? V pozicích, které si žádají disciplínu, trénink a absolutní zručnost! Zvládnete je? To by mohl říct každý!

Článek

Definice skvělého mileneckého páru je jednoduchá. Dva, co si rozumí, jsou naladěni na stejnou notu a společně zvládnou skoro až nemožné. Chcete vědět, jak se milují tihle „vyvolení“? Nadechněte se a nechte se vyloženě překvapit a šokovat, co všechno se v posteli dá zvládnout. Když se chce a umí!

5 poloh, ve kterých se milují ti NEJ

1. Bootcamp

Muž stojí opřený o zeď, nohy mírně pokrčené, žena se postaví čelem k němu, chytne ho za krk, obejme partnera svýma nohama nebo je opře o jeho stehna a vyčkává. Muž nejprve ženu chytne za pozadí, poté zasune penis dovnitř a následně se veškerou svojí silou snaží, aby partnerku dostal co nejvýše – skoro až ke svému obličeji.

Proč? To aby se její klitoris hezky třel o jeho hrudník! Technicky to funguje takhle: sesazení z penisu a výlet k mužovu obličeji, nasazení na penis a tak pořád dokola. Fyzická náročnost? Extrémní. Není to pro žádná ořezávátka! Nechodíte do posilovny? Pak na tuhle polohu zapomeňte!

2. Zaboření do tunelu (s rozběhem)

Žena si na posteli klekne na všechny čtyři jako v psí poloze, přičemž natáhne ruce dopředu, roztáhne nohy a čeká. Muž se rozběhne, vyskočí a zaboří penis do takto připraveného klína. Nebo zadečku. (Záleží na uvážení a náladě, každopádně nastavené je obojí.) Poloha je pro ženy nenáročná, ale mužské přední torpédo je zodpovědné za to, že se strefí tam, kam má. Nutno dodat, že se skáče opakovaně a ti maximálně nejlepší borci umí v letu, těsně před zabořením, chytit i milenčina ňadra, která, ač přitisknutá k posteli, jsou pro muže dostupná.

3. Ladná holubice

Ten, kdo rozběhům moc nefandí, protože tuší, že by je fyzicky nezvládnul, máme trochu klidnější milostnou polohu postavenou na obdobném principu. Žena je na všech čtyřech, hlavu má zabořenou do postele. Muž k ní zezadu přistoupí, zasune penis dovnitř, předkloní se dopředu a opírá se o vlastní ruce, přičemž zpevní celé tělo, dá nohy k sobě a chodidla vyšvihne směrem ke stropu. Jde o velice elegantní a působivou milostnou polohu! Hloubka průniku je sice střední, ovšem ve finále se zapotíte oba!

4. Balanc

Žena si vyleze na vyšší stolek, schoulí se do klubíčka a dá nohy od sebe. Muž si stoupne za ni, ovšem pozor, pod sebou má velký fitness míč, na kterém udržuje balanc. Co dál?

Penisem se snaží „střílet na terč", což je v tomto případě ženská svatyně. V tom mu pomáhá pozadí partnerky, kterého se přidržuje. Výhodou této milostné pozice je, že partner posílí skupinu svalů, o nichž doteď nevěděl, že existují! Pro větší efekt se může pozorovat v zrcadle, čímž se dá kontrolovat, zda má rovná záda a nefláká to.

5. Vesmírná odysea

Jestli se vám zdá, že polohy, v nichž se milují jen ti nejlepší, jsou náročné především pro muže, opak je pravdou. Co dá každé ženě pořádně zabrat? Tady je návod. Muž se pohodlně položí na záda a volně roztáhne nohy. Žena si zády k němu sedne na jeho penis, zakloní se a lehne si na něj tak, že oba partneři mají hlavy vedle sebe. Pak zvedne nohy vzhůru a zadek „vyšvihává“ a tlačí co nejvíc ke stropu.

Hezky nahoru a dolů, nahoru a dolů… Partner jí pomáhá a nadzvedává zadeček či šmátrá rukou v klíně. Jestli je na vytvarování stehen a zadečku lepší fitko, nebo tahle pozice, to je na zvážení každé milenky, která ji zvládne. (Takových není mnoho.) Jedno je ale jisté…

Nic z toho doma radši nezkoušejte. Tedy pokud se neživíte akrobacií v cirkuse, nepatříte k hadím ženám nebo mužům, nebo nejste totálně a absolutně šílení!

Poznámka redakce: APRÍL

Reklama

Související témata:

Načítám