Hlavní obsah

Show s nej chlapy světa. Půjdete?

Foto: Chippendales.com

Chippendales slibují neskutečný zážitekFoto: Chippendales.com

Reklama

Skupinka sexy mužů, ze kterých doslova šílí tisíce žen po celém světě, opět zavítá do Prahy! Už 3. října se pražské Divadlo Hybernia bude otřásat v základech! Nádherná lesklá těla, dokonalé úsměvy, ladné pohyby a hlavně spousta testosteronu. To všechno nás čeká při vystoupení Chippendales, nejlepších striptérů světa!

Článek

Kdo jsou Chippendales

Na to, kdo vlastně Chippendales jsou, se můžeme bez váhání podívat i do seriózního anglického výkladového slovníku. „Tanečníci Chippendales jsou skupina mužů, kteří provokativním způsobem tančí primárně před ženským obecenstvem. Jsou známí tím, že vystupují bez triček, s napumpovanými svaly a mají na sobě ne o moc více než motýlky, bílé manžety a upnuté kožené kalhoty.“ Nutno potvrdit, že se výkladový slovník ani trochu nemýlí!

Sami pánové z Chippendales se honosí na svých oficiálních stránkách spoustou vzletných slibů! „Jsme až školácky hříšní. Vy po nás toužíte a my to moc dobře víme! Lásku ani polibek od nás nikdy nečekejte, snad jen sebevědomý úsměv, který vás dostane. Víme, co chcete – a to ještě dřív, než to vůbec vyslovíte nahlas!“ Jsou drzí, ale to je přesně to, co my ženy na mužích tak zbožňujeme. Nebo ne?

Foto: Chippendales.com

Dokonalá těla a sexy pohledy jen pro vásFoto: Chippendales.com

Může za to máma!

„Je to těžká práce, ale někdo to dělat musí,“ směje se jeden z nejznámějších členů pánské skupiny Chippendales Kevin Cornell (to je ten obrovský blonďák s dlouhými vlasy). Ženy ze všech koutů světa svým vystoupením obšťastňuje už osm let. „Může to znít divně, ale navezla mě do toho mamka,“ vzpomíná Kevin, „byla se podívat na jedné show a řekla si, že by to měl její syn zkusit. V tu chvíli jsem měl pocit, že úplně zešílela!“

Striptéři musí na sobě pracovat ve dne v noci. Cvičí jógu, speciální posilovací cviky a zdokonalují se i v technice tance. Přišel čas, abychom jejich náročné zaměstnání ocenily i my! V Divadle Hybernia vystoupí 3. října – vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro za 990 Kč, 1250 Kč a 1450 Kč.

A ještě tip na závěr: Chlapy určitě okoukněte ve fotogalerii. Na Chippendales show můžete navíc pozvat i své kamarádky prostřednictvím internetové pohlednice, kterou najdete ZDE. Vyberete tam toho „správného“ muže, vyplníte e-mailové adresy, text a pošlete!

Reklama

Související témata:

Načítám