Hlavní obsah

Tanec sluší i boubelkám! Jak dancehall zvládlo našich 10 čtenářek?

Foto: Jakub Jurdič

Tak tohle jste vy, čtenářky. Na konci kurzu stylu dancehall jako skupina Hustý holkyFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Čtenářky v akci? Ano! Právě teď a tady. Čtyři lekce jste měly na to, abyste si vyzkoušely taneční styl dancehall. A také ukázaly, že tanec boubelkám sluší! Výsledek? Posuďte vy ostatní…

Článek

Před více než měsícem jsme vám nabídli možnost být při natáčení videa tanečního stylu dancehall. O co šlo? Čtyři lekce zdarma spolu s lektorkou Angeé Svobodovou. Podmínka? Chuť a postava s kily navíc. Nic víc, nic míň.

Přihlásilo se vás více než 80, na první lekci vás dorazilo 19, finále dalo 10 z vás. Málo, nebo akorát?

Posuďte sami... Celá desítka těch, co zmákly sestavu, vytvořila naprosto skvělou a veselou partu. A jestli se dá za čtyři lekce vůbec něco naučit? Podívejte se zde:

Všechno začalo už někdy v prosinci, kdy jsem pro vás hledala tanec, který by vás bavil. Aniž byste k němu potřebovali partnera či partnerku či by to byla dřina nebo něco, co se nedá zvládnout. Odtancovala jsem 77 lekcí, než jsem mezi jazzem, streetem, salsou, reggaettonem, hip hopem... našla dancehall. „Energický, sexy i zábavný party tanec,“ řekla mi tehdy lektorka Angeé Svobodová. Byla vstřícná a ochotná. A tak jsme se spolu dohodly, že ke všemu pozveme vás, čtenářky. Dáme vám příležitost si tanec zdarma vyzkoušet.

Z pondělních večerů, kdy už město skoro spalo a my se teprve začínaly učit tančit, vznikla srdeční záležitost. Brala mě Geňa, která na tréninky do Prahy jezdila z Děčína i s doprovodem, nebo Vlaďka s migrénou, ale i dobrou náladou. Za všechny, co vidíte na videu, dám ruku do ohně. Ony i já jsme vám zkrátka chtěly ukázat, že bez ohledu na věk, kondici i konfekční velikost můžete najít svoji vášeň. Tu, co vás dokáže kdykoli zvednout ze židle, dostat z deprese, ale i dát vám nový životní směr.

Co říkáte? Nepotkáme se na tanečním parketu? Já tam jsem teď věčně... A vy, co nerady taneček, zkuste třeba kruhový trénink na spalování tuku nebo jógu v houpací síti.

Reklama

Načítám