Hlavní obsah

Téma týdne: Moje manželství ovlivnila věštba

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Respektuji všechny, kteří věštění rozumíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Téma týdne: Věřím horoskopům, no a? Petra nám vypráví o svých osudových setkáních s věštkyněmi, které jí zásadně ovlivnily život. Kartám i horoskopům věří, sama dokonce vykládá kamarádkám...

Článek

Každý z nás určitě aspoň jednou za život podlehne svodům horoskopů nebo tajemným kartářkám, také se mnou to nebylo jiné. Nejsem typ, který ráno vstane, koukne do novin nebo na internet a řekne si „dnes abych raději zůstala doma". To opravdu ne! Avšak věřím na partnerský horoskop a jsem přesvědčena o tom, že díky kartám a horoskopům se můžeme dostat z nepříjemných životních situací mnohem lehčeji. Je to takové vodítko, kam dál a jakým směrem se máme vydat.

Poprvé jsem se s vědmou potkala asi před 10  lety, byla jsem vdaná, v té době jsem si myslela, že šťastně. Jela jsem zrovna vlakem domů z práce a na nádraží mě oslovila podivná žena tmavé pleti, trvala na tom, že mi musí povědět mou budoucnost, a chtěla mi číst z ruky. Jelikož jsem měla poslední peníze na vlak a bylo mi jasné, že by to asi nechtěla zadarmo, tak jsem byla velmi odmítavá.

Už si moc dobře nepamatuji, jak to přesně probíhalo, ale vím, že ji mé odmítání velice nazlobilo. Podívala se mi do očí a řekla něco nehezkého v tom smyslu, že mě čeká nepříjemná změna a že budu nešťastná (z čeho to vyčetla, nevím dodnes). Já si říkala, jakým právem mi mohla něco takového říct. Na tuto příhodu jsem pomalu zapomněla a vzpomněla si na ni až o pár let později, když jsem se rozváděla.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Věštění z ruky jsem odmítla kvůli penězůmFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Je to zvláštní, ale před mým rozvodem se mi stalo ještě jednou něco podobného. Mé problémy v manželství se začaly rozbíhat a já věděla, že něco není v pořádku, manželství jsem však chtěla stůj co stůj zachránit. Úplnou náhodou mi do života vstoupila ona milá osoba, ani nevím, jak jsme se dostaly k tomu, že se paní zajímá o čísla a čtení z ruky, ale dopadlo to tak, že já, zmatená, citově vyprahlá, si od ní nechala věštit. Tehdy mi ta paní řekla, že nemám za každou cenu manželství zachraňovat, mám se řídit svým šestým smyslem, dát věcem volný průběh a že uvidím, že se vše v dobré obrátí, ale že to nebude hned. Prostě si musím počkat. A ještě mi řekla jednu věc, a ta později tak trošku ovlivnila můj další život, že jsem velmi vnímavá, plná energie, a pokud bych se někdy chtěla zajímat o magii, tak bych to měla zkusit.

Po nějaké době jsem se rozvedla, dnes už vím, že to bylo pro mě nejlepší, co se mohlo stát, i když byl rozvod těžký, psychicky vyčerpávající a já si v té době myslela, že pro mě skončil svět. Tato dvě setkání byla neplánovaná a nebyla z mé iniciativy, přesto mě v životě ovlivnila.

Od té doby, co jsem měla čest se seznámit s jakýmkoli výkladem, se u mě hodně změnilo... Mám skvělého manžela a na polici v ložnici mám několik knih s tematikou věštění z tarotových karet a psychologie. Mé kamarádky občas zajdou na kus řeči, pro radu, pro povzbuzení a já jim ráda pomohu vyložením karet. Ke svému koníčku přistupuji svědomitě a s respektem a o to víc si vážím těch, kteří tomuhle oboru opravdu rozumějí.

Stalo se vám něco podobného? Věříte horoskopům? Přihodilo se vám někdy, že se vám stalo to, co napověděly hvězdy? Napište nám svůj názor na horoskopy a vše kolem nich na info@prozeny.cz! Tři z vás opět získají lákavou odměnu 500 korun!

Reklama

Související témata:

Načítám