Hlavní obsah

Téma týdne: Románek zakončily svatební zvony

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Mám svého vysněného princeFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Téma týdne: Milostný románek s cizincem. Poslední příběh čtenářky skončil svatbou, přestože zadaná Květa tehdy netušila, jak její dovolená v Turecku skončí. Vy ostatní už teď můžete psát na nové téma: Věřím horoskopům, no a? Honorář 500 korun je tu pro vás připravený.

Článek

Dobrý den, po velkém váhání jsem se přece jen nakonec rozhodla vám poslat svůj příběh, který končí svatbou a pro mě začíná novým životem. Když mi bylo 16 let, byl říjen, jsem jela se svojí maminkou na dovolenou do Turecka.

Měla jsem v té době přítele, a i když mě sváděla hejna mužů, nenechala jsem se. Když nastal večer, vyrazily jsme s maminkou do města nakupovat. Zaujal nás jeden obchod s oblečením a velmi milým prodavačem, který se se mnou chtěl pořád fotit.

Ani nevím, zda se mi líbil, každopádně jsem to moc nevnímala, jelikož jsem měla přítele. Vždy, když jsem procházela okolo, vyběhl a mával na mě a usmíval se. Poslední večer před naším odjezdem jsem se šla rozloučit a vyměnili jsme si telefonní čísla a e-maily. Nikdy bych nevěřila, že se mi někdy ozve. Dva týdny po příletu domů se ozval. Poté jsme si volali a psali celou zimu. Já se mezitím rozešla s mým tehdejším přítelem a on se stal mým dobrým kamarádem, i přes jeho flirtování jsem to ale nebrala vážně.

V květnu jsem se do Turecka vydala znovu, s babičkou, kterou jsem k dovolené přemluvila. Jelikož babi umí perfektně německy, tak jsme neměly nikde žádný problém s dorozumíváním. Po příjezdu jsem se šla pozdravit s mým kamarádem. Měl ohromnou radost, že mě znovu vidí. Začali jsme spolu každý večer i přes jeho nechuť k diskotékám chodit tancovat. Tancovat moc neuměl, ale zdál se mi hrozně sladký, že se tak snaží kvůli mně.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Chodil za mnou na pláž každý denFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Jednou večer mě doprovázel k hotelu po pláži, byla to nádherná romantika, a když mi řekl, že mě miluje, neodpověděla jsem a odešla. Vylekalo mě to, nechtěla jsem být jen další obětí jednoho z playboyů. Další den za mnou na pláž odpoledne nepřišel, jako chodil jindy, a mě se začalo moc stýskat. Večer jsme se sešli a já jsem se do něj úplně zbláznila, přes to, že jsem se tomu snažila bránit sebevíc. Řekla jsem mu, že jeho city opětuji, a on byl tak šťastný.

Nejhorší okamžik pro nás nastal v den mého odjezdu. Tak hrozně mi ještě nikdy nebylo. Doma jsem pak přemlouvala rodiče, aby mě tam na měsíc za ním pustili samotnou. Nakonec se povedlo a já o měsíc a půl později sama odlétala. Od té doby jsem tam byla ještě třikrát a na konci listopadu jsem tam odjela na čtvrt roku. Vzal mě k sobě domů představit rodičům. Moc si mě oblíbili. Čtvrt roku jsem tak strávila na východě Turecka mezi Kurdy, u Sýrie.

V ten čas mě požádal o ruku. Když jsem přijela domů a oznámila, že se v létě budu vdávat, všichni u nás v rodině jsme se hrozně hádali. Nakonec se situace uklidnila a maminka se mnou šla vybrat svatební šaty. A jak to nakonec dopadlo? Od začátku července tohoto roku jsem šťastně vdaná za muže svých snů,  který mi mnohokrát dokázal, že kdyby mohl, tak mi snese modré z nebe. Celá má rodina ho má moc ráda. Tímto začíná můj nový život po boku vysněného prince.

S pozdravem pro celou redakci

Připomínáme, že nové Téma týdne je: Věřím horoskopům, no a? Jak vám horoskop zkomplikoval nebo naopak zpříjemnil život? Jste závislačka na radách astrologů? Nedokážete být den bez pomoci tajemna, které vám našeptává, co v kterou situaci dělat? Pojďte se nám svěřit na info@prozeny.cz a vysloužit si honorář 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám