Hlavní obsah

Tyhle ženy by muži chtěli jako milenky!

Foto: Isifa

Nejžádanější svobodná žena světa roku 2010 Jennifer AnistonFoto: Isifa

Reklama

Že by vás nikdy nepodvedl? Jste si jisté? Máme seznam krásek, s nimiž by ráda zahnula svým partnerkám drtivá většina mužů. A patří do něj nejen Jennifer Aniston, Katy Perry nebo Rihanna!

Článek

Portál, který zprostředkovává seznámení lidem žijícím v manželství, zajímalo, s kým by muži podvedli svoje drahé polovičky. Kdo se dostal do první desítky? Kromě hereček, zpěvaček a modelek i americká politička!

Tohle je top 10 žen, se kterými by muži podvedli svoji partnerku (vyhodnoceno seznamkou AshleyMadison.com).

1. Katy Perry

Zpěvačka Katy má vůbec na ankety štěstí. Chvíli před tím, než do světa pustila zprávu, že se rozvádí s manželem Russellem Brandem, zařadila se tato dvojice do žebříčku 10 sexuálně nejžádanějších párů světa. Samotnou Katy v loňském roce server Aksmen.com zařadil na osmou příčku nejpřitažlivějších žen světa.

Foto: Isifa

Foto: Isifa

2. Rihanna

Barbadoskou zpěvačku Rihannu, která 20. února oslavila čtyřiadvacáté narozeniny, není třeba představovat. Zpěvačka, herečka, modelka, tanečnice a módní návrhářka získala titul nejvíc sexy žena časopisu Esquire. Přiznejme si, že její dlouhé nohy a štíhlá postava se líbí i nám ženám, takže je otázkou, zda svým mužům zazlívat, že pro ni mají slabost. Co myslíte?

3. Mila Kunis

Americká herečka, hvězda dramatu Černá labuť či komedie Kamarád taky rád, kde stojí po boku zpěváka Justina Timberlaka, má ukrajinské kořeny. Je považována za velmi talentovanou a krásnou ženu, což je prý jeden z důvodů, proč se stala tváří módního domu Dior pro rok 2012. Sladký typ holky od vedle v kombinaci s odvážnými róbami a uhrančivýma očima je trefou do černého.

Foto: Isifa

Foto: Isifa

4. Salma Hayek

Filmová malířka Frida Kahlo má světu co nabídnout, i když patří mezi drobné postavy (zato s bujným dekoltem a ženskými tvary). Mezi její poslední pracovní počin patří dabing mazané kočičí zlodějky ve filmu Kocour v botách. Muži ji ale mají spíš v mysli pro již zmíněný vyvinutý hrudník a velké tmavé oči.

Foto: Isifa

Foto: Isifa

5. Jennifer Aniston

Bývalá manželka Brada Pitta pravidelně obsazuje první příčky v žebříčcích nejkrásnějších žen. Muži o ní prohlašují, že má dokonalé tělo a neuvěřitelné nohy. V roce 2010 ji časopis Vanity Fair zvolil nejžádanější svobodnou ženou světa. A jako by toho nebylo málo, čtenáři magazínu Men's Health tuto dvaačtyřicetiletou herečku zvolili nejpřitažlivější ženou všech dob. V žebříčku porazila dokonce i svoji sokyni Angelinu Jolie, která obsadila až desátou příčku.

Foto: Isifa

Foto: Isifa

6. Scarlett Johansson

Scarlett je považována za jednu z nejkrásnějších hereček Hollywoodu, a to i přesto, že za poslední dobu výrazně přibrala a potýká se nejen s kily navíc, ale i celulitidou. V roce 2011 se umístila na sedmém místě v anketě o nejpřitažlivější ženu světa, kterou uspořádal server Askmen.com. Zřejmě je pořád v kurzu její porcelánová pleť a plné rty.

Foto: Isifa

Foto: Isifa

7. Sofia Vergara

Sofia Vergara je jméno, které muži znají z obálek prestižních pánských časopisů. Pro nezasvěcené se jedná o kolumbijskou herečku, modelku a moderátorku s plným hrudníkem, která hraje v seriálu Taková normální rodinka. Pozor, jak ve světlých, tak i tmavých vlasech dobíjí mužská srdce!

Foto: Isifa

Foto: Isifa

8. Blake Lively

Blake Lively je čtyřiadvacetiletou star seriálu Gossip Girl, který je v Čechách uveden pod názvem Super drbna. Podle pěti milionů hlasujících na serveru AskMen.com je to také jedna z nejžádanějších žen na světě - nejvíce hlasujících uvedlo, že by si za partnerku přáli právě ji. Že by pro jemné rysy, dlouhé nohy a plný dekolt udělali muži (skoro) všechno? Schválně se zeptejte doma!

Foto: Isifa

Foto: Isifa

9. Kim Kardashian

Když si modelka, celebrita z reality show Kim a bohatá dědička oblékne plavky, je rázem pánům horko. Však by o tom mohli vyprávět hlavně čtenáři Playboye, kteří žasnou nad jejím obřími vnady. Převážně ti jsou určitě rádi, když se Kim loni po 72 dnech rozvedla s manželem Krisem Humphriesem.

Foto: Isifa

Foto: Isifa

10. Sarah Palin

Mohlo by se zdát, že americká republikánská politička je na tomto seznamu náhodou. Není totiž ani modelka, ani herečka. Její sexy fotky a tělo v plavkách ale muže nenechává chladnými, takže by klidně byli ochotní riskovat svůj současný vztah, jen aby si s nimi zalaškovala. Její česká „kolegyně“, zastupitelka Vendula Kroupová, na tom možná jednou bude podobně aneb Tohle je 7 sexuálních skandálů roku 2011.

Foto: Isifa

Foto: Isifa

A s kým byste svého partnera podvedly vy?

Reklama

Načítám