Hlavní obsah

7 sexuálních skandálů roku 2011

Foto: Isifa

Důvěra se může zhroutit v každém vztahu. A partnerství celebrit nejsou výjimkou.Foto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co mají společného Miley Cyrus, Demi Moore, Arnold Schwarzenegger, Justin Bieber nebo třeba rudá Vendula Kroupová? Loni se jim nevyhnul sexuální skandál! Čím šokovali nebo překvapili veřejnost?

Článek

I celebrity jsou jen lidé: mají svá přání i sexuální potřeby. Akorát mají tu smůlu, že na jejich morální poklesky netrpělivě čeká celý bulvární svět, a co si budeme nalhávat, když už se na ně něco provalí, řeší se to dlouho, víc a tak nějak špinavěji než u nás, obyčejných smrtelníků z davu – holt daň za slávu. Víte, které VIP osobnosti vloni ujely, a zasloužily si tak pozornost médií?

Sexy Demi Moore zradil zajíček

Ashton Kutcher, Demi Moore, její tři dcery a Demiin bývalý manžel Bruce Willis, to byla až donedávna jedna velká a šťastná rodina. Aspoň tedy pro zbytek světa, převážně toho novinářského. Pak se ale ukázalo, že Ashton spí s dvaadvacetiletou Sahar Lealovou (prý dokonce bez ochrany). To, že zakopnul a nechtěně zavadil svým penisem o rozkrok mladinké slečny, se mělo stát v předvečer výročí svatby s Demi!

Foto: Isifa

Ashton Kutcher a Demi Moore ještě za časů šťastné a fungující rodinyFoto: Isifa

Ta takovouhle oslavu svého manželství neocenila a v listopadu roku 2011 požádala o rozvod, čímž rozpoutala další vlnu bouřlivých reakcí. Spekulovalo se totiž, že Demi je velmi otevřená, co se lesbických hrátek týče, a sama byla iniciátorkou sexu ve třech, a to právě se zmíněnou Sarah. Ashton z celé situace málem vyvázl jako vítěz! Vždyť on za to přece nemohl, že ta „do trojky“ přišla k nim domů ve chvíli, kdy Demi nebyla doma, ne?

Tip redakce: Starší ženy přitahují zajíčci, více ve článku Šokující fenomén: Učitelky spí se svými žáky!.

Slavný Árný má nemanželského syna

Arnold Schwarzenegger, Terminátor a bývalý guvernér státu Kalifornie má nervy z ocele. A je vidět, že se hollywoodským hercem nestal jen tak pro srandu, neboť skrývání emocí má v malíku. Po tom, co léta popíral nařčení z mimomanželských sexuálních aktivit, nakonec vyšlo najevo, že pod svícnem je tma. I kdyby ho manželka Maria Shriver nepustila ven ani na krok, stejně by jí to v pacifikování záletů jejího muže nepomohlo. Jakmile seděla u kadeřníka nebo byla na nákupech, milý Árný obšťastňoval jejich hospodyni Mildred Baena. Z tohoto pracovního poměru se vyklubal třináctiletý synátor. Oproti tomu je skandál, kdy chlap strká ruku do rozkroku a hned na to do mísy s popcornem, nic, více ZDE.

Foto: Isifa

Schwarzenegger přiznal syna až po 13 letechFoto: Isifa

Mobil Scarlett Johansson ukázal tajemství

Někdo velmi miluje nebo nenávidí herečku Scarlett Johansson. Její polonahé snímky, na kterých sama sebe fotí před zrcadlem, obletěly v září všechny sociální sítě. Scarlett pro magazín Vanity Fair sdělila, že fotky byly určené pro jejího tehdejšího manžela Ryana Reynoldse a že se z toho psychicky bortit nebude. Dokonce zažertovala stylem: „Vím, že to není nejlepší úhel pohledu na mě. Nahé fotky byly ale poslány mému manželovi. Na tom není nic špatného. Není to, jako kdybych točila porno.“ Otázkou ale zůstává, jak se fotky dostaly na veřejnost? Prý za to může hacker, který zneužil její mobil. Tak kdo ví.

Foto: Isifa

Scarlett fotí lechtivé fotky pouze pro svého manželaFoto: Isifa

Sladký teenager jako otec?

Příkladem, že se sexuální skandály nevyhýbají ani -náctiletým, je hvězdička všech slečen pod osmnáct let – Justin Bieber. Dvacetiletá svobodná matka Mariah Yeater ho obvinila, že jí po jednom z koncertů privátně zpíval „Baby, baby, baby. No.“ A to tak, že se z „ne“ stalo „ano“, a ona z toho všeho otěhotněla. Tahanice mezi právníky nakonec vyústily v to, že se Justin uvolil k testu otcovství. Některé zahraniční prameny uvádějí, že výsledek je již znám – negativní. Čtyřměsíční synek Mariah teď nejspíš prochází dalším výběrovým kolem na potenciální otce. Kdo to bude, se jistě dozvíme později. Jeho matka je totiž pěkná filuta!

Foto: Isifa

Justin Bieber se z údajného otcovství loni vykroutilFoto: Isifa

Silikony Tori na sociální síti

To herečce Tori Spellingové otec jejího dítěte nechybí, manžela má. Starostlivého, pozorného a hravého. Ten si takhle jednou řekl, že si zablbne se svým synem Liamem, a u toho se oba kluci zvěčnili. Manžel vystavil onu nevinnou fotku na Twitteru, a teprve potom, co byl upozorněn na to, co způsobil, ji stáhnul. V pozadí bylo kromě postele, na které ležela Tori, vidět ještě něco mnohem cennějšího – dva plasticky zvětšené a vymodelované balonky známé herečky. Manžel teď asi chodí spát bez teplých večeří.

Hannah Montana jako nafukovací Anča

Taková Miley Cyrus neboli Hannah Montana (hvězdička od Disneyho) minulý rok oproti své vzdálené kolegyni z branže neřešila svoje prsa, ale dokonce celou postavu. Ta se nějakým nedopatřením vtělila do nafukovací panny určené pro sexuální hrátky, takže si s ní mohl zaskotačit, kdo chtěl. Jen nevíme, co je smutnější. Zda to, že se předmětem erotické pomůcky stala dětská hvězda, nebo to, že byla tahle panenka vyprodaná během dvou dnů…? Třeba Miley brzy najdeme i na nějakých populárních vibrátorech.

Foto: Isifa

Hannah Montana se stala předlohou pro nafukovací pannu...Foto: Isifa

I Česko má svůj skandál

Říkáte si, že je to samý Hollywood a skandál v našich končinách aby pohledal? Omyl. Stačí si skočit do Jindřichova Hradce. Šestadvacetiletá komunistka a zastupitelka tohoto města Vendula Kroupová se nechala nafotit v Evině rouše. Všech 67 snímků (že by volební taháky?) pak vystavila na svém facebookovém profilu, čímž se také hájí. Prý je to její soukromá věc. Nic proti nahotě, ale neočekává se od političky serióznost? A to ještě můžeme být rádi, že nevidíme pod pokličku všem politickým stranám, to bychom se těch skandálů za loňský rok taky nemuseli dopočítat. Uvidíme, zda i tento bude na morální poklesky známých osobností tak plodný!

A co jste v roce 2011 nezvládli vy?

Reklama

Načítám