Hlavní obsah

Tři letní tipy na úpravu vlasů: Plážové vlny i wet look

Foto: Martin Římánek

V kurzu je wet look i nedbalé vlny. A my vám ukážeme, jak na ně!Foto: Martin Římánek

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uvolněné plážové vlny, módní wet look nebo zapletená romantika. Chcete si natrénovat tři perfektní letní stylingy? Nechte se vyškolit profesionálním kadeřnickým týmem. Lekce může začít!

Článek

Všechny dlouhovlásky to určitě důvěrně znají. Věčná otázka „co s vlasy“, když zrovna nemáte náladu na starý dobrý culík. Oslovili jsme proto rovnou tři kadeřníky, kteří vám představí super snadné letní úpravy. Vytvářeli je rovnou na naší čtenářce Lucce.

Že jste vždycky toužily po přirozených, plážových vlnách? Kadeřník Filip Gregor vám ukáže, jak na ně. A nečekejte žádné složitosti, Filip vám poradí, jak vlny snadno vytvoříte pomocí zapletení. Jednodušší už to být nemůže!

Pokud sledujete módní přehlídky, wet look neboli úpravu s mokrým efektem vám určitě nemusíme představovat. Jestli vás tenhle dozadu sčesaný a ultra ztužený styling baví, budou se vám hodit tipy kadeřnice Barbory Lapáčkové. A ano, budete vypadat, jako byste právě vylezly z moře (nebo ze sprchy :-)).

Jste tělem i duší romantička? Zapleťte si něžný cop spolu s kadeřnicí Anetou Voldrábovou. Ten už budete muset trochu natrénovat, jakmile ho ale dostanete „do rukou“, zjistíte, že je to brnkačka.

Poznámkový sešit není zapotřebí, všechny účesy jsou navržené tak, abyste je hravě zvládly. Připravené?

Jak řešíte letní úpravu vlasů vy? Je nějaký další účes, který byste chtěly natrénovat? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám