Hlavní obsah

Téma týdne: Tuniské divadlo s malým kašpárkem

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vypadalo to na hezký exotický sexFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Téma týdne: Milostný románek s cizincem. Ne vždy je milostný zážitek v cizích lovištích tím pravým romantickým zážitkem. To dokazuje i příběh Lucie, která si vyrazila na vysněnou dovolenou do Tuniska. Ochutnala jste i vy  románek s cizincem? Pojďte nám ho povyprávět na info@prozeny.cz a vyslužte si honorář 500 korun.

Článek

S kamarádkou jsme se rozhodly, že v jednatřiceti konečně zažijeme dovolenou snů. Jsme ještě svobodné, tak jsme oželely pár tisíc navíc na splátku našich hypoték a zakoupily levný dubnový týdenní zájezd do Tuniska.

Nepatřím mezi sexy blondýnky, jsem brunetka s pár kily navíc, přesto místní muži mnou byli fascinováni. Hned na první večeři jsem obdržela pozvání na večer od manažera restaurace. Zdvořile jsem mu odpověděla, že jsme právě přijely a jsme unavené. Zdařile jsem se vymlouvala po celý zbytek pobytu nejen tomuto manažerovi, ale i jiným. Musím říct, že pomohlo i to, že jsme odjely na dva dny na Saharu.

Neodolala jsem snědému barmanovi...

Nejsem ten typ, který by byl bez sebe ze snědých mužů. Zvlášť v mém věku:-). Po pár dnech jsem ale neodolala barmanovi. Kdo by taky vydržel ty pohledy, kdy na vás kouká jako na svatý obrázek, slibuje masáž a nezapomenutelnou dovolenou vašeho života. A je fakt, že nezapomenutelnou se stala.

Hned na začátku jsme dohodli pravidla. Jeho podmínka byla, že po dobu mé dovolené budu mít sex jen s ním a nebudu to nikomu říkat. Moje zase byla, že bez kondomu nebude žádný sex. Během dalších dnů jsem si uvědomila, jak snadné bylo to nikomu neříkat. Nejenže to věděli jeho kolegové z baru, ale i recepční.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Podlehla jsem upřenému pohledu barmanaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Překvapení na pokoji

Nenápadně si na recepci od kolegy půjčil klíč od volného pokoje. Pak přichystal drink pro mě a pro sebe a nesl to na pokoj. Já ho následovala. Na pokoji jsme prohodili pár vět v angličtině. Měla jsem před sebou třiadvacetiletého studenta, co se nervozitou jen klepal.

Naznačil mi, ať ho vezmu do úst, a pak chtěl pokračovat bez kondomu. Nakonec se mu po mé upomínce podařilo jeden najít v peněžence a vrhl se na mě. Byl to nejkratší sex mého života! Teď už se tomu jen směju... Viděla jsem nejmenší penis za dobu svého více než desetiletého sexuálního života. Nemohl mít ani 10 cm.

Druhého kola jsem se nedočkala

Poté, co ho do mě dvakrát zasunul, tak se udělal a odešel do koupelny. Konsternovaná jsem čekala na druhé kolo. To bylo hned po jeho příchodu - začal se oblékat. Vzpamatovala jsem se a naházela na sebe pár svršků a vzala si zbytek vína. Dal mi pusu a já odešla hledat svou kamarádku.

No, nebyl pro mě problém dodržet svůj slib, že budu mít sex jen s ním. Druhý den měl volno a přišel až poslední večer našeho pobytu. Zkoušela jsem mu naznačit, že jsem unavená, ale bral to jako mou nedočkavost k další akci :-) Jako by nějaká byla - ta nedočkavost. Nejdřív chystal zase drinky, a když jsem ho pak viděla, že jde vyzvednout klíče na recepci, tak jsme se hbitě s kamarádkou vytratily do našeho pokoje.

Každopádně se zase chystáme s přítelkyní na další dovolenou, tentokrát na Djerbu, a pro mě určitě bude bez sexu s nějakým místním fešákem.

Máte podobně zajímavý zážitek jako Lucie? Nebo se ta vaše vysněná noc opravdu povedla? Jací jsou cizinci v posteli? Jsou to hřebci, jak se o nich říká, nebo je opak pravdou? Své příběhy nám pište na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun jako základ pro vaši další dovolenou!

Reklama

Související témata:

Načítám