Hlavní obsah

Velký horoskop 2014: Zaostřeno na zdraví, peníze i lásku!

Foto: thinkstock

Jak to bude v dalším roce vypadat s vašimi láskami? I to vám prozradí velký horoskop!Foto: thinkstock

Reklama

Rok 2014... všichni určitě přemýšlíte, co vás čeká a nemine! Na to, co mohou očekávat jednotlivá znamení, jsme se zeptali naší dvorní astroložky Nadi Šmídové, která pro vás připravila velký horoskop!

Článek

Oslavy Silvestra budou tentokrát daleko decentnější, komornější a zároveň jakoby vznešenější než v minulých letech. O klid a umírněnost se postará Stelium, potažmo shluk planet ve znamení Kozoroha, Slunce, Merkur, Pluto. K této hvězdné trojce se připojí i Luna a na Nový rok, přesně v 12.14 hodin nastane Novoluní v Kozorohu.

To má svou výhodu, protože toto znamení neříká nic naplano, takže předsevzetí vyslovená v první den roku 2014 nevyšumí do ztracena.

Znamení Kozoroha je orientované na kariéru, což koresponduje i s čínským horoskopem, dle kterého se novoluním ve Vodnáři 30. ledna v 22.39 hodin odstartuje v asijských zemích nový rok, jehož symbolem bude „Kůň“.

Jedná se o divoké zvíře, které by bez ochočení člověkem pobíhalo přírodou bez cíle. Sice patří mezi nejsilnější zvířata, ale v asijských zemích se snažili a snaží i dodnes na těžkou práci používat voly. Kůň je pro ně zdrojem zábavy, ale i symbolem moci, protože jeho hřbet pomáhal válečníkům vyhrávat bitvy.

Dle elementů bude vládnout roku 2014 Dřevěný kůň. Dřevo je pokrmem ohně, aby víc a déle hořel, takže se bude jednat svým způsobem o energický rok.

Ale pozor! Kůň je silné, vytrvalé zvíře, ale bez předchozí přípravy se velmi rychle vysílí, a když se přecení jeho schopnosti, může dojít k pádu, zranění.

Tak na to v následných dvanácti měsících myslete, nebojte se drát dopředu, ale nepřekračujte zdravou míru!

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Změn se v následných dvanácti měsících nebojte, a hlavně jim nebraňte. S průkopnickým Uranem ve svém znamení by to byla marná snaha, navíc se pro mnoho lidí stanete jakýmsi příkladem, jak lze od základů překopat či přestavět kteroukoli oblast života. Sice to na okolí bude občas dělat dojem, že se vaším životem prohnalo tsunami, ale vy pocítíte úlevu, uspokojení, nikoli stres. Zbavíte se totiž všeho negativního, patrně i nějakého životního břemene, a konečně budete mít skvělý pocit, že nesedíte na hradbách staré, ztuchlé zříceniny, ale váš život je vonící, moderní novostavba!

Peníze:Se Saturnem v sektoru peněz z cizích zdrojů byste měly pamatovat na zadní kolečka. V tomto roce pro vás totiž nebude ani tak důležité, kolik vyděláte, ale jak s penězi naložíte. Každá investice vám totiž v budoucnu ponese zisky a je jedno, zda se bude jednat z vaší strany o spekulativní koupi nějakého uměleckého předmětu nebo nemovitosti.

Zdraví: Hned počátkem roku si vzpomeňte na všechny nemoci, které se vám pravidelně vracely v dětství, stejně tak by se mohla projevit dědičná nemoc, a na citlivější orgány zaměřte prevenci. Doslova si hýčkejte močový měchýř, ledviny, protože nemoc by během podzimu mohla přejít do chronické formy!

Láska: Až do července 2014 bude ve vašich mezilidských vztazích díky Marsu ve vašem sektoru partnerství pořádně rušno. Pokud to v trvalém vztahu začne skřípat, po 16. 7. začnete vyhledávat příležitosti k seznámení. Protože se vlády nad vaším sektorem mileneckých vztahů ujme Jupiter, čeká na vás nejen zamilování, ale nelze vyloučit ani početí potomka!

Foto: thinkstock

Beran se nejen zamiluje, ale možná i počne potomka!Foto: thinkstock

Býci (21. 4. - 21. 5.)

Pro vás bude v tomto roce vlastně každý rozhovor obohacením. Proto se svým způsobem začnete stranit lidí, kteří pouze namáhají hlasivky, aby nestála řeč. Na vaši tajnou černou listinu se dostanou i klepny. Blíž k tělu si pustíte pouze osůbky, které vás svými názory a vědomostmi obohatí. Začnete mít totiž zájem o filozofii, patrně se hlouběji seznámíte s různými směry náboženství, víry.

Peníze: Vaším novým zdrojem příjmů se může stát spolupráce s jedním členem rodiny, nelze ani vyloučit, že to bude vaše drahá polovička. Nicméně moc nerozhazujte, protože na podzim zatoužíte po větším nebo luxusnějším bydlení, takže každá koruna se vám bude hodit na případnou rekonstrukci, nákup nábytku, možná se dokonce rozhodnete investovat do koupě nemovitosti.

Zdraví: Rizikovým obdobím pro vás bude duben. Horoskop vás varuje před pády kvůli spěchu, s následným zraněním. Nelze vyloučit ani zlomeninu, což by se neobešlo bez dlouhodobější hospitalizace v nemocnici.

Láska: Žijete-li v trvalém vztahu, první krizi mnohé z vás budete čelit v únoru. Pokud vyřešíte všechny problémy, které vyplují na povrch, během druhé krizové vlny na jaře si pouze ujasníte, že váš výběr drahé polovičky byl správný. Ostatní se rozhodnou k radikálnímu řezu, jenže ukončit vztah jednoduché nebude. Vzhledem k postavení Saturna se to neobejde bez emočních výbuchů, možná i vyhrožování, a s ex partnerem se například o majetek či alimenty budete dohadovat celý následný rok 2015.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

I když jste společenské znamení, zejména v první polovině roku se začnete stranit některých lidí, což se hlavně týká pracovních vztahů. Mezi kolegy potažmo kolegyněmi totiž objevíte pár lidiček, kteří se nebudou štítit ničeho, a pro vzestup v kariéře budou schopni ušpinit si i ruce. Pozor by si měly dávat i podnikatelky na malé švindly, a než podepíšete nějakou smlouvu nebo dohodu, raději obsah konzultujte s advokátem. V druhé polovině roku budete díky tranzitu Jupitera chytré jako lišky, a dokonce se některým podaří konečně přimět jednoho dlužníka, aby vám vrátil věc, kterou si „nějakým nedopatřením“ v minulosti přivlastnil.

Peníze: Vaši finanční stabilitu by mohlo ohrozit pouze flámování s přáteli nebo marnotratné utrácení, protože se někomu budete chtít vyrovnat. Zde bude ale jako spolehlivý strážce fungovat váš partner, tak doufejme, že v honbě za společenským úspěchem neutratíte za módní novinky vše, co vyděláte, a těch peněz se k vám přikutálí skutečně hodně!

Zdraví: V zimních měsících se kromě občasného stresu z práce a kýchání budete cítit skvěle, ale když budete neopatrné, virové onemocnění vás potrápí během léta! Podceňovat byste neměly úpal, úžeh, jinak vás periodicky až do konce roku bude trápit bolest hlavy!

Láska:Pro mnohé z vás bude v tomto roce velkým překvapením, že k muži, kterého jste vnímaly jako skvělého kamaráda a například spolehlivého souseda, pocítíte během léta vášeň. Nicméně hlavně zadané by se měly držet zpátky, protože se může jednat o chvilkové vzplanutí.

Foto: thinkstock

Blíženci mohou zjistit, že je ke kamarádovi pojí nejen přátelstvíFoto: thinkstock

Raci (22. 6. - 22. 7.)

Když se ostatní znamení dočtou, že hlavně v první polovině roku budete mít pocit, že žijete jakoby v bavlnce, asi vám začnou závidět. Vám se totiž bude dařit, na co sáhnete! Ale neměly byste usnout na vavřínech a myšlenkami se občas vrátit do minulých let, připomenout si období krizí. Chybami se totiž člověk učí. V druhé polovině roku vzroste vaše sebevědomí a ochotné budete riskovat v kterékoli oblasti svého života. To by vám mohlo způsobit problémy nejen v rodině, ale otřásat v základech by se začala i vaše kariéra.

Peníze: Finanční hojnost naznačuje od poloviny července Jupiter, ale zároveň vás upozorňuje, že na přelomu podzimu a zimy vás zaskočí nečekané výdaje anebo firma, kde pracujete, nebude mít na výplaty, takže vytvořit si železnou rezervu je pro vás přímo povinností!

Zdraví: Sice se v měsících až do jara vaší rodinou několikrát prožene chřipka, ale vás se ani netkne. Zato v létě si můžete pořádně zavařit, protože odhodíte stud a milování ve vodě může být spouštěčem problémů v intimních partiích, které si vyžádají dlouhodobější léčbu.

Láska: Žijete-li osaměle, navázat vztah pro vás nebude úplně jednoduché. Saturn vás totiž bude brzdit, ale tím vás zároveň ochrání před povrchními, neperspektivními vztahy. Je možné, že se zamilujete do muže, který bude starší než vy, ale sexuálním experimentováním vás přesvědčí, že je pro vás ten pravý.

Lvi (23. 7. - 22. 8.)

Jako sysel se budete držet hlavně v první polovině roku domova, rodiny. Občas to bude dělat dojem, že vlastně nemáte žádné přátele, koníčky, což není pravda. Vám ale bude na domácí půdě prostě dobře, navíc si díky Saturnu vždy najdete nějakou aktivitu, kterou vylepšíte interiér bydlení. Nelze ale ani vyloučit, že to bude špatný zdravotní stav jednoho z rodičů nebo příbuzného, co vás přinutí omezit se a převzít na sebe odpovědnost za péči. Je jasné, že to bude nápor na vaši psychiku, nicméně již v létě vám do žil vlije optimismus Jupiter a ochranu nad vámi bude držet až do srpna 2015!

Peníze: Pořádně zatočit s vaším rozpočtem mohou v tomto roce opožděné platby. Kritické měsíce jsou pro vás květen a listopad. Snadno by se mohlo zejména podnikatelkám stát, že například pojišťovně dojde trpělivost, a vy jednoho dne zjistíte, že máte zablokovaný účet. Tomu ale předejdete snadno, v bance si zřiďte stálý platební příkaz a nebudete muset pořád hlídat termíny!

Zdraví: Velmi opatrné buďte v jarních měsících. Kvůli spěchu se můžete zranit v zaměstnání, stejně tak v okolí svého bydliště. Navíc medikamenty vám mohou rozhodit trávení, takže banální výron by mohl být spouštěčem dalších problémů.

Láska:Dubnová láska přesvědčí nezadané, že v sexu ještě existují skrytá zákoutí, kam neměly příležitost doposud nakouknout, ale patrně půjde jenom o tělesnou přitažlivost. Na romantickou lásku si budete muset počkat do listopadu a váš výběr bude pořádným překvapením pro rodinu i přátele.

Foto: thinkstock

Lvi by si měli udělat pořádek v účtechFoto: thinkstock

Panny (23. 8. - 22. 9.)

Pro vás bude důležité si hned v prvních dnech roku 2014 dávat na veřejnosti pozor na jazyk. Jinak to bude první a taky asi poslední vtip, který v tomto roce pronesete. Následovat bude mnoha týdenní obhajoba, jak jste to vlastně myslely, a to vám na hodně dlouho odebere humor. Podnikatelky by měly věřit jenom sobě a s nikým se nebavit o strategii své firmy a plánech do budoucna. Jinak s konkurencí povedete až do Vánoc veřejný boj, kdo komu ukradl nápad.

Peníze: Větší sumu v následných měsících investujete do svých koníčků. V říjnu se ale začnete uskromňovat. Důvodem může být například ex partner, který vám přestane posílat alimenty, ale také státní sektor, který vám například zruší částečný invalidní důchod nebo sociální dávky.

Zdraví: Nejen v letních měsících si dávejte pozor na zdánlivě banální kousnutí hmyzem. I nepatrné zčervenání kůže řešte s lékařem, může z toho být polízanice na několik měsíců, dokonce s trvalými následky!

Láska: Vášně nebudete mít pod kontrolou v únoru a v listopadu. To nahraje těm z vás, které toužíte počít potomka, ale horoskop přeje i zadaným, které nejsou ve stávajícím vztahu spokojené. V tomto roce totiž dostanete příležitost potkat spřízněnou duši a to vám dodá odvahu k rozchodu, odchodu z nefunkčního partnerství.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

V prvním čtvrtletí tohoto roku budete mít nervy napnuté jako špagáty. Vám totiž neunikne, že probíhá boj o moc, v případě že podnikáte, bude to konkurence, kdo se začne snažit šikovně vás připravit o vaše místo na trhu a klienty. Pracovat budete nucené na 200 procent, ale tohle úsilí se vám s příchodem jara vrátí, a to formou expanze vaší firmy nebo povýšením. Od léta až do konce roku budete mít pocit, že nad vámi drží ruku anděl strážný. Začnete se totiž seznamovat se zajímavými lidmi, díky jejich nenápadné protekci navážete spoustu důležitých společenských kontaktů, a hlavně se spřátelíte, takže u nich vždy najdete ochranu a zastání v případě problémů.

Peníze: Podnikatelky možná budou muset využít v tomto roce bankovní sektor pro rozjezd nového projektu, ale budou to moudře investované peníze, které se vám v budoucnu vrátí. Spoléhat se v následných měsících můžete na svou intuici, protože Saturn vám zásadně bude přihrávat pouze příležitosti, na kterých můžete vydělat.

Zdraví: Na Neptuna v sektoru zdraví jste si již zvykly, takže moc dobře víte, že i slza alkoholu dokáže rozhodit nejen vaše ledviny ale i funkci jater, stejně tak lymfatický systém. Už vás patrně unavuje pořád číst, že musíte vypít alespoň dva litry čisté vody denně, ale pro vás je voda v tomto roce symbolem pevného zdraví!

Láska: Pokud dlouhodoběji žijete v neharmonickém vztahu, v tomto roce budete opět se svou drahou polovičkou bojovat. Uran ve vašem sektoru partnerství vás bude provokovat tak dlouho, dokud ve vašem vztahu nenastane rovnováha, anebo napjatá atmosféra v partnerství vás přivede až k rozchodu, potažmo rozvodu.

Foto: thinkstock

Váhy se mohou konečně dočkat povýšeníFoto: thinkstock

Štíři (24. 10. - 22. 11.)

K soběstačnosti a nezávislosti vás bude vlastně celý rok 2014 postrkovat Saturn. Možná vám občas uštědří nepříjemnou lekci, ale bude to mít svůj důvod a v důsledku pozitivní vliv na vaši budoucnost. Naučíte se rozhodovat samy za sebe, začnete sázet na solidnost, rovné, férové jednání. Mnohé z vás to přiměje začít studovat například principy práva, psychologie, ekonomiky, abyste se nemusely spoléhat pouze na informace zvenčí. Veškeré vědomosti, které načerpáte, zúročíte hned v druhé polovině roku, a to díky pozitivnímu vlivu Jupitera. Mnohé zaujmete vedoucí pozici nebo se dočkáte uznání veřejnosti, některé začnete podnikat na vlastní pěst.

Peníze: Možná to překvapí vás samotné, ale vám se podaří šetřit, ačkoli to vůbec nebude váš záměr. Nebudete totiž utrácet za blbiny, každý výdaj si pečlivě naplánujete, vaše osobní účetnictví se ani jeden měsíc nedostane do minusu. V listopadu byste měly sázet, kupovat si losy, Mars s Plutem totiž aktivují váš sektor výher!

Zdraví: V první polovině roku se budete cítit skvěle. Ale v létě bude opatrnost na místě, zejména když budete trávit dovolenou v cizině. Zdrojem vašich problémů mohou být závadné potraviny a pití, stejně tak nenápadné kousnutí hmyzem nebo malé škrábnutí na noze během plavání. Proto vám prospěje posilovat imunitu a kontrolovat stav nohou. Sebemenší tmavší flek bude výstraha, že v těle je jed, a to okamžitě řešte s lékařem!

Láska:Partnerství budete vnímat v tomto roce spíše z praktického hlediska. Žijete-li v trvalém vztahu a partner vás bude podporovat ve vašem snažení, bude to pro vás znamenat daleko víc než sex. Nezadané dostanou příležitost k seznámení v dubnu, a pokud nedopustíte, aby do vztahu zasahoval démon alkohol, plánovat společnou budoucnost začnete již v létě.

Střelci (23. 11. - 21. 12.)

Velkou potřebu změn, doslova touhu udělat malou životní revoluci ve vás vyvolá v tomto roce nespokojenost se svou profesní realizací. Za prvé budete mít pocit, že za svou práci nedostáváte adekvátní odměnu, za druhé bude vzrůstat vaše kreativita, a to i v případě, že vaše profese je technicky zaměřená. Mnohé z vás kvůli tomu opustí práci, která vás sice živila, ale neuspokojovala, neměly jste v ní prostor k seberealizaci. Dělat změny vám ale sám váš vládce Jupiter nedoporučuje realizovat v posledních čtyřech měsících roku. Zatoužíte totiž odstartovat jakousi duchovnější kapitolu svého života, ale byl by to útěk do neznáma, s nejistou budoucností. To by negativně ovlivnilo vaši psychiku, a bez odborné pomoci se od dna následně neodrazíte.

Peníze: Určitě víte, že kopat studnu a hledat vodu uprostřed pouště je akce s nejistým výsledkem. Tak se držte v tomto roce finančních toků, které máte jisté, neexperimentujte, stálo by vás to spoustu energie a nervů bez výsledného efektu. Má-li vaše profese něco společného s výrobou nebo uměním, v druhé polovině roku zaznamenáte vyšší zisky.

Zdraví: Hned, jak vykoukne na jaře Slunce, popadne vás touha postavit si uprostřed přírody stan a trávit noci pod širým nebem. Tak na to zapomeňte, protože když si na jaře zaděláte na nějaký zdravotní problém, řešit ho budete vlastně ještě koncem roku, prostě léčba i slabého zánětu ledvin bude zdlouhavá!

Láska: Váš sexuální život nabere na síle v první polovině roku. Nezadané budou nezávazně flirtovat a možná se vám podaří osobní rekord v počtu krátkodobých vztahů. Zadané budou v ložnici experimentovat, jenže kvůli vaší vášni si na problémy v práci zadělá partner, a to pozdními příchody. Takže mu v druhé polovině roku nezbude nic jiného než vás krotit. Sice z toho bude u vás doma občas pořádně rušno, ale vážný konflikt nehrozí.

Foto: thinkstock

Střelcům bude muset partner krotit vášněFoto: thinkstock

Kozorozi (22. 12. - 20. 1.)

Máte před sebou rok, ve kterém budete chtít od života daleko víc než v předchozích letech. Odhodíte nedůvěřivost a rozšíříte okruh svých přátel, stejně tak i aktivity, kterými budete trávit volný čas. Pokud žijete pod jednou střechou s rodiči, budete mít snahu se od nich jakoby odtrhnout, nebýt na nikom závislé, třeba už tím, že si najdete vlastní bydlení. Až potud to bude v pořádku, ale úplně se odstřihnout od své původní rodiny by bylo chybou. Vy to budete mít chuť z nějakých důvodů udělat, ale ztratit kontakt se svými kořeny, předky, by vám vyhovovalo jenom chvilku. Stres byste z toho měly nejen vy, ale i rodiče, prarodiče, a vlastně všichni vaši nejbližší. Takže kudy vaše cesta ke štěstí nevede, už víte, tak se jí vyhněte, jinak se snadno může stát, že Štědrý den roku 2014 budete trávit samy!

Peníze: V první polovině roku budete spokojené, a svým způsobem si zvyknete na vyšší životní úroveň. Obrat nastane kvůli velkým výdajům v druhé polovině roku. Budete si tak věřit, že klidně risknete i větší půjčku, jenže to může být například náhlé onemocnění vás nebo partnera, co vám pořádně zkomplikuje život. Předejít tomu můžete šikovným pojištěním.

Zdraví: Nepodceňujte drobné pohmožděniny, oteklý kotník. Když nepůjdete k lékaři včas, nelze vyloučit, že k nápravě pomůže následně pouze chirurgický zákrok, ale i tak bude výsledek nejistý.

Láska: Nezadané čeká rizikové období na jaře. I když budete vědět, že vztah, který jste navázaly, nemá žádnou budoucnost, nijak si tím hlavu lámat nebudete vy ani partner. Skvěle vám to bude klapat v posteli, a vlastně budete ideální milenecký pár, ve kterém se jeden na druhého může spolehnout, a přitom vás nebudou k sobě poutat žádné závazky.

Vodnáři (21. 1. - 20. 2.)

K nadlidským výkonům vás dlouhodoběji tlačí Saturn, a letos vás konečně za píli a pracovitost začne odměňovat. I když ho asi i v následných měsících budete zpočátku vnímat spíše jako brzdu, nakonec si uvědomíte, že díky pomalým, velmi rozvážným krokům jste ve své kariéře potažmo profesi dosáhly vytyčené mety a nikdo vás z pomyslného trůnu nemůže vystrnadit. Pokud podnikáte, přihraje vám finančně silného společníka, se kterým rozjedete nový projekt, anebo se stane vašim štědrým sponzorem, tichým společníkem. Úspěch se ale neodpouští, a to okusíte na vlastní kůži, protože se zhorší vaše vztahy s příbuznými, sousedy. Nicméně pomluva je jako vítr, objeví se tuhle a za chvilku jinde, tak si toho nevšímejte, protože chytit ji za pačesy a pořádně s ní zatočit nedokážete.

Peníze: Je logické, že díky úspěchům v kariéře zaznamenáte finanční prosperitu, podnikatelkám vzrostou zisky. Nicméně během podzimu se snažte mít uhrazené všechny závazky, a do toho patří například i pokuty za špatné parkování. V opačném případě se nestačíte divit, jakou rychlostí vám bude obstaven účet, ale s jeho odblokováním nikdo nebude pospíchat, což by vás mohlo přivést do potíží, a to i přesto, že v bance budete mít peněz jako želez.

Zdraví: Až do května můžete v klidu spát, protože vám nic nehrozí. Rizikové pro vás budou letní měsíce. Koupat byste se měly zásadně v čepici, prostě si dávejte pozor, aby vám do uší nenatekla voda. Nejen v cizině si pečlivě před konzumací omyjte každý kousek ovoce, zeleniny, i to by mohl být zdroj vašich zdravotních problémů, které se ale projeví v plné síle až po návratu domů.

Láska: V trvalých vztazích se připravte na občasné hádky v červenci a srpnu. Vyvolávat je budete vy, a to nevhodným chováním. Dokonce nelze vyloučit nevěru, a to s mužem o hodně mladším než vy, ale vášeň během několika dnů vyprchá. Myslet byste měly na bezpečnou ochranu, protože horoskop nevylučuje nechtěné otěhotnění!

Foto: thinkstock

Vodnáři potkají společníka, s nímž třeba rozjedou slibný projekt!Foto: thinkstock

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Všechno se v následných dvanácti měsících bude točit okolo vaší práce. Zatoužíte ve své profesi zazářit, a je-li vaše kariéra propojena s uměním, kreativitou, v určitém okruhu lidí se s velkou pravděpodobností stanete známou osobností. Vy se vlastně ani moc nebudete muset snažit, a všude budete díky vlivu Jupitera středem pozornosti. Dávat pozor na jazyk byste si ale měly při kontaktu se státní mocí, a pečlivě dbát na dodržování zákonů. I když se vám některá rozhodnutí líbit nebudou, a v rukávu budete mít pádné argumenty, mlčte! Ve vzteku byste mohly říct jedno slovíčko, které by vás následně přišlo pořádně draho!

Peníze: Krušný pro vás bude počátek roku. Přinutí vás to přehodnotit svůj rodinný rozpočet, ale ani to patrně nebude stačit. Jako dar z nebes mnohým spadne do klína možnost si přivydělat nebo vedlejší pracovní poměr a vaše finanční oblast se úplně zklidní ke konci léta. V závěru roku nelze vyloučit, že mnohé z vás dokonce investujete veškerý čas do nového projektu, který se stane postupně vašim hlavním zdrojem příjmů.

Zdraví: Pokud selže vaše tělesná schránka, původcem bude vyčerpání organizmu. Zejména v druhé polovině roku vám totiž bude splývat volný čas s pracovním a je jasné, že takovou zátěž váš organizmus dlouho nevydrží. Tlak na hrudi vás upozorní, že srdce potřebuje odpočinek, a to nepodceňujte. Od 16. 7. hned vyčistěte sebemenší ranku, a raději obětujte čas a zajděte k lékaři, protože postavení Jupitera nevylučuje otravu krve!

Láska: První polovina roku bude vytvářet nezadaným příležitost k seznámení. Protože ve hře bude rodinu milující znamení Raka, po několika báječných romantických nocích bude patrně následovat plánování společného bydlení a založení rodiny. Nabídka k sňatku vás může zaskočit i velmi nečekaně, a to na podzim.

Tak co, máte se na co těšit, nebo budete muset být spíše obezřetní? I následujícím rokem vás určitě tradičně provedeme také horoskopy pro každý den!

Reklama

Související témata:

Načítám