Hlavní obsah

Uvažte si šátek 9x jinak. A vyhrajte luxusní kousek!

Foto: Marie Bartošová

Šátek ProŽeny.cz od Jakuba Polanky můžete získat i vy!Foto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víme, že chlubit se nemá, ale tentokrát nemůžeme jinak. Do našeho nového redakčního „přírůstku“ jsme se totiž bezhlavě zamilovali. A věříme, že mu propadnete i vy. Je jím hedvábný šátek, který pro ProŽeny.cz exkluzivně navrhl jeden z nejúspěšnějších českých návrhářů, Jakub Polanka. A vy budete mít příležitost ho získat! Pojďte se podívat, co všechno se z něj dá vykouzlit!

Článek

Motiv, který vzešel z rukou nejtalentovanějšího českého návrháře Jakuba Polanky (na rozhovor s ním se mimochodem můžete těšit už za týden!), je doslova jako stvořený pro ženy. Šátek je ze stoprocentního hedvábí a neseženete ho nikde jinde než u nás. Pokud se vám proto při pohledu na něj zrychluje tep a víte, že ho zkrátka musíte mít, nezbude vám nic jiného než si ho „vysoutěžit“!

Krásný černobílý šátek získají jednak šťastné výherkyně naší aktuální soutěže (soutěžní odkaz najdete níže v článku), ale těšit se na něj mohou i čtenářky, které se zúčastní našich soutěží na Facebooku, jako dárek ho dostanou i ženy či dívky, se kterými nafotíme některý z módních článků, či ty z vás, které nám pošlete svůj příběh nebo recept na oblíbené jídlo, a my ho zveřejníme. Příležitostí vyhrát náš šátek bude zkrátka spousta!

Foto: Marie Bartošová

Pohrajte si s šátkem a zauzlujte ho 9x jinak! Tady je malá ochutnávkaFoto: Marie Bartošová

Uvažte ho 9x jinak!

Šátek je v univerzálním černobílém provedení, takže nebudete muset řešit, k čemu se vám bude hodit. Unosíte ho téměř ke všemu – jde jen o to, na jaký způsob se ho rozhodnete zauzlovat. Devět stylových a zároveň neotřelých tipů najdete v našem instruktážním videu. Stylistka Bára vám ukáže jak elegantní úpravy šátku, které se vám budou hodit například k oblíbeným šatům, tak i ležérní uzly pro všední dny. Šátek si můžete také jednoduše uvázat na ucho kabelky nebo třeba do vlasů. Fantazii se meze nekladou!

Nezapomeňte nám napsat, jak se vám náš nový šátek líbí!

Vizáž: Janka Letková (BACKSTAGE, škola stylistů)

Vázání šátků: Bára Micajová (BACKSTAGE, škola stylistů)

Reklama

Související témata:

Načítám