Hlavní obsah

Horoskop Blížence na čtvrtek 25. 4.

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Luna ve Štíru vám přináší kromě práce, se kterou jste počítaly, spoustu úkolů navíc. Naštěstí si umíte čas rozvrhnout tak, abyste si se vším poradily. Druhou směnu doma však omezte na minimum. Kdybyste všechno dělaly tak jako obvykle, budete totálně vyčerpané.

Článek

Láska a sex

Sex odložte na večerní hodiny. I když se vás harmonický vztah mezi Lunou a Marsem přímo netýká, vytvoří celkovou atmosféru, která erotickým zábavám přeje. Když neusnete dřív než partner, bude z toho zajímavý večer.

Partner a rodina

Když se miláčkovi něco nepovede, nechte to bez komentáře. Je vám jasné, že to bylo nedopatření, kterého se nedopustil schválně. Čím méně budete tuto nepříjemnost rozebírat, tím to bude lepší.

Domácnost a nákupy

Vaše hospodaření je až komické. Když se samy nad sebou zamyslíte, dojde vám, že šetříte koruny a utrácíte stovky. Kdyby se vám podařilo najít důvod, který vás k takovému jednání vede, výrazně ušetříte.

Krása a zdraví

Po návratu domů se nejdřív postarejte o unavené a zpocené nohy. Jako první pomoc stačí sprcha. Večer byste měly nohy vykoupat ve vodě s přídavkem soli s výtažkem levandule nebo s esencí z jehličnatých stromů. Pocit svěžesti, který tak získáte, je k nezaplacení.

Astrojídelníček

Měsíc ve Štíru se nad ránem překulí do ubývající fáze, při níž dochází ke zpomalení metabolismu, což může v důsledku přivodit problémy s vyměšováním, tedy zácpu. Základní prevencí je pitný režim, tak se snažte pravidelně zhruba každou půlhodinu vypít sklenici neokysličené minerálky střídavě s ovocnými šťávami, zejména bude vhodný nálev ze švestkového nebo hruškového kompotu, ovoce samozřejmě snězte také. Trávení byste neměly zatěžovat houbami, uzeninami, smaženými pokrmy, stejně tak nepijte sladké limonády a okysličené nápoje.

Naopak vám prospěje sníst každé dvě hodiny jablko a asi dva para ořechy, tím zásobíte tělo vlákninou, vitaminy i antioxidanty. Kolem 16. hodiny po malých doušcích vypijte sklenici „zlatého mléko“. Připravíte ho tak, že do 200 ml vlažného kokosového, sójového, rýžového nebo ovesného mléka vmícháte velkou polévkovou lžíci kurkumy. Nápoj harmonizuje trávení a posiluje imunitu, navíc má protizánětlivé, antioxidační, antibakteriální, a dokonce antikarcinogenní vlastnosti. Kurkuma rovněž uklidňuje, takže vám šálek zlatého mléka usnadní usínání.

Reklama

Související témata:
Denní horoskop

Načítám