Hlavní obsah

Horoskop Lva na čtvrtek 25. 4.

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do firemního života musíte zasáhnout i v případě, kdy se vám ani trochu nechce. Na dotazy, které v tomto směru dostanete, musíte dát jasné a jednoznačné odpovědi. Kdybyste začaly mlžit, přestanete si vážit samy sebe.

Článek

Láska a sex

Když se miláček zasní, hlavně do něho nerýpejte otázkami typu, zda si v duchu přehrává smyslné chvíle s bývalými milenkami. Kdyby vám na to skočil a přiznal pravdu, měly byste zkažený den.

Partner a rodina

Rozpory mezi vámi a partnerem posunují váš vztah zcela jinam, než jste ho chtěly mít. Právě proto je potřeba, abyste si každé ostřejší slovo ve vzájemných debatách rozmyslely a raději ho spolkly.

Domácnost a nákupy

Všechno, s čím mají ostatní problémy, zvládáte elegantně a řešíte ve velmi krátké době. Pokud máte nějaké požadavky, dokážete je přednést tak noblesně, že nikoho ani nenapadne, aby vám oponoval.

Krása a zdraví

Je potřeba, abyste pleti poskytly všechno, co potřebuje. Základem je důkladná hydratace. Tu bude organismus při Luně ve vodním znamení přijímat vyloženě ochotně. Vaše pokožka pak bude sametová na dotek i na pohled.

Astrojídelníček

Měsíc ve Štíru se nad ránem překulí do ubývající fáze, při níž dochází ke zpomalení metabolismu, což může v důsledku přivodit problémy s vyměšováním, tedy zácpu. Základní prevencí je pitný režim, tak se snažte pravidelně zhruba každou půlhodinu vypít sklenici neokysličené minerálky střídavě s ovocnými šťávami, zejména bude vhodný nálev ze švestkového nebo hruškového kompotu, ovoce samozřejmě snězte také. Trávení byste neměly zatěžovat houbami, uzeninami, smaženými pokrmy, stejně tak nepijte sladké limonády a okysličené nápoje.

Naopak vám prospěje sníst každé dvě hodiny jablko a asi dva para ořechy, tím zásobíte tělo vlákninou, vitaminy i antioxidanty. Kolem 16. hodiny po malých doušcích vypijte sklenici „zlatého mléko“. Připravíte ho tak, že do 200 ml vlažného kokosového, sójového, rýžového nebo ovesného mléka vmícháte velkou polévkovou lžíci kurkumy. Nápoj harmonizuje trávení a posiluje imunitu, navíc má protizánětlivé, antioxidační, antibakteriální, a dokonce antikarcinogenní vlastnosti. Kurkuma rovněž uklidňuje, takže vám šálek zlatého mléka usnadní usínání.

Reklama

Související témata:
Denní horoskop

Načítám