Hlavní obsah

Horoskop Raka na sobotu 20. 4.

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Reklama

S lidmi, kteří na vás buď zapomněli, nebo se tak alespoň tváří, kontakty neudržujte. V takovém případě bude lepší, když budete předstírat, že vám to vůbec nevadí. Ke svému údivu zjistíte, že to není těžké. Doby, kdy jste se kvůli takovým věcem trápily, jsou dávno pryč.

Článek

Láska a sex

Díky Luně v Panně se dokážete ve vztazích řídit nejen tím, co vám radí srdce a k čemu vás nutí hormony, ale i zdravým rozumem. Pokud jde o člověka, jehož vyhodnotíte jako problematického, dokážete si poručit a odkráčíte středem, i když bude sebekrásnější.

Partner a rodina

Žebříček hodnot, se kterým se vytasí kamarádi vašich dětí, vás překvapí. Vůbec neskrýváte, že jim nerozumíte. Pokusíte se jim sice vysvětlit, proč podle vašeho názoru nemají pravdu, ale pochopení nezískáte. Nakonec mávnete rukou a argumentovat přestanete.

Domácnost a nákupy

Když už pečete maso, snažte se, aby bylo šťavnaté a plné chuti. Naštěstí s tím nemáte problém. Když se dozvíte, že to, co jste naservírovaly, je prostě luxusní, můžete si být jisté, že je to pravda.

Krása a zdraví

Příznaky chronické choroby jsou konečně na ústupu, takže můžete být spokojené. Dokonce si uvědomíte, že se cítíte lépe než na přelomu zimy a jara. Je vidět, že se o své zdraví staráte tak, jak se má.

Astrojídelníček

Sobotu strávíte s dorůstající lunární fází v Panně, která vám za případné prohřešky ve stravování uštědří nepříjemnou lekci v podobě únavy, nevolnosti a patrně také pobolíváním či pícháním v pravém podžebří. Tím dává žlučník najevo podráždění. Účinnou prevencí je, že budete popíjet ráno nalačno, poté kolem 13. hodiny a ještě večer před spaním čaj z řepíku lékařského. Tato léčivka zlepšuje metabolismus i vylučování žluči, dále ohlídá hladinu cholesterolu a hlavně má silný protizánětlivý účinek. Posnídejte včerejší bílé pečivo namazané meruňkovým džemem nebo medem. Dopoledne popíjejte čerstvé banánové smoothie.

K obědu budou vhodné vařené brambory s dušenou mrkví. K odpolední svačině si dejte žemlovku s jablky. K večeři si uvařte kmínovou polévku, neb toto koření zvyšuje produkci trávicích šťáv v žaludku i ve střevech, čímž zrychluje a zlepšuje trávení. Už méně se ví, že obsahuje silné antioxidanty, které odbourávají volné radikály a podporují jejich vylučování z těla.

Reklama

Související témata:
Denní horoskop

Načítám