Článek
Láska a sex
Znáte se a víte, že máte sklony omlouvat a vysvětlovat miláčkovo jednání i v případě, kdy přesahuje to, co je pochopitelné, tolerovatelné a rozumné. Právě proto byste se měly takovým situacím vyhýbat. Když pro nic jiné, tak proto, abyste nenarušily sváteční pohodu.
Partner a rodina
Když si začnete stěžovat, že zítra musíte do práce, i když je sobota, dozvíte se, že z toho, že musíte plnit svou povinnost, děláte akorát drama. Kdybyste se hned ráno rozhodly, že se na tom pokusíte najít něco příjemného a pozitivního, bude to lepší.
Domácnost a nákupy
Domácí záležitosti probíhají přesně tak, jak jste si představovaly. Všichni kolem se vás ptají, jak je možné, že zvládáte práci a ještě jste stihly připravit dokonalé svátky. Když jim po pravdě povíte, že to jsou léta praxe, stejně vám věřit nebudou.
Krása a zdraví
Všechno, co večer uděláte pro zlepšení kvality vlasů, bude mít parádní efekt. Zvláštní úspěch budou mít zejména výživné masky a hydratační séra. Čas, který pěstění kštice věnujete, rozhodně nebude ztracený.
Astrojídelníček
Druhý svátek vánoční, tedy svatého Štěpána, strávíte s rostoucím Měsícem v Rybách, kam v lékařské astrologii spadají chodidla a lymfatický systém. Aby vám nezačaly otékat nohy, bude nutné dodržovat pitný režim. Kromě čisté vody dopoledne popíjejte močopudný zelený čaj, který se také postará o celkovou detoxikaci. Kolem 18. hodiny intenzivně pijte čaj z řepíku lékařského nebo šípkový, neb vyčistí organismus a podpoří vylučování. Posnídejte dle zvyků rodiny a dopoledne podle libosti jezte zralé zelené hrušky nebo kiwi.
K obědu si bez černého svědomí pochutnejte na dozlatova upečené huse nebo kachně, ale k ní si dejte víc kysaného zelí než knedlíků, podpoří dobré trávení a vyladí střevní mikrobiom. Po jídle na dobré trávení vypijte sklenku 12° hořkého piva. Odpoledne zobejte světlé hroznové víno, zamezí tvorbě otoků. K večeři zvolte hrách a je jedno, zda to bude kaše, nebo polévka. Tato luštěnina totiž pozitivně ovlivňuje látkovou výměnu a je také zdrojem vitaminu E, který chrání buňky před škodlivými volnými radikály.



