Hlavní obsah

Horoskop Střelce na sobotu 27. 4.

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před polednem něco zpomalí vaše velkorysé plány a donutí vás, abyste zanechaly všech svých aktivit. Žádný problém to však neznamená. Přes poledne se sice zdržíte, ale odpoledne a večer pojedete vítězně podle původního záměru.

Článek

Láska a sex

V sexu přesně víte, co vám dělá dobře. Díky tomu dokážete miláčka přesvědčit, aby vám to poskytl v míře, kterou ke spokojenosti potřebujete. Výsledkem bude technicky dokonalý a přitom láskyplný sex.

Partner a rodina

Když zjistíte, že se miláček dostal do rozporu s autoritou v uniformě, musíte hned zasáhnout. Hádat se může třeba s ochrankou v supermarketu nebo s policistou, který vás zastaví v rámci dopravní kontroly. V každém případě je potřeba, abyste ho krotily, jinak si koleduje o průšvih a pokutu.

Domácnost a nákupy

Kdybyste se doma chtěly pustit do opravy něčeho, s čím jste dosud váhaly, klidně můžete. Luna ve vašem znamení vám dodá potřebnou energii, šikovnost i odvahu. Práce bude hotová rychle a výsledek vás zcela uspokojí.

Krása a zdraví

Potřebujete mít pocit pohody a klidu. Pro jistotu miláčka upozorněte, že se musíte pořádně vyspat, abyste měly výtečnou náladu a cítily se fajn. Dejte mu jasně najevo, že předčasné buzení pod jakoukoli záminkou tolerovat nebudete.

Astrojídelníček

Od rána až do podvečera popíjejte šťávu z břízy nebo aloe vera naředěnou neokysličenou minerálkou. Ubývající lunární fáze totiž bude vhodná k očistě organismu od nahromaděných toxinů. Navíc Měsíc bude ve Střelci, což je ohnivé znamení, při němž může docházet k dehydrataci, ale pravidelným přísunem tekutin tomu předejdete. Zejména jste-li „víkendoví“ zahradníci či sportovci a máte v sobotu v plánu náročnější fyzickou aktivitu, mohlo by dojít ke hromadění laktátu ve svalech, což by vygradovalo bolestivou ztuhlostí a svalovými křečemi hlavně stehen a lýtek. Preferujte tedy potraviny obsahující hořčík a draslík.

Dopoledne jezte ananas a datle, dle libosti zobejte chia semínka, klidně slupněte i kousek kvalitní hořké čokolády, měla by však obsahovat alespoň 70 % kakaa. Rovněž dbejte na přísun železa, a proto si k obědu dejte játra na roštu s hlávkovým salátem s citronovou zálivkou. Odpoledne jezte jahody, maliny a opět hrst chia semínek. K večeři zvolte ovesnou kaši. Po setmění pomalými doušky popíjejte vlažnou vodou naředěný extrakt z chmelových šištic. Eliminuje případné křeče, vyladí zažívání, také vás parádně zklidní, takže vám usnadní usínání.

Reklama

Související témata:
Denní horoskop

Načítám