Hlavní obsah

Editorial: Myslíte si, že toho o sexu víte hodně? Omyl!

Foto: Greta Blumajerová

Musím přiznat, že ne vždy chápu, o čem je v redakci vlastně řeč :-)Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou chvíle, kdy mám pocit, že bych nutně potřebovala překladatelku. Což by nebylo až tak zvláštní, kdybych zrovna neseděla ve vlastní redakci a nenaslouchala kolegyním.

Článek

Před časem například jedna naše redaktorka zpracovávala praktický, rodičovsko-teenagerský slovník (najdete ho zde). Zatímco ho psala, testovala, nakolik jsou ty které výrazy známé a jak moc jim rozumíme. Většině jsme nerozuměli ani trochu – a to je v redakci zastoupené poměrně široké spektrum věku, včetně zasloužilých rodičů.

Foto: Marie Bartošová

Už vás nebaví oblečení, které zdůrazní každou vadu postavy? V tom případě rozhodně nepřehlédněte dnešní článek o oversized trenduFoto: Marie Bartošová

I móda má svá úskalí. Třeba když přijde řeč na dress code. Naše módní redaktorka se tuto oblast pokusila vyjasnit (výsledek najdete zde), a v rámci průzkumu terénu sondovala, jak moc terminologii týkající se pravidel v oblékání rozumíme. Ujistili jsme ji, že se orientujeme výborně. Když ale Jana spustila kanonádu různých „tie“, ukázalo se, že známe sotva zlomek.

Foto: Greta Blumajerová

Tahle fotka je nejlepší reklamou na dnešní Michalův článek o polévkách. Kolegyně Klára zabrala tu dýňovou a odmítala se o ni s kýmkoli podělit. Fazolovou se slaninou jsem pro změnu snědla já. Byla božská!Foto: Greta Blumajerová

Tyhle dva případy ale nebyly ničím v porovnání s tím, čemu mě tento týden vystavila kolegyně Lucka. Psala článek o erotickém slovníku, který jsem jí sama zadala, takže – moje chyba. Je mi 34 a až doteď jsem měla pocit, že toho o sexu vím docela dost. Teď už si to nemyslím – jisté rezervy jsem přece jen měla. Víte, co to znamená AC/DC (ne, teď nemyslím tu kapelu), dépéčko nebo urtikace? Pokud ne, tak si rozhodně nenechte ujít čtvrteční článek. Ujišťuji vás, že vám zaručeně rozšíří obzory :-).

Přeji vám úspěšný týden!

Reklama

Související témata:

Načítám