Hlavní obsah

10 slavných herců, kterým vousy proklatě sluší

Foto: Isifa

Liam Hemsworth je s vousy ještě krásnějšíFoto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jestli máte rády chlápky se zarostlou bradou, pak se vám jistě bude líbit naše dnešní přehlídka. Vybrali jsme do ní herce, kterým vousy opravdu seknou!

Článek

Někteří z nich si vousy pěstují jen kvůli roli, jiní je používají jako změnu image, nebo když potřebují vypadat mužněji. Nám je jejich motivace k tomu, aby se přestali holit, zcela fuk, protože takhle se nám opravdu líbí.

Josh Duhamel

Ať má zrovna vousy nebo ne, je to sexy chlap, na kterém je vidět, že se nějaký čas živil jako model. Joshe můžete znát ze seriálu Drzá Jordan, možná jako hlavního hrdinu z filmu Obraz Doriana Greye nebo hned několika Transformers. Je manželem známé zpěvačky Fergie, se kterou očekávají prvního potomka.

Foto: Isifa

Vousatí muži jsou evidentně v kurzu, takže se k nim přidal i Josh Duhamel (vlevo)Foto: Isifa

Jeremy Piven

Je to král vedlejších rolí – několikrát byl nominován na Zlaté Glóby i ceny Emmy – a pár jich i vyhrál. Při pohledu na jeho tvář si můžete vzpomenout na seriál Vincentův svět, film Království nebo trojku Scary Movie. Věříme ale, že s nedbale zarostlou tváří dokáže být hlavním hrdinou představ mnoha fanynek…

Foto: Isifa

Jeremy Piven dostal vousy předepsané scénářemFoto: Isifa

Ashton Kutcher

Nechává si růst vousy pokaždé, když to vyžaduje chlapská role, když chce vystoupit před lidmi a být za pořádného „chlapa“ a také vždy, když chce, aby mu u baru nalili bez toho, že od něj budou chtít občanku. Bez nich totiž tenhle pětatřicátník, oblíbený herec a šikovný producent, vypadá pořád jako mladíček.

Foto: Isifa

Některým hercům teprve zarostlá brada pomůže k dospělému vzhledu. Je to případ i Ashtona KutcheraFoto: Isifa

Andrew Lincoln

Není jisté, že si obličej tohoto britského herce ihned zařadíte ke konkrétnímu filmu či seriálu – například Láska nebeská, Živí mrtví nebo Život po životě. Zřejmě neomdlíte z jeho krásy nebo vypracované postavy, neobjevíte ani moc článků z jeho soukromí. Přes to všechno jde o chlapa, kterého nemůžeme přehlížet.

Foto: Isifa

Vousy nebo holá brada – Andrew Lincoln má charismaFoto: Isifa

Chris Pine

Star Trek má prý kolem 30 milionů fanoušků, troufáme si říci, že převážně mužů. Jestli jejich řady posílil nenadálý příliv žen poté, co si Chris zahrál kapitána Kirka, to se neodvážíme odhadnout. Ale bylo by jich jistě víc, kdyby v něm nebyl jako holobrádek, ale s takhle sympaticky zarostlým obličejem. Musíte uznat, že mu sluší!

Foto: Isifa

Nejmladší kapitán Kirk čili Chris Pine je s vousy daleko mužnějšíFoto: Isifa

Jesse Metcalfe

Ať s vousy či bez nich – nezapře, že má francouzsko-italské předky. Temperament mu přímo čouhá z očí a není divu, že se do všeho vrhá skoro až po hlavě. Oblíbený herec, kterého jste nemohly přehlédnout například v pokračování seriálu Dallas, je také úspěšným hudebníkem. Pravda ale je, že se stejnou vášní jako umění se jeden čas věnoval i alkoholu, kvůli čemuž skončil i v léčebně.

Foto: Isifa

Jesse Metcalfa milují ženy pro jeho temperament – vousatého i s holou tváříFoto: Isifa

Liam Hemsworth

Když vyrůstáte s dalšími dvěma bratry, zřejmě prostě někdy dojdou žiletky – takže většinou hladce oholený třiadvacetiletý australský herec občas vyrazí i do společnosti s několikadenním vousem. A není to věru špatné… Takže pokud bychom se mohli přimluvit, měl by Liam své honoráře, například z filmu Paranoia nebo Empire State, investovat do něčeho jiného než potřeb na holení.

Foto: Isifa

Liam Hemsworth s vousy rozhodně nevypadá jako třiadvacetiletý mladíkFoto: Isifa

Josh Henderson

Všichni mladí a nadějní američtí herci zřejmě prošli některým z televizních seriálů – ani Josh není výjimkou, proto i v jeho filmografii najdete Dallas nebo Zoufalé manželky. Umí vystřihnout postavu z hororu i komedie, takže ho režiséři milují. No a my ho milujeme nejen pro jeho pěkné rysy, které vousy krásně zvýrazní, ale i pro zvláštnost, kterou je jedno oko modré a druhé zelené…

Foto: Isifa

Tenhle střih vousů jen zdůrazní křivky obličeje Joshe HendersonaFoto: Isifa

Jason Schwartzman

Jeho mamka je herečka, taťka producent, strýček je Francis Ford Coppola, bratranec herec Nicolas Cage, sestřenice režisérka Sofia Coppola… co mohlo z takového hocha vyrůst, když ho navíc nepřehlédnete ani díky jeho zajímavému vzhledu? Být hercem je asi naprosto přirozená volba – a Jason umí přecházet z role do role a z charakteru do charakteru i díky vousům, knírkům, strništi… Zvláště plnovous mu velmi svědčí!

Foto: Isifa

Nad zarostlým Jasonem Schwartzmanem lze jen zajásatFoto: Isifa

Ron Livingston

Jestli sledujete seriál Sex ve městě, tak si určitě Rona pamatujete jako bídáka Bergera, který se s Carrie rozešel „na papírku“. Ačkoli to z něj udělalo chlápka, kterého by většina z nás raději potkat nechtěla, určité kouzlo má – a s vousy zvlášť… Pokud si chcete připomenout jeho další role, pak hledejte sérii Dr. House, Griffinovi nebo Advokáti.

Foto: Isifa

Nedbalé strniště na tváři Rona Livingstona znáte i ze Sexu ve městěFoto: Isifa

Jak se vám tito herci s vousy líbí? Napište nám, kterého jste si oblíbily vy!

Reklama

Související témata:

Načítám