Hlavní obsah

3 polohy pro ranní sex!

Foto: thinkstock

Ranní milování? Zkuste ho i vy!Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete mít energii po celý den? Pak se milujte ráno! Podle odborníků jsou nejvhodnější tyhle tři polohy. Oblíbíte si je i vy?

Článek

Ranní sex je pro tělo i ducha prospěšný. Třeba sexuální terapeutka, poradkyně pro vztahy a výzkumnice Laura Berman z Chicaga, radí nastavit si budík o 30 minut dřív než normálně a věnovat se mazlení, neboť tak se organismus nabije energií po zbytek dne.

Její slova mimo jiné potvrzuje i studie zveřejněná v britském deníku Daily Mail, ve kterém vědecká pracovnice a expertka na lidskou sexualitu Debby Herbenick z Indiana University vysvětluje, že milování v tento čas jednak nastartuje metabolismus, ale dokonce podpoří funkci imunitního systému. „Ranní sex zvyšuje hladinu imunoglobulinu IgA, jenž tělo chrání před infekcí,“ říká. Prostě o pozitivním vlivu kočkování po probuzení ví kde kdo. Ale od teorie k praxi!

Psycholožka Amy Richardson z Floridy zastává teorii, že pro ranní sex jsou nejpohodlnější tři milostné polohy. Tak začněte den tím nejpříjemnějším způsobem a bojujte proti jarní únavě a špatné náladě slastí i vy!

3 velké pozice ranní sex

1. Lžíce

Podle Amy jsou lžíce přirozenou pozicí dvou lidí, kteří se ráno probudí vedle sebe. Stačí se jen „líně“ přetočit na bok… „Vaše těla jsou tak blízko u sebe, cítíte se pohodlně a zároveň si můžete užít skvělý sex,“ popisuje na svých stránkách s tím, že polibky, kterými muž zezadu zasype váš krk, se nedají odmítnout ani s ještě zavřenýma očima. Jestli budete otáčet tělo směrem k němu, nebo zůstanete v čistě pasivní roli, už záleží na vás. Každopádně hurá na bok!

2. Misionářská trochu jinak

Vhodnou polohou je i něžný misionář, který nádherně zpestří čas před odchodem do práce. Kdo říkal, že „to“ musí probíhat jako vždycky? Ať si klekne na paty, vy mu přehoďte nohy přes kolena a nechte se chytit za kotníky. Pro efekt a ještě intenzivnější zážitky si podložte pánev polštářem a smyslně se mu zadívejte do tváře. Ta totiž prozrazuje, jestli se vám milování s ním líbí!

3. Vy nahoře, zády k němu

Říkáte si, že tahle poloha je pro ráno příliš namáhavá? Tak to máte tak trochu pravdu, ale když se otočíte k partnerovi zády a vyšpulíte na něj pozadí, nemusíte se cítit trapně kvůli rannímu dechu, protože v tuto chvíli ho nic jiného nezajímá. „Co by mohlo být lepší než ukázat muži show a dostat přesně to, co chcete?“ ptá se šibalsky Amy, podle které tento typ pohybu pomůže ztuhlým svalům rozhýbat se. A to je vlastně vše. Nebo máte ráno víc času? Či snad kreativnější nápady?

Samozřejmě, že tohle nejsou jediné pozice vhodné pro ranní sex. Každému vyhovuje něco jiného a jakákoli poloha může „zafungovat“. Tyto tři tipy ale pomohou získat představu o tom, co se vám líbí a poskytnou zdravý impuls k nastartování dne. Tak dobré ránko!

A kdy se milujete vy?

Reklama

Načítám