Hlavní obsah

5 pravidel, jak v létě u mužů zabodovat

Foto: Isifa

Chcete to být právě vy, kdo ho zaujme?Foto: Isifa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sexy kočku, po které budou toužit všichni muži v okruhu padesáti metrů? Ano, tu z vás dnes uděláme během chvilky! A věřte, že nemusíte mít míry 90-60-90. Charisma se totiž neměří na čísla, ale na činy! Ptáte-li se tedy, jak v létě mít co nejvíce nápadníků, obdivovatelů a přátel, recept najdete u nás!

Článek

1. Působte sečtěle

Můžete být normální pohledné děvče, ale co podtrhne vaši osobnost a vytvoří z vás opravdu přitažlivou ženu? Je to oduševnělost výrazu a častý oční kontakt! Netěkejte očima po okolí, a dívejte se na muže zpříma! Když výrazu dodáte špetku zdání jisté vzdělanosti, je obraz superpřitažlivosti dokonale zarámovaný. Ačkoli muži dají zejména na prní pohled na vzhled, podvědomí jim bude signalizovat, že je o čem si s vámi povídat a že nehrozí nuda! Tuto skutečnost potvrzuje i sexuolog Zlatko Pastor: „Intelektuální schopnosti ženy a to, co z ní vyzařuje, může její atraktivitu výrazně podtrhnout, nebo dokonale zbortit.“ A že intelekt předstírat nedokážete? „Všechno jím nenahradíte stejně nikdy,“ dodává odborník.

Foto: Isifa

Pokud toužíte po seznámení, nevyhýbejte se očnímu kontaktuFoto: Isifa

Jak na to? Přímý, hluboký a pevný pohled na objekt vašeho zájmu mu dá najevo, že je u vás v hledáčku zájmu na prvním místě (což mu zalichotí).

2. Ukazujte světu svoje palce

Víte, že při řeči těla palce hrají dominantní roli? Jsou totiž známkou nadřazenosti! Jen si všimněte, že hodně mužů, kteří gestikulují s rukama na hrudi, vystrkují palce a směrují je vzhůru, protože to působí sebejistě.

Jak na to? Dáváte-li si při rozhovoru ruce do kapes, palce nechte venku, ať na ně druhý vidí. O své ruce pečujte (okousaný lak se tomu fešákovi fakt líbit nebude), a pokud možno k němu natočte dlaně a zápěstí, neboť to signalizuje otevřenost a upřímnost.

3. Oslovujte i výrazné osobnosti

Vždycky vás zajímalo, proč taková krásná holka jako Patricie odvedle nemá ani jednu nabídku k seznámení, jak je rok dlouhý, a přitom Majda z druhého konce ulice randí o sto šest, i když se neumí nalíčit, obléknout, a co hůř: ani kultivovaně konverzovat?

Protože zpravidla oslovujeme lidi, kteří nijak nevybočují z řady, jsou tak říkajíc průměrní. Je to proto, že se jimi necítíme ohroženi a podvědomě víme, že nás pouze ve výjimečných případech mohou odmítnout. Takže Patricie, která má přírodní čtyřky a nohy dlouhé jako Adriana Sklenaříková, je značně v nevýhodě – má totiž něco extra, což působí nepřístupně. Typy jako ona ale mohou ledacos změnit.

Foto: Isifa

Šancí na seznámení je v létě víc než dostFoto: Isifa

Jak na to?Chovejte se přátelsky i k těm lidem, o kterých si myslíte, že byste je nikdy nezaujala. Oni nejsou z betonu ani oceli. Bavit se chtějí jako všichni ostatní a budou rádi, když jim k tomu dáte příležitost. (Ten šmrncovní nagelovaný „šampon“ ve značkovém oblečení vám dává zelenou, pokud se na vás podívá, natočí trup směrem k tomu vašemu a celkově své tělo obrací vaším směrem.)

4. Vystavte svoje přednosti

Někdy k tomu, aby byl člověk v kurzu, stačí opravdu málo. Stydíte se za celulitidu nebo menší objem hrudníku? Místo zakrývání partií, na které nejste pyšná, odhalte ty, s nimiž jste spokojená! „Ženskou atraktivitu je možné zvýraznit, a snad i vytvořit různými kouzly,“ dál popisuje sexuolog Pastor. „Šaty, prádlem, kosmetikou, stylem, vyzývavým chováním a dalšími triky.“

Jak na to?Běžte nakupovat s kamarádkou, která má módní trendy v malíku, a přečtěte si naše články Boty a sukně: Jak je kombinovat? a Outfity do 2000 Kč. Včetně bot!.

5. Přelstěte vlastní mozek

Tracey Cox, světově uznávaná odbornice na sexualitu a vztahy, doporučuje odstavit svůj mozek tak, aby nepřemýšlel, nýbrž začal vypouštět feromony jakožto znak atraktivity pro druhé pohlaví. Je to recept pro svůdnost vyloženě na počkání!

Jak na to?Vybavte si osobu, po které toužíte. Představte si, jak na vás nahá čeká v posteli a prosí vás o vaši pozornost. V této iluzi je jen na vás, co a jak s ní budete dělat. Všechno je jakoby tajuplné, anonymní a neohraničené časem. Naprosto se poddejte fantazii a vezměte za fakt, že takový krátký románek jako tenhle, jste prožila. I když jenom ve své hlavě.

Až budete ve společnosti (respektive zatoužíte si vyzkoušet své nově nabyté sebevědomí), vybavte si tuhle představu a pocit, který při ní máte. Okamžitě se vám změní výraz obličeje, jenž zareaguje na vlnu chuti na sex. Tělo se samo „nastaví“ do nejšťavnatější a nejlichotivější pozice a začne vylučovat feromony. Budete tak v minutě přímo k sežrání! Body navíc získáte i tehdy, pokud svému idolu taktně a nevtíravě zalichotíte. Že budete trapná? Omyl! Inspiraci najdete v našem článku Jak elegantně zalichotit muži?.

Být sexy je zkrátka fajn! Tak hezké proflirtované léto!

Související témata:

Načítám