Hlavní obsah

7 nejčastějších chyb při orálním sexu

Foto: Isifa

Jak vyhovět a přitom nepokousat?Foto: Isifa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je možné dělat při orálním sexu fatální chyby? Dopouštíte se i vy nějakých hříchů, aniž byste to tušily? A jak dokonale spojit jeho mužství a vaše ústa v jednu nadpozemskou rozkoš, kterou bude milovat? To vše se dnes dozvíte!

Článek

Felace patří mezi nejoblíbenější sexuální aktivitu většiny mužů. Dá se říct, že žádný jí nikdy nemá dost. Tedy pokud ji děláte dobře a nejste nervózní nováček, nýbrž bohyně orálního sexu. Mimochodem, tenhle status si zaslouží jen opravdové umělkyně, které vědí, o co kráčí, a nedělají školácké chyby. Jaké?

1. Cenění zubů

Sténání nemusí být z rozkoše, ale i z bolesti. Pokud si myslíte, že mu děláte laskavost tím, že se silně dotýkáte zuby jeho Pana domácího, jste na omylu. Co když sebou milenec v návalu vášně škubne? Zahryznete se mu do něj jako do jablka? Dobré „kouření doutníku“ je o tom, aby orální bohyně zůstala v rytmu s partnerem, vnímala jeho reakce a zacházela s nastaveným mužstvím jako s pokladem. Proto jemné sevření pyje zuby praktikujte jako laškovnou hru jen několik málo vteřin. A hlavně pozor na předkožku – není na jedno použití. Ani milenci vyznávajícímu drsnější praktiky nebude milé mít penis v kleštích, pokud k tomu sám nedá svolení.

Albert: „Jedna milenka mi kdysi dávno chtěla udělat dobře pusou. Prvních pár minut to bylo fajn, ale pak začala blbnout. Pořád trhala hlavou a cenila zuby, až jsem se bál jí svého šampiona svěřit, aby mi ho neukousla. Každého chlapa hned napadne, jestli žena před ním není neohrabané střevo a ví, jak s tím citlivým nářadím zacházet. Ne že bych se bál, ale už se mi stalo, že jsem na něm měl otisk zubu. Její omluva? Jéžiš, promiň, už mě bolela pusa, tak mi to ujelo.“

Foto: Isifa

Z nedostatku zkušeností vás nikdo vinit nemůžeFoto: Isifa

2. Nuda!

Nápaditost a kreativita, to je jeden z klíčů mimořádné felace. Vyznáváte stejné tempo a styl? Tím nikoho neuchvátíte! Zde je několik nápadů na změnu:

  • Vymýšlejte nejrůznější druhy hlazení a mazlení. Používejte dlouhé tahy po penisu nahoru a dolů, střídejte hluboké proniknutí pyje do úst s mělkými nárazy.
  • Lízejte ho na stranách a kružte jazykem kolem hlavičky (čím hbitější jazyk, tím lépe).
  • Směřujte penis do míst, kde onehdy stávaly vaše zuby moudrosti.
  • Vzrušujte ho volnou rukou na různých místech těla.
  • Orální sex sám o sobě není všechno. Měňte pozice. Co kdyby si milý klekl, a vy jste se k němu obrátila zády na všech čtyřech? A co poloha 69, znáte ji?

Karlos: „To nejhorší, co se může chlapovi v posteli stát, je potkat v ní nudnou milenku. Pak můžete sebevíc milovat orální sex, ale stejně si připadáte jako ve škole, když se modlíte, aby už hodina skončila.“

3. Nezájem o zpětnou vazbu

Kardinálním omylem některých žen je myšlení typu: Když mu to dělám, musí mít dobrý pocit. Vždyť je to určitě příjemné. A basta. Je ale milenec opravdu uspokojený? Líbí se mu to? Zeptal se ho na to vůbec někdy někdo? Můžete být první. Jestli se stydíte o svých dovednostech otevřeně hovořit, jednoduše požádejte partnera, aby na vaše zvídavé pohledy gestem odpověděl, jak si stojíte. Stačí palec nahoru a dolů. Nikdo si tak nebude připadat trapně. Navíc metoda pokus – omyl je někdy jednodušší, než se zeptat přímo.

Pepíno: „Chvíli trvalo, než jsem svoji současnou manželku naučil chování. Když jsme se poznali, jela si pořád tu svoji, a to bez ohledu na moje potřeby a přání. Jen co se k němu dostala, začala dělat to, o čem si myslela, že se mi líbí. Prý tak byla zvyklá od bývalého.“

Foto: Thinkstock

Pokud to neděláte ráda, určitě vám to váš partner odpustíFoto: Thinkstock

4. Kyselý obličej

Muž pozná, že felaci berete jako nemilý úkol a povinnost! Jestli nejste v dobrém rozpoložení, nechte to radši na jindy. Vám by se taky nelíbilo vidět útrpný obličej svého milence ve svém klíně. Kdo by za těchto podmínek měl orgasmus?

Juan: „Většina žen se k penisu chová, jako by to byla ta nejhnusnější věc na světě, ale i tak ho vezmou do pusy a poslušně plní úkol. Je radost potkat takovou, která to dělá s nehranou vášní.“

5. Dráždění penisu i přes bolest

Kombinace ústní a manuální stimulace je skvělý způsob, jak zvýšit intenzitu rozkoše. Navíc si ústa chvíli odpočinou od aktivity. Jenže jakmile vyndáte penis z pusy a vezmete ho do ruky, sliny na něm dlouho nevydrží a začíná drhnutí. Pár tahových tahů nahoru a dolů, a penis je citlivý jako vaše tchyně na recept po prababičce Rozárii. Mazadla proto není nikdy dost! ( O tom, jaké vybrat, zde!)

Luboš: „Žádnou ženu, se kterou jsem kdy spal, nenapadlo, aby sama, z vlastní iniciativy, vzala tubu lubrikantu a kápla si kapku do ruky nebo na penis. Až když jsem se začal kroutit bolestí, tak se některé zeptaly: Copak? Nelíbí? No prostě ne! Penis není vibrátor, který vydrží i skřípnutí mezi dveře.“

6. Spěchání na orgasmus

Hr na něj! Chcete to mít co nejdřív za sebou? Tak toho určitě nedocílíte, když nasadíte vražedné tempo stimulace, které se rychlostí vyrovná Pendolinu. Střídat lenivé pohyby s rychlejšími a hrát si s ním jak kočka s myší je fajn, ale začít takhle křečovitě a nepolevovat po několik minut, je známkou toho, že spěcháte na výsledek.

Láďa:„Nejsem stroj. Někdy mám náladu mít orgasmus skoro hned, ale jindy je fajn zavřít oči a užívat si milenčino snažení, vzdechy a nahé tělo. Jenže ne vždycky to jde. Copak ženské neví, že my chlapi vnímáme, jaký mají k penisu přístup?“

7. Zavřené oči

Kdykoliv provádíte orální sex, dívejte se na partnera nebo jeho penis. Vrhejte žhavé pohledy a ukažte mu, že to, co děláte, děláte vědomě, nestydíte se za to, ba naopak jste hrdé. Kdo cudně klopí kukadla k zemi, jeví se nesebevědomě.

Vašek: „To mi vadí. Jestli se na mě milenka při orálu ani jednou nepodívá, připadám si jako prašivý. Snad jako bych ji nutil k něčemu, co sama nechce. Nebo je v tom něco jiného? Těžko říct. Každopádně to působí divně.“

Než doslova zavrhnete těchto 7 prohřešků proti orální etiketě, vyzkoušejte, co se vašemu milenci opravdu líbí! Šablona na všechny muže do jednoho neexistuje!

A co naopak vy nenávidíte na provádění felace? Vadí vám, když muži drží pevně vaši hlavu? Nebo že se dožadují polykání spermatu, viz článek Orální sex: Polykáte, nebo ne?

Související témata:

Načítám