Hlavní obsah

Bizarní sexuální stavy, které vám mohou zničit život

Foto: isifa

Milování by mělo být zábavné, ne zatížené sexuální úchylkouFoto: isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když je milování považováno za slast a potěšení, může pořádně zkomplikovat život, ba ho přímo zničit! Není totiž radno zahrávat si se sexsomnikem, somnofilikem ani každodenním nadržencem! Už jste měli tu „čest" se s nimi setkat?

Článek

Někdy se do světa dostanou informace o podivných „onemocněních“, která způsobují více sexu, než je obvyklé. I když jsou takové zprávy lákadlem pro veřejnost, na druhý pohled není o co stát. Proč? To se dozvíte dále...

Tohle jsou čtyři zákeřná sexuální poblouznění, znáte je?

1. Sex všude, kdykoli a jakkoli

Pro neznalé je hypersexuální osoba se zvýšenou potřebou sexu atraktivní. Má to však svá „ale“. Každého chleba se jednou přejí. „Co trápí ženy víc? Snížená, nebo zvýšená touha po sexu? Nízká sexuální apetence nechává ženy lhostejnými, a nevyžaduje-li po nich partner sex, nemusí jim to vůbec komplikovat život. Hypersexualita komplikuje život vždy,“ popisuje sexuolog Zlatko Pastor ve své knize Tajemství ženské sexuality. Aby ne!

Když je jeden z partnerů hypersexuální (bez ohledu na pohlaví), neustále se dožaduje intimních hrátek, což je možná v počátcích partnerského soužití roztomilé, ale později frekvence a formy sexu spíš odrazují. Zvlášť když chce „něco navíc“ aneb 7 sexuálních tip: Tyhle doma nezkoušejte.

Verdikt: Jednomu to nestačí, druhý je neuspokojen. Jak to asi může skončit?

2. Pořád mu stojí!

Priapus byl řecký bůh plodnosti známý pro svůj obrovský a permanentně vztyčený penis a podle něj byl pojmenován jeden nelichotivý stav: priapismus. Výhra? Nikoli. Z neustálé erekce taky nekouká nic dobrého. I když totiž máte jinou zábavu, penis pořád salutuje. „Při priapismu se nejprve dostaví v pohlavním údu nepříjemný pocit napětí, který v krátké době přechází v bolest, v některých případech až nesnesitelnou,“ popisuje odbornice z oboru sexuologie Jaroslava Pondělíčková-Mašlová v knize O sexualitě a partnerských vztazích.

Je třeba ihned vyhledat lékařskou pomoc na urologii, aby se zabránilo nenapravitelnému poškození. Ovšem i „klasická erekce“ trvající 3 hodiny je průšvih. „Kritická je čtvrtá hodina, kdy by již mohlo dojít k poškození topořivých těles,“ uvádí Pondělíčková-Mašlová.

Foto: isifa

Jak to máte rádi vy?Foto: isifa

Verdikt: Penis neustále v pozoru je terčem posměchu ostatních. V lednici musíte mít zásobu ledu, aby bylo jak panáčka zchladit. Stejně se ale budete dívat na to, jak se milý drží za rozkrok a sténá bolestí. Kdyby to aspoň bylo z touhy k vám! Bolestivá erekce však nemá s erotickou stimulací ani žádostivostí nic společného. Jakmile ho má dlouhodobě tvrdého víc, než je basebalová pálka, věřte, že v posteli nebude nic. Na 11 druhů ženského vyvrcholení si tak nechte zajít chuť!

3. Neví, co dělá

Podle magazínu Sleep se může takzvaná sexuální náměsíčnost neboli sexsomnie vyznačovat masturbací, pohlavním stykem i znásilněním, a to všechno ve spánku, takže si aktér druhý den vůbec nic nepamatuje. Ani to, že si vynucoval sex na vaší švagrové, která přespala na gauči v obýváku. Stojí takový rodinný rozvrat za to?

Verdikt: Sexuální obtěžování, či dokonce znásilnění známou osobou je velmi bolestivý zážitek. Žádné bezpečnostní heslo nefunguje a omluva nestačí.

4. Vzrušuje ho, když spím

Somnofilie je stav, kdy je partner nadmíru vzrušen tím, že usnete. Vytáhne svoje nádobíčko, začne nad vámi masturbovat a libuje si, že vy ve sladkém spánkovém opojení nemáte ani páru o jeho aktivitách. Jestli pootevřete oko, všechno mu zkazíte! A ne aby vás napadlo být vzhůru a dožadovat se sexu, nezabere to!

Verdikt: Ráno se vzbudit a mít slepené vlasy od spermatu, když spěcháte do práce, je maximální zdržovačka. Na druhé straně se o sebe milenec dokáže postarat sám… Co když ale dostanete chuť na sex vy? Dokážete dlouhé minuty nehybně ležet a předstírat spánek, jen aby ho to bavilo? Ne, najdete si milence. Život vám pak zničí milostný trojúhelník. Nebo mu koupíte nafukovací pannu. Kam ji ale schováte před dětmi?

A co považujete za úchylku vy?

Reklama

Související témata:

Načítám