Hlavní obsah

Chcete sex? Řekněte si o to!

Foto: Thinkstock

Řekněte si o to, co chcete!Foto: Thinkstock

Reklama

Stereotyp v posteli, kdo by ho neznal. Anebo milování žádné, protože takřka každý den je to – navečeřet, umýt a spát. Co když vás přepadnou chutě na sex, ale nevíte, jak mu to naznačit? Nepodřizujte se, ani se nezavírejte do soukromí! Máme svůdné tipy pro nesmělé i odvážnější dámy...

Článek

Láska, to je sice pěkná věc, ale tím své roztoužené tělo jen stěží nasytíte. Dokud jste spolu nebydleli, stačilo se správně podívat a nebylo třeba spřádat plány. Teď už je to jinak!

Tady vládnu já!

Je jasné, že svůdný pohled dokáže divy, ale věřte, že přijde den, kdy před ním budete moci třeba panáčkovat a on ty oči od obrazovky neodlepí. Co teď? Je třeba ho něčím překvapit nebo rovnou pořádně vykolejit. Pak se hodí naše první rada, a to, pošlete mu zprávu z ložnice, že už na něj čekáte nažhavená v peří. A když už jste ho od té televize dostala, funguje i výměna rolí. Byla jste doteď romantická víla? Sváděl vás a uspokojoval jen on? Oblékněte se do svůdného prádélka nebo pyžamka (krásné tipy najdete ve článku Sexy košilky i pohodlná pyžamka) a vezměte to tentokrát do vlastních rukou.

Výměna vášní

Někdy se stačí jen zmínit, ale co když si netroufnete nebo je to zabedněnec? Své představy mu můžete poslat esemeskou, nechat vzkaz na kuchyňské lince nebo nechat s překvapením na recepci u něj v práci.

Tip: S vášněmi se dá hrát i bezva hra. Napište svá erotická přání nejrůznějšího ražení na papírek a jeho poproste, aby udělal to samé. Pak je zamíchejte a plňte si je navzájem.

Překvapte ho

Není lepší lék pro uspokojivý sexuální život, než rozbití stereotypu. Když vás přepadne chuť ještě v restauraci po romantické večeři, jednoduše ho v autě překvapte a zaútočte. Nevyplácí se čekat až na doma. Muži navíc o těchto akcích zpravidla dlouho a s nadšením vyprávějí a vy dosáhnete svého. Můžete ho také vylákat na oběd a sejít se doma nebo v zapůjčeném bytě od kamarádky. Nové prostředí přinese novou inspiraci a vzrušení.

Zatím jste se nečervenala? Pak pro vás máme ještě dva tipy...

Rozjeďte vlastní akci

Muži milují, když se mohou nerušeně dívat na partnerku, jak se sama uspokojuje. Tahle zbraň by mohla ve vaší prekérní situaci zabrat. Vezměte si svého vibrujícího pomocníka a začněte se samy dráždit. Hned, jak se mu rozvlní obrazovka, bude vědět, co se svým nářadíčkem dělat.

Foto: Thinkstock

Překvapte ho v autě a bude váš!Foto: Thinkstock

Striptýz jako Demi Moore

Stejně jako autoerotika, zabírá i striptýz. Snažte se ho brát ovšem zodpovědně, ať z toho není nakonec jen fraška. I když se oba pobavíte, k vytouženému splynutí zpravidla nedojde. Ty správně svůdné pohyby se dají i vypilovat ve speciálním kurzu flirt dance. Naučit se je můžete podle našeho videa zde.

Způsobů, jak dosáhnout akce, je spousta. Ať už pomýšlíte na jakoukoli přesvědčovací metodu, hlavně to nevzdávejte před bojem. K vibrátoru v soukromí se můžete uchýlit vždycky! A propos, jaké sváděcí taktiky fungují na vašeho miláčka?

Reklama

Načítám