Hlavní obsah

Čtenářka Kristýna v rukou profíků: Kompletně ji proměnili!

 

Reklama

Šestadvacetiletá Kristýna byla donedávna studentkou, která svůj vzhled řešila co nejrychleji a nejúsporněji. S novým zaměstnáním ale přišla touha po změně. Jak sympatickou brunetku proměnil tým profíků?

Článek

Důvodem, proč se čtenářka Kristýna přihlásila do proměny, nebyl jen chvilkový rozmar: „Při studiu jsem se snažila něco si přivydělat, a dost jsem tak bojovala s nedostatkem času. Natáhla jsem na sebe džíny, vlasy stáhla do gumičky a šla jsem. Nedávno jsem ale nastoupila do zaměstnání, kde musím jednat s klienty a věřím, že po proměně budu nejen lépe vypadat, ale hlavně se tak i cítit.“

Čtenářka dala celému týmu volnou ruku. Jejím jediným požadavkem byly vlasy, které by šly sepnout alespoň do malého culíku. Kristýna se totiž pustila do funkčního tréninku a pravidelně cvičí.

Kadeřnice Daniela Sládková brala v potaz i její přirozeně se vlnící vlasy a přihlédla k faktu, že se Kristýna není zvyklá pravidelně barvit. Mimochodem, pokud toužíte po barevné proměně, ale nemůžete si, ať už z časového nebo finančního důvodu, dovolit navštěvovat salon každé čtyři týdny, těšte se na super tip!

Po hodinách, strávených v péči kadeřnice, přišlo na řadu líčení a oblékání. Kristýna se naučila od vizážistky Hany Soukupové pár nových triků a se stylistkou Irenou Vokrojovou si vyzkoušela kousky, na které doposud neměla odvahu. Podíváte se s námi na výsledek celé proměny?

Nový účes, oblečení i profesionální líčení! Jak dopadla proměna čtenářky Kristýny?

Prošvihly jste předchozí proměny? Podívejte se, jak jsme zkrášlili maminku na mateřské Pavlínu nebo Danu, která se pustila kvůli své dceři do hubnutí! Přihlásit se navíc můžete i vy! Své aktuální fotografie posílejte na e-mail jana@prozeny.cz. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám