Hlavní obsah

Další čtenářka si užila focení v prádle. Podívejte se, jak jí to sluší!

Foto: Mona Martinů

Míša se při focení uvolnila během několika minut. A pak už to šlo téměř samo!Foto: Mona Martinů

Reklama

Den matek jsme v redakci oslavili po svém. Čtenářku Míšu, dvojnásobnou maminku, jsme oblékli do krásného spodního prádla a vyfotili v dráždivém stylu boudoir. Zajímá vás, jak to dopadlo?

Článek

Muži ženám rádi připomínají, že i když jim mateřství sluší, nesmí občas zapomínat ani na své divočejší já a být kromě skvělé matky také nápaditou milenkou a dráždivou partnerkou. Proč se utápět v teorii? Praxe je přece mnohem zábavnější!

A tak před objektivem fotografky Mony u příležitosti Dne matek zapózovala jedna z vás, dvojnásobná maminka Míša z Prahy. „Celý život toužím po tom mít krásné a profesionální fotky, které bych měla na památku a vystavila si je někde v bytě,“ přiznala nám sama, když se jako jedna ze stovek dalších loni v listopadu hlásila na naše boudoirové focení.

Foto: Mona Martinů

První komplet, který si Míša vyzkoušela, byl posetý květinamiFoto: Mona Martinů

Ve speciálním atelieru bylo na focení už předem nachystáno vše včetně vizážistky a stylistky. „Nejsem ani trochu nervózní, těším se a chci si to užít," prohlásila Míša s tím, že hlídá babička, takže není třeba se strachovat opravdu vůbec ničeho. Po dvou hodinách líčení a oblékání se konečně mohla postavit před objektiv. Celkem vystřídala čtyři různé kombinace prádla i líčení. A výsledek? Podívejte se sami!

Foto: Mona Martinů

Partner Lukáš byl Míšinými fotkami nadšenýFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Míša si focení moc užívalaFoto: Mona Martinů

„Děkuji moc za pozvání na focení, byl to pro mě neskutečný zážitek, moc mě to bavilo a těšila jsem se z toho :). Vážím si, že jste mi dali tuto možnost," napsala nám hned po focení do redakce Míša. Nás ale samozřejmě zajímal i názor přítele Lukáše. „Fotky jsou krásný, je to opravdu kus ženský," přiznal Míšin Lukáš, když mu fotky ukázala.

Foto: Mona Martinů

A jedna verze v černé!Foto: Mona Martinů

Foto: Archiv firem

Odměňte se také luxusním prádlem! Jaké kousky jsou hit?Foto: Archiv firem

A jak se Míša líbí vám? Šly byste do takového focení? Do redakce nám zatím prosím ještě nepište, stále ještě máme v zásobě kandidátky z listopadové výzvy. Ale nebojte se, jednou vaše šance opět přijde!

Reklama

Načítám