Hlavní obsah

Hubnoucí komando je tu!

Foto: Mona Martinů

Hubnoucí komando vám pomůže zlepšit kondičkuFoto: Mona Martinů

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyzkoušeli jste všechny možné diety a cviky a bezvýsledně? Toužíte se zbavit přebytečných kilogramů? Snažíte se dostat do kondice a nebo se chcete naučit zdravě žít? Startujeme unikátní projekt, díky kterému si můžete splnit svůj sen o krásné postavě, a to i v pohodlí domova. Hubnoucí komando pod vedením zkušeného výživologa Petra Havlíčka vás dovede k cíli!

Článek

V boji za lepším já vás bude po dobu tří měsíců podporovat náš sedmičlenný tým složený ze dvou odborníků na výživu a čtyř profesionálních trenérů. Sedmičku profesionálů uzavírám já jako zprostředkovatel, který se bude snažit přinést vám ty nejdůležitější informace, po kterých se pídíte. Všichni máme své výstižné přezdívky, a budeme vašimi průvodci za postavou i kondicí, které chcete dosáhnout. Bedlivě nad vámi budeme dohlížet a rádi vám poradíme, když bude třeba, a to ve speciální poradně zde.

Každý týden nová nálož!

Místo zbraní máme mnohem těžší kalibr. Ve dvanácti speciálně připravených videích vás naučíme, jak správně cvičit, budeme postupně zlepšovat vaši kondičku a formovat tělo. První z nich najdete již dnes zde.

Dostanete spoustu praktických tipů. Každý týden se naučíte nové cviky, seznámíte se s rozmanitými cvičebními metodami od aerobního cvičení přes bojové sporty až po taneční variace zumby. Budete se zábavnou formou zbavovat přebytečných kil, a to vše za doprovodu dalších článků, které vám pomohou s jídelníčkem a zásadami zdravého životního stylu. Nebude chybět ani správná motivace. Ti nejúspěšnější z vás budou samozřejmě za svou dřinu patřičně odměněni. Informace o soutěži najdete zde.

Komando plné mazáků z oboru!

Představujeme vám 7 členů našeho Hubnoucího komanda. Videomedailonky trenérů můžete zhlédnout zde:

„Šéf" – Petr Havlíček

Jednačtyřicetiletý absolvent Vysoké školy zemědělské v Brně je nejen šéfem Hubnoucího komanda, ale v první řadě předním českým odborníkem na výživu. Popularitu si získal zejména svými neortodoxními názory. Ženy ho zbožňují pro jeho lidský přístup k jejich osobním problémům, muži z něj mají respekt. Jeho krédem je odnaučit lidi strachu z jídla. Má vytříbený smysl pro humor a říká, že každý má mít jednu neřest. Tou jeho je kouření, i když mu prý cigarety nechutnají. Je to rituál, který si někdy nerad odpírá.

Jeho role: Usměrňovat, radit v oblasti výživy a sportu a velet!

„Dietářka" – Kateřina Gálová

Vystudovala Univerzitu Palackého v Olomouci, obor management životního stylu. V Hubnoucím komandu bude zaštiťovat odborný dozor v rámci zdravé výživy stejně jako Petr Havlíček. Profesionálně se věnuje problematice sportovní výživy, tréninku a efektivního zvyšování výkonu. Kromě zájmu o výživu se aktivně věnuje sportu a vlastní fitness licenci. Působí jako instruktorka a trenérka v Olomouci.

Její role: Seznámit vás se správnými stravovacími návyky a naučit vás zdravě žít.

„Drsňák" – Robin Červenka

Teprve devatenáctiletý Robin se sportu intenzivně věnuje už od svých šesti let, a to díky svému otci. V současné době studuje obor sportovní a rekondiční masér, ale do budoucna se chce orientovat pouze na trénování. Přiznává, že mezi jeho koníčky patří dívky, sport všeho druhu a také miluje maso!

Jeho role: Naučit vás milovat bojové sporty a vyrýsovat problematické partie.

„Kliďas" – Radek Soukup

Radek vlastní magisterský titul v oboru fyzioterapie. Působí velmi klidným a příjemným dojmem, což k jeho profesi patří a díky čemuž si vysloužil i naši přezdívku. Sportem žije od svých šesti let. I ve svých osmadvaceti letech rád leze po skalách, plave, čte a medituje. Do budoucna by se chtěl věnovat i hudbě a hraní na své didgeridoo, což je dechový hudební nástroj australských domorodců.

Jeho role: Naučit vás správně cvičit, protahovat tělo a zklidnit.

„Tanečnice" – Petra Weigeltová

Osmatřicetiletá Petra vystudovala střední zdravotnickou školu. Profesionálně se sportu začala věnovat až po narození svých dvou dcer Míši (19) a Petry (17). V současné době působí jako profesionální instruktorka. Miluje tanec, ráda lyžuje a hraje tenis. Říká o sobě, že se nezdá a okolí ji má za klidnou a nenápadnou. Když se ale dostane do tělocvičny, čiší z ní energie na všechny strany.

Její role: Roztančit vás do pohody a nabít energií!

„Bojovnice" – Veronika Tichá

Osmadvacetiletá Veronika se pyšní diplomem v oboru fitness z Austrálie. Je velmi aktivní. Vede hodiny pilates, flowinu, TRX, bosu a také funkčního tréninku. Miluje tango a africké tance. K jejím koníčkům patří cestování, čtení filozofických knížek a v poslední době se věnuje zásadité a kyselé stravě. Přezdívku si nevysloužila náhodně. Jejím životním cílem je svou prací zlepšit životní styl českých lidí, a to je boj na celý život!

Její role: Vyburcovat vás k lepším výkonům a posílit vám tělo i sebevědomí.

„Reportérka" – Michaela Čapková

Energií překypující čtyřiatřicetiletá redaktorka a reportérka se věnuje oboru zdraví a životní styl už více než deset let. Miluje svou práci, ráda na sobě testuje, co všechno vydrží a lákají ji zdánlivě nepřekonatelné cíle. Volný čas tráví se svým šestiletým synem a v kruhu přátel. Kromě toho ji baví bruslení na in-linech, chození do posilovny, lyžování a tanec. Jejím životním krédem je prožít každý den naplno. V poslední době je oporou mnoha žen, které se snaží změnit svůj životní styl.

Její role: Vyzvědět pro vás všechny podrobnosti a zajímavé postřehy.

Připravte se... začínáme hned!

A protože věčného odkládání už bylo dost, jdeme rovnou na věc. Není dobré pustit se do komplexní změny života ráz na ráz, a tak první lekce bude ještě v poklidnějším tempu. To však nemění nic na její důležitosti. Než totiž začnete cvičit, je třeba něco vědět o zahřátí, protahování a zklidnění. Na to je expert Kliďas Radek, který vám poradí co a jak. Úvodní video a článek najdete zde. Abyste si přesně vytyčili cíle, spočítejte si své BMI Vyhrát můžete ZDE!

Vyžeňte nudu z vašeho života a vzhůru do boje!

Reklama

Související témata:

Načítám