Hlavní obsah

Trojice čtenářek hubne už 6 týdnů. A přišly krize! Jak je zvládly?

Foto: Marie Bartošová

Polovinu projektu má trojice z vás za sebou. Jak ho zvládá?Foto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začít hubnout je jedna věc, ale vydržet věc druhá. Jak to po šesti týdnech zvládá trojice z vás, Radka, Dana a Elen? A neměly už chuť s tím skončit? Ptali jsme se!

Článek

Určitě to znáte: kolem vás se všichni cpou, a vy si k obědu nesete svůj super zdravý oběd se zeleninou. Jenže vy chcete být štíhlejší i zdravější, tak zatnete zuby a jedete dál... Nebo ne? Odoláte nátlaku, či zhřešíte?

Radka neodolala

„Škodolibé čtenářky tentokrát potěším, jelikož mám za sebou pořádnou krizi v podobě svatby mé nejlepší kamarádky, její rozlučky se svobodou, hostiny a následným břichabolem a totální bolestí všech svalů,“ upřímně prozrazuje Radka. „Oslavu jsem prostě nezvládla a jídlo jsem do sebe cpala, jak mi přišlo pod ruku. Pak mi bylo zle, možná kombinace i to množství, na které jsem si už asi trochu odvykla… Řekla jsem si, že si to ale nebudu vyčítat, víkend si užiju, a od pondělí jsem opět najela na pravidelnou, správnou stravu,“ doplňuje.

Jinak ale Radka poctivě cvičí třikrát týdně v posilovně. „Brzy se s trenérem Radkem domluvím na změně cviků, abychom je zase obměnili,“ plánuje a doplňuje, že své ranní půlhodinové běhy vyměnila za domácí rotoped, kde střídá dvě minuty s nízkou zátěží vsedě a půl minuty s vysokou zátěží vestoje. Krize tedy zažehnána... A jak je na tom Elen?

Foto: Marie Bartošová

Po jedné projedené svatbě Radka nepřibrala. Ale víc takových víkendů by jí ublížiloFoto: Marie Bartošová

Elen běhá i sama, v dešti

„Cítím se dobře, protože začínám mít všechny věci na sobě volnější,“ hlásí Elen, které jste se mnohé ptaly, zda běhá i v tomhle počasí. „Ano, dokonce se mi běhá i lépe než v létě." A jelikož je začátečník a běhu se věnuje šestý týden, pořád střídá běh s chůzí, přesněji 3 až 5 minut klus, pak 1 až 2 minuty chůze. „Ale občas zkouším i rychlejší tempo běhu,“ dodává Elen s tím, že teď má trenéra Jaromíra nemocného. „Není to ale překážka, zvládám trénovat sama." A co nového se událo u Dany?

Dana už se nenechá napálit

Maminka tří kluků měla podobnou krizi před dvěma týdny, ale také ji ustála a své snažení neopustila. „Setkala jsem se se svým koučem Vaškem Krejčíkem a dozvěděla se opět spoustu důležitých informací o jídle,“ říká Dana a doplňuje konkrétně: Ne vždy platí, že to nejdražší je nejlepší a nejkvalitnější.

Foto: Marie Bartošová

Vašek Krejčík je se snažením Dany spokojen. Výsledky jsou na ní už vidětFoto: Marie Bartošová

„Tak například při nákupu jogurtů – mám sledovat, aby v něm nebyl přidaný cukr, škrob a jakýkoli sirup. Toho, který vyhovuje, stojí jedna značka 18 Kč a druhá 5,50 Kč, a oba jsou stejně kvalitní,“ prozrazuje Dana a přidává pro vás ještě další příklad: „Při nákupu šunky se taky nedá řídit podle ceny, ale snažit se kupovat ty, kde je minimálně 85 % masa a víc – a nejsou to ty nejdražší.“

Tak co vy na to? Jak jde hubnutí vám? Pochlubte se! Jak se daří trojici, vám dáme vědět zase za týden.

Reklama

Související témata:

Načítám