Hlavní obsah

Jak prodloužit penis

Foto: shutterstock.com

Správná velikost zvýší mužům sebevědomíFoto: shutterstock.com

Reklama

Také si myslíte, že se vašemu milému přece jen jaksi něčeho úplně nedostává? Nedostatečný průměr, nevyhovující délka penisu? A pro něho existují i jiná řešení než maskování reality zhasínáním světel! Jaká?

Článek

Z diskuze pod naším článkem, zabývajícím se velikostí penisu, vyplývá, že veliké procento žen tvrdí, ANO, ANO, záleží na tom, kolik toho ve slipech je! A muži to tak nějak i tuší. Samozřejmě že pokud náš milý nemá mezi nohama naděleno přímo královsky, ale umí s námi zacházet v jiných věcech, neopouštíme ho, nicméně větší rozměry jeho výzbroje prostě bereme jako bonus.

Někteří muži ale stále podléhají domněnkám, že se za své nádobíčko musí stydět, protože není tak velké, aby se partnerce mohlo líbit. A proto je pro ně největší urážkou slyšet: „Ty máš tak roztomilého prcka!“ Moc jim ani nepomůžou novodobé vibrátory, nad jejichž velikostmi kroutí hlavou. Je tedy těžké vydedukovat, co je dnes žádoucí průměr, mezi který, dle vlastního sebekritického uvážení, údajně nepatří 26 % mužů. (Naproti tomu 5 % se chvástá, že má něco extra…)

Penis pod tíhou závaží

Vlivem komplexů a méněcennosti je tedy snem některých pánů svůj ocásek prodloužit. No jo, ale dá se to vůbec provést, aniž by museli absolvovat chirurgický zákrok? Tak třeba indičtí mniši na to recept opravdu mají, i když je nutné vzpomenout si na něj včas. Před pubertou si na penis uvazují závaží, díky kterému se jim prý v dospělosti na metru ukáže číslo vyšší než 40 cm. Tuto techniku uplatňují i Papuánci na Nové Guineji nebo Karamožové v Ugandě. Pokud se někomu tento způsob zdá příliš drastický, absurdní či již věkově „propásnutý“, uchýlí se obvykle k přístroji zvanému vakuová pumpa. Ta funguje na principu chvilkového zadržení krve. Trvalých výsledků lze však dosáhnout opravdu jen skalpelem.

Foto: sexshop.cz

Vakuové pumpy mají schopnost prodlužovatFoto: sexshop.cz

Nastavení božského nástroje

Prodloužení mužského kopí spočívá v přeříznutí šlach, jež vážou pyj ke stydké kosti. Ta část penisu, která je zpravidla uvnitř, se dostane ven, čímž tedy pan Důležitý visí níž o tři centimetry. Pak se ještě takto upravený může zatížit nějakým tím závažíčkem. Avšak při erekci se rozdíl „před“ a „po“ nepozná, jelikož jakmile začne docházet na věc, z klidového „nafouklejšího“ rozměru se penis vrátí zpět tam, kde byl dávno před zásahem chirurga. Takže pro vás jako pro ženu je tohle na nic. Jestli se ale on chce naparovat před ostatními mužskými v šatně, svůj efekt to pravděpodobně splní.

Foto: shutterstock.com

Ženy berou větší velikost jako příjemný bonusFoto: shutterstock.com

Zvětšení průměru? Není problém!

Pokud milého netrápí délka, ale průměr, nechť se pozorně zadívá na svoji zadnici. Z těchto míst se mu totiž odejme tuk, aby se mohl vstřikovat pod kožní obal pohlavního údu. V číslech to znamená až centimetr navíc. Jako pozitivum se každopádně jeví to, že pyj získá na objemu jak v klidovém, tak vzrušeném režimu. Nicméně ani jeden ze zákroků lékaři nevidí moc rádi kvůli možným rizikům, např. odumírání tuku.

Každopádně nejdůležitější je mít vůbec nějakého funkčního píďu. A co se týče velikosti, tak mi nedá zopakovat výrok jistého Zbyňka: „Penis má být tak veliký, aby nevyčníval z domova.“ A teď, milé čtenářky, vám pokládáme otázku:

I když by Pepa, Karel nebo Jakub patřili do kategorie úžasných a spolehlivých mužů, avšak s něčím, co připomíná burison, dáte přednost šťastné duši, nebo šťastné vagině? Co pro vás bude důležitější? Napište nám o tom na info@prozeny.cz!

A proč mají muži komplexy z velikosti svého penisu? Přečtěte si článek Muži řeší velikost penisu kvůli mužům!

Reklama

Související témata:

Načítám