Hlavní obsah

Sex: Má ho křivého? To není na škodu!

Foto: Thinkstock

Ač křivák, má na paměti jen vaše dobroFoto: Thinkstock

Reklama

Záleží na velikosti mužského přirození? Podle některých žen ano. Ale délka nebo šířka není všechno! Co když je mužská chlouba ohnutá třeba k jedné ze stran? Dá se s takovým křivákem prožít plnohodnotné milování?

Článek

„Můj penis je při erekci ohnutý směrem dolů. Ať si kdo chce, co chce, říká, tak já z toho mám komplexy,“ svěřuje se pod anonymní přezdívkou Elfast jeden ze čtenářů. A není sám. Mnoho mužů se s obavami vydává do ordinace sexuologa, kde se ptají na zakřivení pohlavního údu. Stěžují si na jeho ohýbání do stran, nahoru či dolů, na to, co odpovídat svým partnerkám, pokud si toho všimnou… (což někdy ani nemusí, neboť vychýlení není tak patrné a projevuje se pouze při erekci). Co na to říct? Že dokud je penis funkční a nevyskytují se bolestivé pocity, vůbec není zle.

Proč je křivý penis někdy lepší?

Nemá cenu zbytečně řešit estetickou stránku „věci“, neboť ač penis volí levici nebo pravici, či se ohýbá pozdravovat ponožky, nemusí to pro sexuální život znamenat katastrofu. Ba naopak. Některé ženy si právě „nerovnopenisáky" nemohou vynachválit, protože lépe najdou cíl – bod G a objeví běžně nedostupná zákoutí ženské svatyně. Koneckonců, křivý penis může být lepší než ohebný vibrátor. A na rozdíl od něj se nemusí přidržovat v ruce a ani ládovat baterkami… Už se nám tak rýsují první klady.

Partner s „nestandardem“ je tudíž vítaný. Stačí jen nasměrovat sama sebe do správné pozice a postupovat s citem při objevování vhodných intimních poloh. Jak zjistit tu pravou, když každé zakřivení penisu je jiné a není úhel jako úhel? Zkoušet, zkoušet a zkoušet! Ovšem pomalu a šetrně, abyste hlavně vy předešly zranění a nemusely utíkat na gynekologii.

Foto: Thinkstock

Důležitá je oboustranná opatrnost při stykuFoto: Thinkstock

Jak zahájit průzkum?

Začněte nenáročnou misionářskou polohou, přejděte třeba do pozice lžiček, naskočte si nahoru a proveďte průzkumnou jízdu... Jelikož mezi nejčastější jevy prý patří ohnutí penisu do jedné ze stran a nahoru, byl by v tom čert, abyste spolu s partnerem nenarazili na takovou pozici, ve které se špička toho ďábla dotkne vašeho zaslíbeného místa. Máte-li štěstí a postel sdílíte s milencem vybaveným penisem zakřiveným dolů – méně obvyklý jev, objevíte dosud nepoznané. Údajně si ho ženy chválí nejvíce.

Penis jako z kosmu

„Když jsem Mirkův penis viděla poprvé, připadalo mi to úchylné,“ popisuje Petra. „Několik minut jsem na něj zírala a říkala si, že s touhle věcí nechci mít nic společného. Při vzrušení trčel dolů a mírně doleva, až jsem se lekla, že to Mirka musí bolet. Nic takového jsem nikdy neviděla. Jak rychle jsem ale změnila názor, když jsme se pomilovali! S žádným mým předchozím milencem to nebylo takové. Připadalo mi, jako bych si objednala speciální vibrátor dělaný na míru. Dostal se přesně tam, kam jsem chtěla. Dokonce jsem poprvé prožila vaginální orgasmus,“ nemůže si vynachválit vybavení svého (prý původně zakomplexovaného) partnera Petra. Dobře mu vysvětlila, že se za své přirození nemusí stydět. Ovšem roli v její spokojenosti zcela jistě sehrál i jeho jemný přístup.

Ne každý křivák je vhodný

Kromě rozkoše se totiž může docílit i opačného efektu – bolesti. Tlak ohnutým penisem směrem na poševní stěnu nemusí být příjemný. Takovou zkušenost má i čtenářka Eva. „Už nikdy víc. Když do mě jeho penis s křivou špičkou zajel, bylo mi na omdlení, jak to zabolelo. Už jsem pak ani neměla náladu pokračovat, natož zkoušet, jestli to v jiné poloze bude jinak. Tenhle nabíječ zkrátka nebyl pro mě,“ soudí Eva.

Špatná kombinace? Necita s opičím ocáskem!

Když je partner hulvát, je to problém. Měl by brát ohled na to, že nezvyklý tvar penisu může způsobit komplikace, a proto je jeho úkolem netlačit ho příliš do hloubky – minimálně při prvních pokusech o proniknutí. Proto si preventivně domluvte bezpečnostní heslo či znamení, kterým milence zastavíte v případě, že ucítíte bolest (například stisknutí ruky, popřípadě nakopnutí, kdyby prvotní náznaky nepochopil).

Při opakovaných neúspěšných pokusech bude nutné obrátit se na chirurga. Naštěstí k tomu nedochází často. Hlavně nepodléhejte depresi, protože deprese po sexu je někdy normální.A ani se nesnažte své tělesné dispozice přizpůsobovat za pomoci nějakých „zaručených" preparátů, to je naprostý nesmysl, protože nefungují!Věřte, že pochva a křivý penis se i přes počáteční „hádky“ většinou domluví ke spokojenosti obou.

Co můžete udělat pro svého penisového křiváka?

  • Nevysmívat se mu, až na vás tu svoji nádheru vybalí.

Co může udělat on pro vás?

  • Nelitovat se, nýbrž těžit z neobyčejného.

A co vy? Braly byste křiváka?

Reklama

Související témata:

Načítám