Hlavní obsah

Jaké pánské spodní prádlo je nejvíc sexy?

Foto: Thinkstock

Jak se vám líbí?Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaké prádlo se mužům líbí? V čem ho stoprocentně nažhavíte? O tom asi netřeba mluvit. Ale co muži? V jakých spodkách jsou neodolatelní? A co naopak ženy pokládají za naprosto asexuální? Udělali jsme menší průzkum mezi našimi čtenářkami. Vyhrály boxerky, trenky, slipy, nebo třeba pánská tanga?

Článek

Je jasné, že při výběru spodního prádla myslí muži především na pohodlí. Nic je nesmí škrtit, tlačit a podobně. O to víc je nejspíš potěší názory našich čtenářek, které jako nejvíc sexy model zvolily muže v rouše Adamově!

1. Muž naostro? Super sexy záležitost!

O kráse ženského těla se mluví vcelku často, ale o nahém muži příliš básní složeno nebylo. A je to asi škoda, protože v anketě o nejvíc sexy pánské spodní prádlo se naše čtenářky shodly na tom, že nejkrásnější je nahý muž!

Foto: Thinkstock

V hlasování o nejerotičtější mužské prádlo jednoznačně zvítězila nahotaFoto: Thinkstock

2. Boxerky – po nahotě jasná volba!

Je to naprosto bezkonkurenční vítěz mezi pánským spodním prádlem. Boxerky, tedy tak akorát upnuté spodky s krátkými nohavičkami, se ženám líbí! Krásně obepínají mužský zadeček, ale na leckdy komicky působící bouli na předních partiích upozorňují tak akorát. Je jasné, že tam je, ale nemusí nás praštit do očí, shodují se dámy.

Foto: Thinkstock

Nejvíc sexy spodní prádlo jsou podle žen boxerkyFoto: Thinkstock

Tip redakce:Někdy ale ani super sexy boxerky nestačí a je potřeba trocha fantazie a hravosti. Jak to ve vaší ložnici oživit, se dočtete v článku Přehlídka kostýmů. Na sex!.

3. Trenýrky, ale s velkým „ALE“

Na druhém místě skončily klasické volné trenýrky, ale je nutné říci, že na boxerky ani v nejmenším nemají. Ženy je pokládají spíš za jakousi z nouze ctnost, když muž z nejrůznějších důvodů předešlý model odmítá. A pozor, u trenýrek je pak základem kvalitní materiál, nejlépe satén či měkkoučká bavlna, rozhodně žádná tvrdá plátna z dob normalizace! A navíc je potřeba dbát na dobrý výběr velikosti, aby vše bylo tam, kde být má…

Foto: Thinkstock

Trenýrky ano, ale kvalitní, a hlavně ne humornéFoto: Thinkstock

4. Slipy – tak trochu smutné vítězství

Být třeba čtvrtý na olympiádě není vůbec špatné, ale o slipech se to rozhodně říci nedá. Ačkoli „vybojovaly“ bramborovou medaili, za vítězství to rozhodně pokládat nelze. Většina našich čtenářek se totiž shodla, že tenhle druh pánského spodního prádla není ani trochu sexy, ba naopak.

Foto: Thinkstock

Móda slipů neměla příliš dlouhého trvání. Ženy je považují za ošklivé a objektivně jsou nezdravéFoto: Thinkstock

5. Tanga – propadák století!

Ještě hůř než slipy ale dopadla pánská tanga. Muž se šňůrkou zařízlou do zadku jednoduše není sexy! A to, že tenhle kousek spodního prádla patří mezi téměř povinnou výbavu striptérů, na tom nic nemění! A existuje ještě něco horšího než mužská tanga? Ano! Mužská tanga s tygřím či jiným zvířecím vzorem! Je to taková noční můra snad všech žen, to snad raději ty slipy, pánové…

Foto: Thinkstock

Tanga na mužích působí odpudivě a neeroticky navzdory tomu, že jsou součástí striptérských představeníFoto: Thinkstock

Tip redakce:Nosí váš partner prádlo přesně podle vašeho vkusu? Tak mu uděljte taky radost, inspiraci najdete v článku Sexy prádlo, které ho dostane!.

A v čem chodí vaši muži? Zapojte se do diskuse pod článkem.

Reklama

Načítám