Hlavní obsah

Sexy výlet? S vibrátorem na solární pohon!

Foto: Thinkstock

Slast a ekologie se spojí v jednoFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Týden táboříte tam, kde lišky dávají dobrou noc. S sebou máte mobil a vibrátor. Co z toho vám vydrží déle plnit svoji funkci? Vibrátor! Dnes se totiž dá dobít pomocí slunce! I ty nejintimnější touhy tak mohou být spojeny s ekologickým přátelstvím! Nevěříte?

Článek

V současnosti je módní mít všechno bio- nebo eko- čili na přírodní bázi. Takový návrat k přírodě vítají zastánci životního prostředí, kteří jsou spokojeni, když k nim proudí takzvaná zelená energie začínající u nechemických potravin a pokračující přes kosmetiku po oblečení i sex. Ano, čtete správně. I do ložnic se dostávají ekologicky nezávadné erotické pomůcky!

Nejen pro ochránkyně přírody

Jednou z nich, která je k přírodě šetrná, patří i Micro-Kitty, první solární erotická hračka pro ženy na světě, kterou napájí slunce. Že se vám to zdá jako dobrý vtip? Není! U téhle hračky se již nemusíte zabývat výměnou baterií ani jejich toxickým obsahem a dopadem na křehký ekosystém země.

Foto: Thinkstock

Když je ve stanu dlouhá chvíle...Foto: Thinkstock

„Je první svého druhu,“ říká Nicole Irvin, mluvčí jednoho z největších internetových prodejců nesoucí značku Micro-Kitty, který dodává, že celkově se jedná o výrobek, který prostě má smysl. A proč vlastně?

Dobití? Na denním světle!

Zařízení se skládá ze třech částí a k tělu se připoutá pomocí řemínků, což ho dělá zcela hands-free. Pás určený na klitoris není vyroben z ftalátů – chemických změkčovadel, která již byla zakázána v odvětví dětských hraček, ovšem v erotickém průmyslu nikoli. Tenhle průkopnický vibrátor dál obsahuje baterii, kterou uživatelka dobije za pomoci externí solární dobíječky – stačí položit na okenní parapet po dobu pěti hodin či pod umělé světlo (100W žárovku) asi na 24 hodin. Jakmile je hračka nabitá, vydrží v chodu až dvě a půl hodiny (a to i ve tmě). Má tři rychlosti, takže si každý přijde na své – o silných vibracích nemluvě.

Kolik stojí?

Pořizovací cena téhle sexy hračky je okolo 30 dolarů. Bohužel je momentálně dostupná pouze v rámci zahraničního obchodu. To by se ale mělo brzy změnit! „Evropský trh tuto erotickou pomůcku zatím nenabízí, ale je otázkou pár týdnů, konkrétně odhaduji do konce léta, kdy bude ke koupi i u nás,“ odhaduje Tomáš Koubík, provozovatel jednoho z našich předních obchodů s erotickým zbožím. Budeme si tedy muset ještě chvíli počkat... Ovšem ke krácení dlouhé chvíle vám mohou být nápomocny další novinky erotického trhu, například ještě horký model vibrátoru We-Vibe (1599 korun) nebo nádherné skleněné dildo značky ICICLES (590 korun).

Mimochodem, věděli jste, že stejný výrobce, který si dal práci s Micro-Kitty, doteď úspěšně obchoduje s vibrátory, které řídí muzika? Stačí je napojit na iPod, a ony už skáčou, jak se píská. Co ten lidský mozek ještě nevymyslí, že?

A co vy? Pořídíte si Micro-Kitty, až bude dostupná českému trhu, nebo vás ochrana přírody nechává chladnou?

Reklama

Související témata:

Načítám