Hlavní obsah

Stylistka radí: Jak zvětšit poprsí

Foto: Petr Makovička

Hance nový dekolt náramně slušíFoto: Petr Makovička

Reklama

Toužíte upoutat pozornost svým dekoltem, ale příroda vás neobdařila bujnými vnadami a plastika prsou rozhodně nepřipadá v úvahu? Vždyť existuje mnohem snadnější cesta. Oklamat mužský zrak opticky. A jaké k tomu potřebujete fígle? Nechte si poradit od naší stylistky Janky Letkové stejně jako čtenářka Hanka.

Článek

Přestože nemáte prsa čtyřky ani trojky, neznamená to, že jste odsouzené vyhýbat se hlubokým výstřihům a nemůžete ukázat sexy dekolt. Samozřejmostí je však čistá a sametově jemná pleť bez pupínků, vyrážek a případného spálení ze sluníčka. Jak na to, se dozvíte v našem předchozím článku Svůdný dekolt – plnější a krásnější.

Bez dobré podprsenky to nepůjde

V dnešní lekci stylingu se dozvíte, jak zvýraznit dekolt a jak opticky zvětšit poprsí pomocí vhodných topů, šatů či doplňků až o jedno číslo. Nebudeme vám však nic nalhávat a prozradíme hlavní pravidlo, které pro vás nebude jistě novinkou. A to, že základem všeho je dobrá podprsenka. Efekt push-up je mocný čaroděj, který vykouzlí sexy „čárku“ ve vašem výstřihu jak vyšitou. O tom, jak si správně vybrat podprsenku, se dočtete v článku Špatná podprsenka: Jak kazí prsa?.

„Vhodné jsou však ke zvýraznění nejen push-upky, ale i podprsenky s různým řasením, prošíváním a více švy. Nic nezkazíte ani krajkou či volánky na lemech,“ doporučuje stylistka Janka, která pro naši čtenářku-modelku vybrala na focení vyztuženou podprsenku značky Calvin Klein.

„Já si beru push-upku samozřejmě vždy, když jdu na ples, na zábavu i do divadla... A také nosím výrazné korále, o kterých mě doteď nenapadlo, že i ty se vlastně zaslouží o dokonalejší dekolt,“ přiznává čtenářka Hanka, která má normální velikost podprsenky 75B.

Foto: archiv firem

Na fotce odshora: Ann Christine, NewYorkerFoto: archiv firem

Volánky, řasení i spadlá voda

Tak tohle všechno by neměly postrádat topy, halenky a šaty, ve kterých chcete upoutat pozornost na své poprsí. „Ňadra také opticky zvýrazníte tunikami a topíky staženými pod prsy nebo výšivkami, plastickými aplikacemi v podobě květin a potisky v blízkosti dekoltu,“ doplňuje stylistka.

Vhodné jsou podle ní i různě skládané a vrstvené látky přes sebe, jak je vidět na bleděmodrém topu, který má Hanka na sobě. A dokonce se jí kousek natolik při focení zalíbil, že si ho nakonec zakoupila a odvezla domů.

U šatů můžete sáhnout i po korzetovém střihu, avšak ideálně s vystuženým předkem nebo vertikálním řasením v oblasti prsou. Nejlépe vypadá nařasený šifon a jemná krajka. Proto byste se měly vyhýbat pouze hladkým jednoduchým svrškům, a naopak menší prsa schovat třeba do topů s takzvanou „spadlou vodou“.

Foto: archiv firem

Na fotce NewYorker, H&M, Ann ChristineFoto: archiv firem

Nezapomeňte na doplňky

Vrstvit se vyplatí v tomto případě nejen látku na hrudníku, ale i korále na krku. „Jsou lepší delší, které několikrát omotáte, a strhnete tak pozornost na dekolt. Slušet vám bude jistě i velký masivní šperk, jenž je letos v módě.

Foto: archiv firem

Na fotce: dolní řada NewYorker, nahoře bonprix, Ann ChristineFoto: archiv firem

Toužíte si, milé dámy, také zvednout bezbolestně sebevědomí? Tak doufáme, že jsme vás dnes inspirovali. Vždyť léto se blíží, a která z nás by netoužila vypadat dobře, a navíc nechtěla upoutat pozornost druhé polovičky?

Foto: Petr Makovička

Čtenářka Hanka ve vlastním oblečení před focenímFoto: Petr Makovička

Na foto: podprsenka (Calvin Klein, info o ceně v obchodě v pražské pasáži Myslbek), top (Orsay, 499 Kč)

Na foto: podprsenka (Calvin Klein, info o ceně v obchodě v pražské pasáži Myslbek), top (Orsay, 499 Kč), korále (F, 240 Kč)

Na foto: podprsenka (Calvin Klein, info o ceně v obchodě v pražské pasáži Myslbek), šaty (Ann Christine 619 Kč)

Věříme, že se vám náš styling líbí a že vašeho miláčka přivábí. A pak? Poté už stačí, aby z vás oblečení dychtivě strhal a objevil další překvapení, vaše svůdná ozdobená prsa! Co vy na to?

Reklama

Související témata:

Načítám