Hlavní obsah

Tohle muže vzruší do vteřiny!

Foto: Thinkstock

Zajímá vás, co na chlapy rozhodně zabere?Foto: Thinkstock

Reklama

Chcete vědět, co muže rozpaluje tak, že by kvůli sexu skočil snad i z mostu? Proč se na vás váš drahý vrhá i v situacích, kdy to naprosto nečekáte? Tři největší sexuální stimulanty pánského ducha a těla prozrazeny! Které to jsou? To se dozvíte dále...

Článek

Muži nepotřebují dlouhé hodiny a hodiny mazlivé předehry, aby roztáli jako nanuk na slunci. Jejich vzrušení je oproti ženám přece jen o něco rychlejší, čemuž odpovídá i jejich genetická výbava: dvaapůlkrát větší prostor v mozku určený pro sexuální myšlenky ve dne i v noci – více o tomto tématu najdete ve článku Proč muži myslí tak, jak myslí?.

1. spouštěč vzrušení: možnost se dívat

Jelikož jsou pánové neustále sexuálně v pohotovosti, stačí jim málo, aby se u svačiny odpoutali od sendviče se šunkou a začali přemýšlet nad sexem. Máte na sobě tílko? Nebo snad šortky? Krátkou sukni? Pak jste centrem jejich pozornosti! To, na co oni reagují nejvíce, jsou totiž vizuální podněty – rádi se dívají. Nic víc je tak do vteřiny nerozpálí jako pohled na něco pro ně erotického! „Muž je často vzrušován pohledem na ženská prsa, zadek či nohy, zatímco muž je ženou vnímán komplexněji,“ uvádí sexuoložka Jaroslava Pondělíčková-Mašlová ve své knize O sexualitě a partnerských vztazích.

V praxi to vypadá asi tak, že zatímco vy s potem ve tváři myjete nádobí a modlíte se, aby ta neskutečně velká kupa rychle zmizela, stačí partnerovi jeden pohled na vaše poloprůhledné tričko nebo obnažené nohy, aby již za pár vteřin věděl, že vás chce (vám to dojde až tak ve fázi, kdy už budete bez oblečení vysazena na kuchyňskou linku). Pak vás „nezachrání“ ani to nádobí, ani protesty...

Foto: Thinkstock

Jen ho nechte, ať se divá!Foto: Thinkstock

Ženský žhavý trik

Pokud chcete být vy tou aktivní, zkuste následující postup, který funguje kdekoli a kdykoli (ideálně nacvičte před zrcadlem). Když muž mluví, spusťte jednu paži volně kolem pasu (upozorníte na pánev) a uchopte rukou loket druhé paže. Tu posléze pozvedněte tak, abyste se prsty dotkla hrudníku. Prsty roztáhněte a párkrát si přejeďte jejich konečky po klíční kosti. Celá akce by měla trvat asi tak jednu minutu, během níž se dotyčnému upřeně dívejte do očí. (Ukážete mu, co všechno nabízíte, až se jeho mozkovna nebude schopná soustředit). Ale nejen šikovné ženy vědí, že se pánové chtějí dívat...

Test erotických klipů: muži zvítězili!

Například takový profesor psychologie Yitzchak Binik z McGill University v Torontu se rozhodl, že podrobí testu šedesát mladých osob ve věku jednadvaceti let. Třiceti mužům a ženám tak měřil pomocí infrasonaru teplotu genitálií, zatímco jim pouštěl směsici videoklipů, mezi nimiž byly i ty sexuálně laděné. Infrakamera, která z dálky měřila aktivitu zúčastněných, přitom přesně zaznamenávala, kdy se respondenti vzrušili, čili se jejich genitálie staly většími a prohřátějšími.

„Muži dosáhli maximální genitální teploty při sledování erotických klipů po jedenácti minutách, ženám to v průměru trvalo minut dvanáct,“ nechal se slyšet profesor Binik. I když je v tomto případě časový rozdíl mezi pohlavími minimální, je vidět, že ženy jsou v tomto směru přece jen trochu pozadu. Co to znamená? Že vy jakožto milenka nejvyšších kvalit tak máte v rukou neskutečné zbraně. K okamžitému vzrušení partnera vám totiž stačí opravdu málo:

  • sexy oblečení: průhledná košilka, vyzývavá podprsenka, krátká sukně a vysoké podpatky…
  • erotický film
  • vkusný striptýz
  • vaše odhalená pokožka
  • vzrušující masturbace před partnerem
Foto: Thinkstock

Rozjeďte s partnerem něžnou erotickou hru!Foto: Thinkstock

2. spouštěč vzrušení: dirty talk

Co ještě muže rozpaluje? Mezi další spouštěče erotické nálady bezesporu patří oplzlé řečičky (tak zvaná dirty talk – špinavá mluva). Nemusí to být zrovna ve stylu „vohni si mě přes židli, bejku, rozdáme si to teď a tady“, ale něco smyslného a chlípného z úst ženy slyší každý muž rád. Osvědčené věty málokdy zklamou: „Chtěla bych cítit tvé ruce na mých prsou.“ „Jsem tak ráda, že se mě dotýkáš, jsem strašně vzrušená…“. Někdy stačí málo, aby byl efekt skvělý! Tak se nebraňte vášnivě se projevit a být za nestydatou koketu!

3. spouštěč vzrušení: feromony

Sexuologové uvádějí, že čichové vjemy hrají u mužů důležitější roli než u žen. Nejde ani tak o drahé parfémy, i když ty s příměsí feromonů si dnes hravě objednáte v parfumeriích nebo sexshopech, ale spíš o přirozenou vůni ženského těla včetně vaginálních sekretů. „Látky produkované ve vaginálním sekretu, podpaží, kolem prsních dvorců a v oblasti genitálního ochlupení zvyšují sexuální zájem mužů,“ uvádí sexuolog Zlatko Pastor.

Tip na rozdráždění býka? Vlastní sekret!

Tracey Fox, mezinárodně uznávaná poradkyně v oblasti sexu, dokonce radí, aby ženy toužící svádět muže, použily své „pohlavní šťávy“ jako parfém. Stačí prý „vypůjčit“ si trochu té vůně z rozkroku vsunutím prstu dovnitř a nanesením ji na tepající žílu na krku. Zkuste to!

Muži tak budete připadat přitažlivá, i když vlastně nebude schopný přesně identifikovat, proč tomu jak je. Podle sexuologa Petra Weisse hrají pachové signály – takzvané odoranty – nesmírně důležitou roli i při výběru partnera. Sdělují nám totiž zdravotní stav našeho protějšku.

A kdyby na vašeho vyvoleného čirou náhodou ani takhle taktika nezabrala, je třeba přistoupit k akci a stimulovat mu erotogenní zóny. Výběr těch nej najdete ve článku Unikát! Erotická mapa mužského těla. Mimochodem, tam se podívejte i tehdy, pokud potřebujete zalahodit oku… Náš model je opravdu kus chlapa!

A čím svého drahého lákáte vy?

Reklama

Načítám