Hlavní obsah

Top trend sezony: Noční košilky se nosí i ve dne!

Foto: Marie Bartošová

Košilkový trend si vyzkoušely rovnou dvě krásné LenkyFoto: Marie Bartošová

Reklama

Špagetová ramínka, nezbytné krajkové lemy a spousta saténu. V zimě se s trochou nadsázky nemusíte vůbec svlékat z pyžama. Pokud tedy spíte v nočních košilkách. Seznamte se s jedním z top trendů sezony!

Článek

Při pohledu na kolekci Louis Vuitton pro letošní podzim/zimu vás možná napadne, jestli se spíš nejedná o přehlídku nočního prádla. O saténové košilky, krajkované detaily, a dokonce i luxusní župany nebo pyžamka totiž nebyla nouze.

Říkáte si, že jde o další, čistě přehlídkový trend, který v reálném životě nemůže fungovat? Ale ano! Na vlastní kůži (a to doslova :-)) si ho vyzkoušely dvě krásné Lenky.

Foto: isifa

„Pyžamovou" mánii odstartovala podzimní přehlídka značky Louis VuittonFoto: isifa

Začněte zlehka

…třeba s černou sukní, která je lemovaná oním typickým kouskem krajky. Na večer ji můžete nosit s halenkou, podpatky a klidně i kožešinovým límcem, který můžete přehodit přes kabát. Ležérní alternativou je kombinace s jednoduchým volnějším trikem (zakasejte!) nebo mikinou a biker boots.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: sukně (Zara, 999 Kč), halenka (Mango, 999 Kč), boty (Mango, 1699 Kč), límec z umělé kožešiny (Topshop, 905 Kč), náramek (Topshop, 454 Kč), prsten (Topshop, 310 Kč)Foto: Marie Bartošová

„Pyžamová“ souprava

Pořídit si můžete i delší košilku, kterou byste od té noční téměř nerozeznaly. Pokud máte podobně výstavní kousek doma, klidně košilku vytáhněte a noste i na den. Nejlépe vypadá pod klasickým sakem. Odvážnější sestavou je celý komplet košilky a rádoby pyžamových kalhot.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: top (Zara, 1999 Kč), kalhoty (Zara, 2499 Kč), vintage kabátek- pravá kožešina (second hand Textil House, 1500 Kč), boty (Guess by Marciano, 4690 Kč)Foto: Marie Bartošová

Košilkové šaty

I košilkové šaty se dají dost dobře unosit. Stylistka Veronika jim dodala ležérnější vzezření pomocí dlouhého kardiganu, mohutné šály a kotníčkových bot.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Zara, 899 Kč), kožené boty (Zara, 2499 Kč), cardigan (Vero Moda, 949 Kč), šála (Vero Moda, 599 Kč), prsten (stylistky vlastní)Foto: Marie Bartošová

Krajka + kostky

Častým spojením je kombinace krajky s dalším trendem sezony, kostkami. Dopřát si je můžete jak na topu, tak i na sukni nebo jako v našem případě, šatech. Se svetrem je můžete podobně jako v předchozím případě zvolit na běžné denní nošení, na večer ho vyměňte za flitry osázené sako.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Zara, 999 Kč), sako (Mango, 1699 Kč), boty (Zara, 1699 Kč), náušnice (Vero Moda, 499 Kč)Foto: Marie Bartošová

Rafinované detaily

Sháníte-li svůdné šaty na večer, vsaďte právě na tento trend. V kombinaci s koženkou vypadá úžasně, zejména v dekoltu. Nezapomeňte na psaníčko a podpatky. Pokud byste šaty zatoužily vytáhnout i na den, můžete přes ně obléknout teplý svetr (šikovné zipy se dají porozepnout a odhalí z šatů více).

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Zara, 1499 Kč), svetr (Mango, 999 Kč), psaníčko (Guess by Marciano, 4990 Kč)Foto: Marie Bartošová

Pozor! Stále sháníme čtenářky pro focení módy! Chcete si vyzkoušet nové trendy, líčení i roli modelky? Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám