Hlavní obsah

Úchvatný sex! Díky We-vibe!

Foto: shutterstock.com

Okuste nový rozměr milováníFoto: shutterstock.com

Reklama

Malý pomocník, který ve vaší ložnici rozpoutá doslova uragán! Novinka We-vibe udělá pomyšlení jak ženám, tak i párům. Dvojitý vibrátor je současnou jedničkou v erotických pomůckách. Chcete si ho pořídit i vy?

Článek

Co člověk, to názor.Pod pojmem vibrátor si proto každý může představit něco trochu jiného. V některých lidech je dokonce stále zakořeněno, že erotická pomůcka tohoto typu je veliká, hlučná a neskladná. A pro partnery-muže těžko akceptovatelná, neboť při porovnání svého penisu s rozměry vrnící hračky zvedají oči v sloup a myslí si, že žena seneuspokojí jinak než s „pořádnými rozměry".O tom, že opak je pravdou, přesvědčil výrobce revoluční novinky We-vibe, která se pyšní výbornými recenzemi. Pojďte ji s námi podrobit testu!

Dvojitá stimulace

We-vibe je osmicentimetrový ohebný vibrátor svým tvarem připomínající podkovičku. Charakterizovat by se dal jako tichý, výkonný, nenápadný, ale přesto neuvěřitelný! Je určený nejen pro intimní masturbaci, ale i milování v páru. Jak funguje? Poté, co se jeho menší, užší část zavede do vaginy, začne dráždit bod G, ta druhá automaticky dosedne na poštěváček. Dvojitá stimulace je umocněna tlakem, který vyvine partner po zasunutí penisu do lůna partnerky. I pro něj je zážitek velmi silný. Drážky, jimiž je We-vibe vybaven, ho totiž při souloži zintenzivňují.

Ovládání: Chce to cvik

Dalšími výhodami jsou dva motory, dvě rychlosti a voděodolnost, což nahrává důkladnému čištění pod tekoucí vodou. I když je po prvotním rozbalení a seznámení se manipulace trochu záhadou, vše je pouze o zvyku. Palec si ukrytý přepínač rychlosti osahá a pár pokusů mu na získání „grifu“ postačí. Zjistí tak, že střední poloha znamená vypnuto, umístění přepínače doprava zajistí normální vibrace, kdežto levá strana se postará o vyšší stupeň stimulace – vysoké vrnění. Pokud se ptáte, jak dlouho tento malý stimulátor, vyrobený z lékařského silikonu, vydrží v akci, tak celé dvě hodiny. Potom se nabije prostřednictvím přiloženého adaptéru a popřípadě uloží do saténového sáčku v barvě přístroje,který je součástí balení v celkové hodnotě 2 500 Kč.

Foto: sexshop.cz

We-vibe - malý, ale šikovný...Foto: sexshop.cz

Osobní prověrka

Během premiérového setkání je člověk nejistý. Něco tak malého, pružného a bez viditelných tlačítek má zahrát na žádanou erotickou strunu? To snad ani není možné! Roztahujete toho fialového trpaslíka a pokoušíte jeho flexibilitu. Slušná. Zapínáte a již díky vrnění v ruce víte, že to samé se dá říct i o intenzitě vibrací. Zasunutí na místa zaslíbená však přináší trochu zklamání. Bez pomoci rukou a přitlačení na vaginální část vibrátoru není pocit tak silný, jak by si nejspíš kdejaká žena přála. Zjištění: Chce to toho chlapa! Po testu se domněnka potvrzuje. On je ten, který vytvoří správný tlak, a We-vibe svým penisem donutí k lepším výkonům.

Potom už není co dodat: Krásná hračka, krásné zážitky. Pro oba. Je fajn na vlastní kůži pocítit nový rozměr milování! Nicméně za drobný, skoro až bezvýznamný minus by se daly považovat zvuky za plného provozu, neboť ač výrobce uvádí, že diskrétnost a tichý chod přístroje nezavdá nikomu podezření na masturbaci, zase tak nenápadné to vrnění není. Ztratilo by se možná mezi obchodníky na burze, když jeden překřikuje druhého, a hlasitě se dožaduje prodeje nebo nákupu akcií. Na druhou stranu, stejně nic takového nevytáhnete ze skrýše, pokud není vzduch čistý. A tak zvuk nezvuk, na tom výkon We-vibu nestojí.

Reklama

Načítám