Hlavní obsah

Ve dvou se to lépe táhne: Proměna sestřenic Kristýny a Veroniky

Foto: Marie Bartošová

Proměnu ve dvou si užívaly sestřenice Kristýna (blond) a VeronikaFoto: Marie Bartošová

Reklama

Sestřenice i nejlepší kamarádky v jednom. Kristýna s Veronikou jdou do všeho po hlavě. Zatímco dříve se stříhaly a barvily navzájem, tentokrát si užívaly péče profi týmu. V naší double proměně!

Článek

Kristýně je dvaadvacet let, stejně jako její sestřenici Verče. Vtipné je, že holky nemají stejný jen ročník narození, ale i datum. Narodily se v nachlup stejný den. „Snad i tahle velká náhoda přispěla k tomu, že jsme od malička nejlepší kamarádky,“ směje se Kristýna. Holky pocházejí z Poděbrad, ale Kristýna se přestěhovala za prací do Prahy. „Teď už se vídáme méně, ale pokaždé to stojí za to. Rády experimentujeme s vizáží a kromě společných nákupů si dokonce i vzájemně barvíme a stříháme vlasy,“ vyprávěla blonďatá polovička téhle ulítlé dvojice.

Od zkrášlování si mohly dát tentokrát holky pohov, veškerou práci za ně obstarali profesionálové. Zatímco Kristýna si přála zapracovat hlavně na barvě, Veronika toužila po svěžejším sestřihu. Čtenářkám jsme dopřály i péči zkušených vizážistek, které je nejen nalíčily, ale zároveň i prozradily své tajné tipy a triky. Až se budou holky v budoucnu chystat na večírek, určitě jim přijdou vhod. A protože se obě rády chodí bavit, zaúkolovaly stylistku právě sehnáním party outfitu. Ta si pro ně jako bonus připravila i elegantnější byznys variantu. A výsledek? Podívejte se samy!

Máte kolegyni, babičku ale třeba i tchyni, se kterou byste se chtěly nechat podobně proměnit? Máte možnost! Přihlásit se můžete na e-mail jana@prozeny.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Vlasy: Josef Voborník a Karel Svoboda (kadeřnický salon Bomton Jalta, Václavské náměstí 43, Praha 1). Vizáž: Michaela Kramná a Veronika Boho (MA-DA Makeup Network). Styling: Bára Matějková, supervize Veronika Králová (BACKSTAGE, škola stylu)

Reklama

Načítám