Hlavní obsah

Tři letní účesy krok za krokem. Tyhle zvládne každá!

Foto: Martin Římánek

Letní účesy si můžete natrénovat s kadeřnicí Luckou (vpravo) a modelkou NikolFoto: Martin Římánek

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vytáhnout pramen, omotat ho kolem druhého, pak přichytit třetí… Také vás nebaví návody na komplikované účesy? Slibujeme, že s kadeřnicí Luckou to zvládnete na první dobrou. Připravené na lekci?

Článek

Rozpuštěné vlasy, culík, rozpuštěné vlasy, culík. Probíhá váš týden v podobném duchu? Pak se vám budou hodit tipy na tři super snadné účesy. Uvidíte, že si je na rozdíl od jiných úprav budete moct nejen prohlédnout, ale hlavně i samy vyzkoušet. Kadeřnice Lucka vás naučí rychlý zaplétaný účes (místo zdlouhavého splétání jen překládáte dva prameny přes sebe), vylepšený omotaný culík a v závěru vám poradí, jak si pohrát s mini krepovačkou (seženete ji i do pěti stovek) a módním mokrým efektem.

Tři letní účesy krok za krokem. Naučte se je s námi!

Máte problém s věčně zplihlými vlasy? Přečtěte si článek Kadeřníci radí: Jak dostat objem do jemných vlasů?. Tipy na krásné vlasové doplňky najdete v článku Vyladěný účes? Ozdobte ho čelenkou i dalšími šperky!.

Reklama

Související témata:

Načítám