Hlavní obsah

1 : 0 pro Lumea, bojovnici s chloupky

Foto: Philips.cz

Foto: Philips.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zjistěte, proč si zamilujete domácí IPL ošetření v podobě Philips Lumea.

Článek

Philips Lumea, evropskou jedničku v domácím IPL ošetření, používají již více než 3 miliony Evropanek. Na vlastní kůži se totiž přesvědčily, že jim tenhle způsob odstraňování chloupků zajistí pokožku hebkou jako hedvábí na dlouhé měsíce. A má i řadu dalších předností.

1. Opravdu funguje

Stačí správně začít, tedy první zhruba čtyři ošetření absolvovat v dvoutýdenním intervalu, a následujících až 6 měsíců už se jen radovat ze života bez chloupků. Na pomoc si navíc můžete přizvat i aplikaci Philips Lumea, ve které si snadno vytvoříte osobní plán procedur pro jednotlivé partie a kde načerpáte spoustu rad a tipů.

Foto: Philips.cz

Díky speciálním nástavcům na jednotlivé partie, senzoru SmartSkin a zabudovanému UV filtru je ošetření naprosto bezpečnéFoto: Philips.cz

2. Vůbec nebolí

Dokonce i ošetření citlivých partií, například nad horním rtem, na tváři nebo v oblasti bikin, je zcela bezbolestné. Během ošetření ani po něm necítíte žádné nepříjemné pocity, nemusíte řešit zarudnutou ani podrážděnou pokožku a nečeká vás ani pohled na nevzhledně zarůstající chloupky. IPL ošetření totiž chloupky nevytrhává, pouze uspává, a sice za pomoci světelné technologie. Ta ovšem proniká výhradně do kořínků chloupků a pokožce se vyhýbá. K ošetření nepotřebujete ani žádný gel a celá procedura je velmi pohodlná. Udělejte si kávu, pusťte si seriál, uvelebte se na gauči a můžete začít.

Domácí IPL ošetření nebolí ani nedráždí pokožku. Chloupky nevytrhává, ale pouze jemně uspává

3. Je bezpečná

Lumea prošla více než desetiletým vývojem a během něj se přední dermatologové postarali o to, aby bylo její použití naprosto bezpečné. Záblesky například vysílá Lumea pouze v případě, že je nástavec plně přiložen k pokožce, zabudovaný UV filtr zajišťuje, že světlo působí pouze na chloupky, nikoliv na pokožku, a inteligentní senzor SmartSkin vám pomůže vybrat ošetření přesně na míru vaší pokožce. Intenzitu ošetření si navíc můžete nastavit i nižší a postupně přidávat.

Foto: Philips.cz

Chloupky na těle se liší svou tloušťkou i barvou. Lumea si ale poradí se všemi – i na těch nejcitlivějších partiíchFoto: Philips.cz

4. Je všetranná

Tak jako je každá žena jiná, vyžaduje i každá část ženského těla jinou péči. Tloušťka, hustota i barva chloupků bývá na různých partiích rozdílná, proto Lumea nabízí hned čtyři speciální nástavce: na ruce a nohy, podpaží, oblast bikin a obličej, tedy i na ty nejcitlivější partie. Každý nástavec má jiné zakřivení i velikost okénka, všechny ale po připojení umějí aktivovat program určený pro danou partii.

Foto: Philips.cz

Lumea přesně ví, jaký nástavec jste zvolila – a ošetření tomu přizpůsobíFoto: Philips.cz

5. Nic neriskujete

Pokud si Lumea pořídíte do konce roku, získáte kromě skvělého pomocníka i možnost 90denního testování tohoto domácího IPL ošetření. A pokud by vám z nějakého důvodu nevyhovovalo, můžete Lumea vrátit s garancí vrácení peněz.

Více na www.philips.cz/lumea nebo zde.

Reklama

Načítám