Hlavní obsah

10 mužů, které bychom si pustily do postele

Foto: ISIFA

Agent s povolením zabíjet, ale i zlomit každé ženské srdce. Nebo s vámi ten pohled snad nic nedělá?Foto: ISIFA

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou krásní, mužní, stateční a tak hrozně nedostižní. Bohužel se s nimi setkáváte jen ve filmu – ale možná také ve svých snech. Koho byste si pustily na druhou půlku své postele?

Článek

Vybraná desítka odpovídá našemu vkusu, ale můžete si ji v duchu doplnit o toho svého „nej", který uchvátil vaše srdce natolik, že byste si dovedly představit „coby, kdyby".

Nerozbitný agent

Daniel Craig nevypadá na tomhle snímečku jako agent s povolením zabíjet, ale trošku jako úředník z finančáku s povolením pokutovat. Milovníci bondovek prominou… I když, musíme mu přiznat, že jsou chvíle, kdy vzbuzuje obdiv – tedy hlavně tím, jak dovede zachovat chladnou hlavu. To by se skvěle hodilo ve chvíli, kdy Bondgirl přečerpá kontokorent na nákupech hadříků a botiček…

Foto: Isifa

Foto: Isifa

Nezkrotný Anthony Hopkins

Dovolte nám uspokojit i dámy, které loví v trochu „starších vodách“. Anthony Hopkins sice vypadá chvílemi jako přístavní dělník s omezeným přístupem k mýdlu a hřebenu, ale charisma mu upřít nelze. Může podnítit fantazii žen, které by s radostí dělaly Pátka na ostrově Robinsona Crusoe, brodily se bažinami a rozrážely cestu pralesem. S Anthonym v zádech se takové nápady jeví jako romantická procházka po městském parku – což jistě potvrdí i manželka Stella.

Foto: isifa

Foto: isifa

Vtipálek Matthew McConaughey

Znáte ho i z mnoha komedií, takže může působit jako chlap, se kterým rozhodně nebude nuda a smutek. Po jeho boku se objevovaly známé ženy – Sandra Bullock, Penélope Cruz. Možná je také ulovil na šibalskou jiskru v oku, rozevlátý projev a tak nevinný úsměv. V jeho tváři je kromě úsměvu i malý kousek „hajzlíka“, do kterého jste se zabouchly v devítce, protože vám přišel jako rebel, se kterým byste jistě zažily to správné vzrůšo.

Foto: isifa

Foto: isifa

Nestárnoucí Tom Cruise

Stárne jako víno, nebo spíš jako luxusní kožené křeslo. Škrábance, vrásky a odřeniny mu dodávají na kráse, na mužnosti. Jako by ještě prohlubovaly pocit, že tenhle chlap vás vytáhne z každého maléru, že vždy přispěchá a vezme vás do náruče. Tom už má dobu své největší slávy asi za sebou, ale stále je to muž, o jehož náruč by stálo mnoho žen – třeba právě proto, že už nepůsobí jako ztřeštěný agent s hlavou plnou konspiračních teorií, ale jako ochránce v normálním životním běhu.

Foto: isifa

Foto: isifa

Uhrančivý Robert Pattinson

Bledá kůže, zvířecí oči, výrazné rty, a když mluví, jako když teče med… Tak známe Roberta ze ságy rodu upírů – a tak ho také milujeme. Budí v nás vzpomínky na pohádku o krásce a zvířeti, které se přes ostré zuby a drápy dokáže zamilovat tak, že to bere dech. Díváte se na něj a uvnitř vám rozkvétá představa, jaké by to bylo být Bellou a mít přízeň někoho tak nezkrotného, nebezpečného a zároveň tak oddaného. Romantiky, že by na nekonečný seriál vydalo.

Foto: isifa

Foto: isifa

Neodolatelný Ryan Gosling

Dostane vás dokonalou postavou, ale i svým hereckým a muzikantským talentem. Platí u něj, že co film, to změna výrazu, většinou i velké uznání diváků a překvapivě i kritiky. „Body“ mu přičítá i fakt, že při výběru partnerky nehledí na věk a randí i se staršími ženami – například s o sedm let starší Evou Mendes. Ale jeho status zadaného vás nemusí brzdit. Dobře víte, jak nestálé jsou hollywoodské románky.

Foto: isifa

Foto: isifa

Budoucí zvrhlík Henry Cavill

Seznamte se s budoucí megahvězdou. Tenhle sošně krásný herec by měl hrát hlavní roli ve filmu podle momentálně velmi populární knihy Padesát odstínů šedi, kterou recenze roztrhala na kusy, ale nesmetla ji z nočních stolků u postele většiny žen. Roli sexuálního ďábla z „porna pro matky“ by údajně měl hrát právě Henry Cavill, kterého si můžete pamatovat ze seriálu Tudorovci nebo z filmu Válka Bohů.

Foto: isifa

Foto: isifa

Okouzlující Charlie O'Connell

Když se usměje, odpustily byste mu naprosto všechno. Jeho zbraní je rozhodně výraz, ale neměly byste kvůli tomu přehlédnout ani jeho tělo. Nepůsobí dojmem namakaného sportovce, ale spíš rozevlátého vědce, intelektuála či profesora. Bude tedy idolem i pro ženy, které na mužích oceňují i „sexy mozek“ a nejdou jim primárně „po figuře“. Na jeho vzhledu se jistě podepsala kombinace polských a irských předků.

Foto: isifa

Foto: isifa

Nejsvůdnější Bradley Cooper

Kdo jiný by vám měl vcházet do snů než nejsvůdnější muž planety roku 2011? Pokud ještě váháte, zda byste mu také daly hlas, měly byste vědět, že jde nejen o dobrého herce, ale i o muže s vysokoškolským vzděláním, který jezdí na motorce, plynně mluví francouzsky a také vaří – no nevím jak vy, ale v našich představách už jsou svíčky a lahev vína na stole a romantická večeře se nese.

Foto: isifa

Foto: isifa

Charismatický Hugh Jackman

Nemohly jste ho přehlédnout jako Wolverina ve filmu X – man a jistě bude skvělý i v novém zpracování Bídníků. Ovšem tohohle chlapa lze milovat i pro to, co dělá mimo filmové scénáře – ne nadarmo dostal kromě nálepky „sexy symbol“ také cenu „nejmilejší muž Hollywoodu“. Pokud ještě dodáme, že se svou ženou adoptoval dvě děti a stal se propagátorem adopcí, pak je jasné, že tenhle muž si zaslouží obejmout každopádně.

Foto: isifa

Foto: isifa

Koho byste do desítky sexy mužů přidaly vy?

Načítám