Hlavní obsah

Ostřejší vidění 250 000x denně s biometrickou inteligencí

Foto: Rodenstock

Pro skutečně ostré vidění je nezbytné vyrobit progresivní čočky na míru a do výroby započítat všechny parametry konkrétního okaFoto: Rodenstock

Oči vykonají až 250 000 pohybů za den, to znamená čtvrt milionu jedinečných okamžiků, ve kterých můžete vidět lépe než kdykoliv předtím.

Článek

Oči jsou v neustálém pohybu. Ve skutečnosti lidské oko vykoná až 250 000 pohybů denně. Biometrické progresivní čočky pomáhají oku vidět v každém z těchto okamžiků ostřeji, a to na různé vzdálenosti a za všech světelných situací. Současně s ostrým viděním je nutné zajistit i perfektní orientaci v prostoru. To je možné díky individuálnímu měření očí, které poskytují partnerské oční optiky společnosti Rodenstock a jejich zkušení a proškolení odborníci na mnoha místech v ČR. Měření je zajištěno pomocí nejmodernější technologie, přístrojem DNEye® Scanner.

Foto: Rodenstock

Měření očí je zajištěno pomocí nejmodernější technologie, přístrojem DNEye® ScannerFoto: Rodenstock

Cesta k progresivním čočkám na míru

Progresivní brýlová čočka umožní nositeli vidět na všechny vzdálenosti, na blízko, střední vzdálenost i do dálky. Je vhodným řešením i pro ty, kteří kromě obecných zrakových vad trpí vetchozrakostí související s věkem (neostré vidění na blízko). Po překročení 45. roku života začne lidské oko ztrácet schopnost zaostřovat do blízka a nastupuje presbyopie neboli vetchozrakost. I tato vada může být plně kompenzována použitím progresivních čoček.

Foto: Rodenstock

Progresivní brýlová čočka umožní nositeli vidět ostře na všechny vzdálenostiFoto: Rodenstock

Pro skutečně ostré vidění je nezbytné vyrobit progresivní čočky na míru a do výroby započítat všechny nezbytné parametry konkrétního oka. Skutečným pomocníkem v tomto měření je DNEye® Scanner, přístroj, kde na základě jím změřených dat je vytvořen individuální biometrický model oka. Díky patentované technologii jsou komplexní datové záznamy s tisíci měřenými body integrovány přímo do výroby progresivních čoček.

Foto: Rodenstock

Brýle dokonale přizpůsobené životnímu styluFoto: Rodenstock

„Běžný, ale zastaralý postup výroby progresivních čoček vychází ze standardního modelu očí, který vyhovuje pouze 2 % všech očí! V našich partnerských optikách, jež jsou vybaveny DNEye® Scannerem, Vám zajistí individuální měření, a proto mohou nabídnout progresivní čočky, které vyhovují skutečně všem. Tak je možné zajistit nejostřejší možné vidění pro každého! “ říká produktový manager společnosti Rodenstock Libor Pivoňka.

„Výsledkem jsou biometrické progresivní čočky, které odpovídají individuálnímu profilu oka až do posledního mikrometru, poskytují nejostřejší možné vidění v každém z 250 000 denních pohybů očí na všechny vzdálenosti, ve všech úhlech a za všech světelných podmínek.“

Více informací na rodenstock.cz.

Reklama

Načítám