Hlavní obsah

3 užitečné tipy pro dokonalou jarní manikúru

Foto: stock.adobe.com

Dopřejte svým nehtům svěží jarní manikúruFoto: stock.adobe.com

Aktualizováno

Dopřejte s jarem rukám i nehtům péči, kterou si zaslouží. Máme pro vás 3 tipy, jak na to.

Článek

Konečně nastal čas, kdy můžete odhodit rukavice a užívat si teplého počasí. Je to také ten pravý čas dopřát svým rukám a hlavně nehtům oživující jarní péči, kterou hravě zvládnete i bez návštěvy salonu. Jak? Čtěte dál.

O obličej se obyčejně staráte velmi pečlivě, ale na co zapomínáte, jsou ruce. Přitom právě v období Velikonoc, kdy se tak rádi vzájemně navštěvujete, jsou ruce a také nehty mnohem více na očích. A co teprve ta námaha s jarním úklidem, která většinou úspěšně sabotuje jakoukoli snahu, aby byly ruce hydratované, zdravé a lak na nehty vydržel alespoň dva dny? Naštěstí pro vás máme 3 jednoduché tipy, jak co nejlépe zvládnout péči o ruce a nehty a zároveň být o svátcích IN!

Foto: naninails.cz

Jemné pastelové odstíny jsou skvělá volbaFoto: naninails.cz

Výživa až na prvním místě

Můžete zvolit jakkoli zajímavou manikúru, ale co je to platné, pokud máte suché, nebo dokonce popraskané ruce? Krémy na ruce ani náhodou nejsou záležitostí pouze na zimu, ale právě na jaře nastává jejich chvíle, kdy vaší pokožce vrátí ztracenou svěžest. Pro běžnou péči stačí lehký hydratační krém, v případě hodně vysušených rukou klidně sáhněte po vazelínovém přípravku s přídavkem blahodárného arganového oleje. Nezapomeňte však potěšit také své nehty a kůžičku ošetřete výživným olejíčkem, který posílí nehtové lůžko, a díky vitaminům dodá nehtům odvahu více růst.

Foto: 123rf.com

Výživné krémy jsou na jaře nedocenitelným pomocníkemFoto: 123rf.com

Konečně opravdu odolný lak?

Asi jste i vy beznadějně uvízly v nekonečné smyčce, kde se střídá lakování, odlupování, odlakování a znovu lakování. Na umělé nehty se úplně necítíte, ale stejně toužíte po odolné manikúře, která by zvládla i takový zátěžový test, jako je jarní úklid. Existuje kompromis, kdy můžete mít dlouho krásnou manikúru bez nutnosti návštěvy nehtového studia? Tento kosmetický gordický uzel rozetne jednoduché řešení, které se jmenuje gel lak. Gel lak se nanáší stejně jako klasický lak, ale na nehtech vydrží až 3 týdny. Co si udělat radost a pořídit si šikovnou sadu, se kterou si uděláte dokonalou manikúru i v pohodlí domova?

Tip: Věděly jste, že nehty můžete ozdobit nálepkami podobně jako velikonoční vajíčka? Jde to snadno s pomocí krásných vodolepek.

Foto: stock.adobe.com

Gel laky vydrží na nehtech krásné i tři týdnyFoto: stock.adobe.com

Pastelové barvy vládnou jaru!

Nápad s gel lakem a odolnou manikúrou se vám líbí, ale nevíte, který z mnoha odstínů pro letošní jaro vybrat? Odpovědí jsou pastelové odstíny! Tyto jemné tóny jsou pro jaro jako dělané a zároveň se vedle pestrobarevných kraslic takové nehty budou decentně a vkusně vyjímat.

A co vaše ruce a nehty, jsou připraveny na jaro?

Načítám