Hlavní obsah

3D povlečení – vzory, které letí

Dnes nahlédneme do světa trojrozměrných motivů, se kterými se setkáte i v oblasti lůžkovin.

Článek

Pojem 3D již není nutné v dnešní době představovat, chodíte do 3D kina, používáte 3D tisk a trojrozměrné vzory se čím dál více vyskytují i v domácnostech, kde je naleznete především v podobě 3D povlečení. To se těší narůstající oblibě díky širokému výběru živoucích vzorů, jež zdánlivě vystupují z povrchu látky.

RodinneBaleni.cz

Jaký vybrat materiál?

Nejdůležitějším kritériem pro výběr správného povlečení je bezesporu materiál. Pokud se ale řadíte mezi typické zastánce bavlny, můžete si oddechnout, protože zastupuje poměrně velké procento povlečení 3D na českém trhu. Známý přírodní materiál nabízí celou řadu pozitivních vlastností jako například prodyšnost, dobrou absorpci vlhkosti a hebký povrch. Při nákupech ale určitě nepřehlédněte ani ložní prádlo z umělých vláken, které je díky svým hřejivým vlastnostem ideální pro zimní měsíce.

RodinneBaleni.cz

Odlišná výroba

Už na první pohled je zřejmé, že k výrobě 3D povlečení je zapotřebí odlišná technologie, než je tomu u jeho běžných ekvivalentů. Tak například barvy se stříkají na látku podle předem určené virtuální předlohy, bez použití šablon, čímž se snadno docílí požadovaných vzorů v podobě světových metropolí, divokých či domácích zvířat, hvězdné oblohy, květin či přírody.

RodinneBaleni.cz

Tipy pro úspěšný nákup

Aby vybrané zboží dosahovalo požadovaných kvalit, doporučujeme nakupovat u prověřených prodejců. Tržnicím a podomním prodejcům se raději vyhněte, zde se kvality zboží pravděpodobně nedočkáte. Ložní prádlo za výhodné ceny dobře pořídíte například v e-shopech. Náš tip je internetový obchod RodinneBaleni.cz, který pravidelně aktualizuje povlečení 3D v akci a nabízí je za výhodné ceny. Pokud budete potřebovat s čímkoliv poradit, neváhejte se obrátit na jejich zákaznické centrum, vyškolený personál vám ochotně pomůže.

Reklama

Načítám