Hlavní obsah

Pět nej poloh při sexu 2

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Poloha tváří v tvář dovoluje polibkyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

2. část - Zezadu je to fajn, na koníčka taky, ale tím výběr nejoblíbenějších poloh nekončí! Už jste vyzkoušeli pozici X? Také má své příznivce!

Článek

Bok po boku

Když se dají dvě lžičky k sobě, vznikne v praxi následující: Žena s vystrčeným zadečkem a ležící na boku se nechá zezadu obejmout partnerem, který do ní pohodlně vstoupí. Poloha ideální pro odpočinkové chvíle (pokud se to dá takto nazvat). Někteří v ní i rádi usínají. Důvod obliby u žen: Těsné semknutí tělo na tělo, menší fyzická aktivita, snadný přístup pro hlazení vlastních prsou. Důvod obliby u mužů: Zdržuje předčasnou ejakulaci, dovoluje jim vydechnout a není při ní nemožné, aby ruka partnerky klouzala po pánských hýždích nebo hladila varlata. Jak ji vylepšit: Zlomte se v pase a ukažte pořádný předklon, aby průnik byl co nejhlubší. Jeden z vás se přetočí hlavou k opačnému konci postele, propleťte se nohama do písmene X čili vsuňte jednu svoji nohu pod nohu protějšku. Držení se za ruku usnadní komunikaci, aby šlo vyjádřit přání i beze slov.

Poloha tváří v tvář

Milenci jsou u sebe velmi blízko a hledí si do očí. Ať už je poloha, kdy žena si obkročmo sedne na svého klečícího partnera, nebo on klečí na zemi a jeho partnerka leží na okraji postele, vždy jsou k sobě tváří v tvář. Z těchto hluboce intimních poloh se snadno a přirozeně přechází ze základní misionářské pozice. Důvod obliby u žen: Oční kontakt čili sdílená intimita, možnost přitáhnout si k sobě partnera za hýždě a pobídnout ho k hlubšímu průniku. Důvod obliby u mužů: Mohou sledovat klín partnerky, dráždit ji, hladit a přivést stimulací poštěváčku k orgasmu. Jak ji vylepšit: Pohupováním se při aktu ze strany na stranu - skoro jako na moři. Pro udržení rytmu se zapřete o nohy. Něco jako: „Já mám kocábku náram... náram... náramnou.." Místo mořské nemoci snad přijde euforie.

Pár čísel o sexu

- Kdysi dávno se muži hlásili o slovo (začínali s milováním) ze 75 %, dnes ze 40 % začínají jako první ženy.

- Ženy se oddávají masturbaci zhruba z 80 %, muži z 95 %. Co se změní po uzavření manželství? Pánové pokračují v autoerotice ze 71 % a dámy v 69 %.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Ženy onanují méně než mužiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

- V mladším věku ženy touží po něžném a chápajícím milenci, kdežto pánové se ženou pouze za syrovým sexem. Po 30. roku života se role obracejí - ženy chtějí chlípné milování a stávají se nenasytné, ale muže políbí citlivost.

- Sedmdesát procent žen mívá erotické sny. Na erotické video nebo pornočasopis se podívá 72 % žen, ale o svých pocitech, fantaziích nebo přáních dokáže mluvit pouze 59 % dam. Když už se odváží a vysloví své přání, ještě přemýšlejí o realizaci nebo změně, ke které dojde ve 34 %.

Reklama

Související témata:

Načítám