Hlavní obsah

5 nejžhavějších trendů v brýlích pro nadcházející sezonu

Foto: EYERIM, s.r.o.

5 nejžhavějších trendů v brýlích pro nadcházející sezonu 2020/2021Foto: EYERIM, s.r.o.

Přišel čas nadchnout se trendy podzimních/zimních brýlí! Brýle jsou jak módním kouskem, tak zdravotní pomůckou. Dnes si je můžete vyzkoušet online pomocí fotoaparátu v mobile nebo počítači.

Článek

Je to stejné, jako když používáte filtry na Facebooku a Instagramu. Přátelé vám pak řeknou, které vám sluší nejvíc. Vyberte si z těchto modelů a klikněte na „Zkuste použít Magic Mirror”.

1. Štítové brýle

Štítové brýle se staly nejžhavějším trendem letošního roku. Čočky jsou vyrobeny z jednoho kusu. Sluneční brýle Balenciaga kombinují to nejlepší s futuristickým vzhledem, který je nadčasový, ženský a vždy cool. Ohromte své přátele nejnovějšími slunečními brýlemi Vogue. Prohlédněte si také tento čerstvý kousek od značky Michael Kors.

Foto: EYERIM, s.r.o.

Štítové brýleFoto: EYERIM, s.r.o.

2. Kočičí oči

Vždy oblíbené a nadčasové brýle ve tvaru kočičích očí jste mohli vidět na ženských ikonách, jako byly Marilyn Monroe a Audrey Hepburn. Tyto dvě hvězdy je proslavily ve svých filmech a od té doby se jim přezdívalo „Manhattan“ nebo „Harlekýn“. Prohlédněte si nejnovější kolekci Moschino nebo luxusní sluneční brýle Gucci. Pokud je pro vás důležitý poměr mezi cenou a výkonem, zvažte model Lucy z kolekce eyerim collection.

Foto: EYERIM, s.r.o.

Kočičí očiFoto: EYERIM, s.r.o.

3. Úzké modely

Letos jsou obrovským hitem tyto úzké modely! Jimmy Choo je se stylovým malým modelem Donna považován za průkopníka v oblasti stylingu celebrit. Naprostým symbolem dokonalosti a elegance zůstávají sluneční brýle Dior.

Foto: EYERIM, s.r.o.

Úzké modelyFoto: EYERIM, s.r.o.

4. Oversized obruby

Celebrity z 60. let nosily oversized obruby, protože jim zaručovaly diskrétnost. Tyto sluneční brýle jsou doplňkem, který pozvedne váš vzhled nad ostatní, v souladu s mottem Gucci „Vidět a být viděn”. Sluneční brýle Dolce & Gabbana vás pozvednou na úroveň celebrity a zapůsobíte v každém prostředí! Pokud máte rádi osvědčenou klasiku, prohlédněte si nový model Flora z kolekce eyerim collection.

Foto: EYERIM, s.r.o.

Oversized obrubyFoto: EYERIM, s.r.o.

5. Brýle k počítači s ochranou proti modrému světlu

Až 11 hodin denně trávíte před obrazovkou počítače a mobilu. Trpíte kvůli tomu zarudlýma a suchýma očima, rozmazaným viděním, bolestmi hlavy a po večerním seriálovém maratonu máte i problém usnout. Brýle k počítači s ochranou proti modrému světlu z digitálních zařízení vás ochrání. Podívejte se na tyto skvělé Ray-Ban. Spořivějším dámám doporučujeme kolekci eyerim collection. Vypadejte chytře a pečujte o sebe. Stojíte za to!

Foto: EYERIM, s.r.o.

Brýle k počítači s ochranou proti modrému světluFoto: EYERIM, s.r.o.

Pokud si přejete nakoupit brýle na internetu, nabízí eyerim 20 % slevu na vše během Black Friday. Stačí zadat kód BF20 a můžete si vybrat, cokoliv se vám bude líbit!

Reklama

Načítám