Hlavní obsah

5 poloh pro sexuální akrobaty

Foto: Thinkstock

Kreativita je vítaná i při milováníFoto: Thinkstock

Reklama

Světlo svíček, odhalená těla a hříšný tanec ve vzájemném objetí. Předklon, úklon, záklon. Speciální polohy pro milostný aerobik jsou tu pro naši extázi! Stačí dvě tři otočky a už nikdy nebudete chtít jinak!

Článek

Jsou klidné milostné polohy a ty, při kterých je zapotřebí obratnost. Většinou se jimi hodně zabýváme, když hledáme osvěžení vztahu nebo jeho průběh dospěl do takové fáze, že je nutné ho posunout o kousíček dál. Takovým krokem jsou právě polohy pro kreativní milence. Žádají si chuť experimentovat, nějakou tu ohebnost, podložku a taburetku nebo roh gauče…

Božské mámení

My ženy poklekneme na zem (jako do psí polohy), hlavu svěsíme ke kolenům, nohy vyšvihneme na taburetku, okraj pohovky či něco, co připomíná kostku, a vyšpulíme zadeček. Partner do nás zezadu vstoupí, při čemž jednou nohou stojí na zemi, tou druhou – pokrčenou se opírá o taburetku a přidržuje nás za boky. Má krásný výhled na zadní část těla!

Most slasti

Služby této pomůcky ještě jednou využijeme. Položíme se na ni tak, aby byl zadeček na okraji její jedné strany. Hlava je volně na zemi, ruce splývají vedle ní, nohy mírně od sebe. Milenec se na nás položí, přičemž se opírá o paže, které se nacházejí na zemi kousek od těch našich. Pohled z očí do očí umocní příval extáze!

Hříšný tanec

Bez pomůcek, jen žena a muž stojící naproti sobě v tváří v tvář. My obejmeme milence okolo pasu, pokrčíme se v kolenou a jednou zvednutou nohou umožníme, aby pyj mohl pohodlně zaplout dovnitř. (Je-li partner vyšší postavy, musí se přizpůsobit snížením trupu – pokrčením kolen.) Partner přidržuje naše tělo rukama. S penisem uvnitř nohu svěsíme zpět na zem, a protože oba držíme svůj protějšek pevně, zakloníme se dozadu, co nám anatomické dispozice dovolují. Takový malý propletenec ve tvaru trochu ošizeného písmene X přináší novou vlnu styku! Není to tanec s vlky, je to tanec rozkoše!

Rozkošná stojka

Aby nám byla i tahle pozice krásným zážitkem, uděláme si pohodlí na podložce (zastoupí ji i větší polštář) v pozici ležmo s pokrčenými koleny. Ta nasměrujeme k obličeji, oblast pod zadečkem podepřeme rukama a nohy nakonec napneme (vznikne svíčka) a mírně roztáhneme. Jednu z nich partner obejme tak, aby nám pomohl udržet balanc, a v mírném předklonu, křížem vůči našemu trupu, zasune svůj penis do vagíny, na kterou má perfektní rozhled. Hromaděním krve do hlavy může být orgasmus více intenzivní!

Kolébka života

Máme-li pořád chuť na dobrodružství, obejmeme muže okolo krku, vyskočíme na něj a semkneme ho nohama zkříženýma za jeho zády. Pokud má sílu, pár pohybů se ženou svého života ve své náruči umně předvede! Mokrá varianta v moři nebo čistém písčitém rybníku mu trochu ubere na fyzické náročnosti.

Nebojme se změn a dovolme vstoupit vzrušení nevšedního dne!

A jakou nejdivočejší polohu jste vyzkoušela právě vy? Popište nám ji a doporučte ostatním čtenářkám, jak neotřele povzbudit milostný život!

Reklama

Související témata:

Načítám